blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 24.401
- Πόντοι
- 26.096
Και γιατί να πιστέψω εσάς και όχι τον κ. @Hellraiser4Ever ;;;;ολα αυτα ειναι για εντυπωσιασμό , τα χρήματα αναλώνονται σε καθημερινές ανάγκες επιβίωσης
Και γιατί να πιστέψω εσάς και όχι τον κ. @Hellraiser4Ever ;;;;ολα αυτα ειναι για εντυπωσιασμό , τα χρήματα αναλώνονται σε καθημερινές ανάγκες επιβίωσης
μεχρι να σου χωθει ο βιρλας πουλαγε πορνοβιντεο σε μελη του σαι....μαλιστα επαιρνε τα λεφτα και δεν εστελνε τα βιντεο ποτε.Εγώ αντίθετα βλέπω ότι οι κ.κ. @Hellraiser4Ever και @Μπιρλας προασπίζουν την οικονομική ευημερία μου!
Επίσης ο κ. @Hellraiser4Ever μου είπε ότι μαγειρεύεις νόστιμα γιουβαρλάκια με αυγολέμονο. Σ΄ εμένα γιατί δεν έφερες ποτέ ένα πιάτο γιουβαρλάκια. Μόνο χρήματα ξέρεις να μου ζητάς;;;;
Εγώ αντίθετα βλέπω ότι οι κ.κ. @Hellraiser4Ever και @Μπιρλας προασπίζουν την οικονομική ευημερία μου!
Επίσης ο κ. @Hellraiser4Ever μου είπε ότι μαγειρεύεις νόστιμα γιουβαρλάκια με αυγολέμονο. Σ΄ εμένα γιατί δεν έφερες ποτέ ένα πιάτο γιουβαρλάκια;;;
Μόνο χρήματα ξέρεις να μου ζητάς;;;;
Διεμήνυσα στον πατέρα μου τα καθέκαστα και μου είπε να σας μεταφέρω να περάσετε από το γραφείο τους, στις 30 του μηνός, στις 10.00.Κοιτάξτε κύριε, το παιδί δεν παίρνει και πολλές στροφές. Είπα κάποτε για πλάκα ότι είναι γιος εφοπλιστή και του άρεσε. Από τότε διαβάζει τις στήλες των κοσμικών και παραληρεί. Στα Παλούκια Σαλαμίνας γεννήθηκε και άρχισε ως λιμενεργάτης. Μέσω γνωστών με παρακάλεσαν να τον κάνω μούτσο αλλά δεν αντέχει την σκληρή δουλειά και παραμένει γυαλούσης. Αφήστε τα, είναι μια θλιβερή ιστορία.
Βεβαίως και το πρόσεξα αλλά αυτή η λέξη δεν υπάρχει πια στο λεξιλόγιό μου.το ''μας'' το προσέξατε?
διοτι ειμαι ο μόνος απο ολους αυτους που αναφέρεις που δεν έχει συμφέρονΚαι γιατί να πιστέψω εσάς και όχι τον κ. @Hellraiser4Ever ;;;;
Συκοφαντιες.μεχρι να σου χωθει ο βιρλας πουλαγε πορνοβιντεο σε μελη του σαι....μαλιστα επαιρνε τα λεφτα και δεν εστελνε τα βιντεο ποτε.
Ο χελ ειναι ενας παντοφλακιας αγαπουλης γουτσου γουτσου με ψυχολογικα απο της παντοφλιες...
ωραιες παρεες εχεις
μεχρι να σου χωθει ο βιρλας πουλαγε πορνοβιντεο σε μελη του σαι....μαλιστα επαιρνε τα λεφτα και δεν εστελνε τα βιντεο ποτε.
Ο χελ ειναι ενας παντοφλακιας αγαπουλης γουτσου γουτσου με ψυχολογικα απο της παντοφλιες...
ωραιες παρεες εχεις
Συκοφαντιες.
Εσυ και να μην εχεις συμφερον,θα δημιουργησεις....Και μονο που υποστηριζεις τον σπαταλο ρεμπεσκε ειναι υποπτο.....διοτι ειμαι ο μόνος απο ολους αυτους που αναφέρεις που δεν έχει συμφέρον
Καλο θα ηταν να μιλαμε με αποδειξεις γιατι αλλιως φαινεστε πιο αναξιοπιστοι απ'οτι ηδη ειστε.Οταν δεν υπαρχουν επιχειρηματα τα αρχιζεις αυτα
τι εννοείς?Εσυ και να μην εχεις συμφερον,θα δημιουργησεις....Και μονο που υποστηριζεις τον σπαταλο ρεμπεσκε ειναι υποπτο.....
με θεωρίες και υποψίες δεν στοιχειοθετείτε κατηγορία ..Εσυ και να μην εχεις συμφερον,θα δημιουργησεις....Και μονο που υποστηριζεις τον σπαταλο ρεμπεσκε ειναι υποπτο.....
Καποια συνωμοσια θα εχει γινει αναμεταξυ τους για να φανε οσα μπορουν απο τον γερασμενο γκομενακιατι εννοείς?
ακομα και την μασελα θα σου πουλησειΥπάγω σίγουρος ότι τα οικονομικά μου είναι απόλυτα ασφαλή στα στιβαρά χέρια του κ. Μπίρλα!
Γι΄ αυτό χρειάζομαι γιουβαρλάκια που είναι μαλακά και μπορώ να τα τρώω ...ακομα και την μασελα θα σου πουλησει
έτσι ειπε και ο τελευταιος που ανέθεσε τα οικονομικα του στον Μπιρλα και τωρα ψάχνει γέφυρα να στρωσει απο κάτω το χαρτοκουτο τουΥπάγω σίγουρος ότι τα οικονομικά μου είναι απόλυτα ασφαλή στα στιβαρά χέρια του κ. Μπίρλα!
Θα πάω να με φιλοξενήσει ο κ. troubakhs μου!έτσι ειπε και ο τελευταιος που ανέθεσε τα οικονομικα του στον Μπιρλα και τωρα ψάχνει γέφυρα να στρωσει απο κάτω το χαρτοκουτο του
Γι΄ αυτό χρειάζομαι γιουβαρλάκια που είναι μαλακά και μπορώ να τα τρώω ...