Αγράμματος
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 15.490
- Πόντοι
- 3.556
Πάντως στεναχωρέθηκα που εξαφανίστηκε ο ΑρίσταρχοςΤο βγάζει! Το είχε αλλάξει, βάζοντας την ιδιότητά του στο τέλος.
@Aristarxos dj
Ελπίζω να ξαναέρθει στην παρέα μας
Πάντως στεναχωρέθηκα που εξαφανίστηκε ο ΑρίσταρχοςΤο βγάζει! Το είχε αλλάξει, βάζοντας την ιδιότητά του στο τέλος.
@Aristarxos dj
Καλε μου φιλε...Εσύ όχι φίλε μου...
Κάποιος όμως φυτεύει σωριδών κλώνους ...
Για ψάξε & εσύ να ξαναψάξω κ εγώ...
Κάτι μυρίζει κάτι μυρίζει
Ηράσθη, κύριε!Πάντως στεναχωρέθηκα που εξαφανίστηκε ο Αρίσταρχος
Μη στενοχωριέσαι. Σίγουρα κάπου εδώ τριγυρίζει.Πάντως στεναχωρέθηκα που εξαφανίστηκε ο Αρίσταρχος
Άσε ρε Ωρίων που δεν ξέρεις ... Αφού εσύ του γνώρισες εκείνη την φίλη σου, την μελαχρινή καλλονή την οποία τελικά έβγαλε γκόμεναΜη στενοχωριέσαι. Σίγουρα κάπου εδώ τριγυρίζει.
Λέω να πάω να τον ψάξω εδώ.
Πλακόνια, τσαμπουκάδες, σκηνικά κ.τ.λ στις πιάτσες της Θεσσαλονίκης
Ξεκινάω αυτό το θέμα με σκοπό να μοιραστούμε τα παραλειπόμενα των καταδρομικών μας. Και κάνω την αρχή λοιπόν, πριν καμιά 4-5 χρόνια και καθώς περιπλανιόμουν με το αμάξι στη Γιαννιτσών, είδα ένα θείο, καμιά 60 να κυκλοφορεί με ένα καδρόνι στο δρόμο και να το κοπανάει σε στύλους της Δ.Ε.Η...www.bourdela.com
Ναι, ναι, τέτοια πείτε εσείς και ποιος τον ακούει πάλι...Άσε ρε Ωρίων που δεν ξέρεις ... Αφού εσύ του γνώρισες εκείνη την φίλη σου, την μελαχρινή καλλονή την οποία τελικά έβγαλε γκόμενα
Δεν θα σε ανατρέψει κανένας όσο υπάρχω...Καλε μου φιλε...
Οπως ειπε ενα σοφό και ιδρυτικο μελος του νηματος
εδω ο καθε ενας παρουσιαζει και ενα προσωπο διαφορετικο απ το πραγματικο ( υπαρχουν εξαιρεσεις βεβαια )
Ας εχει ο καθε ενας 300 κλωνους ..τι μας νοιαζει ?
εμεις εδω δεν προμοταρουμε καμια κυρία και δεν σαμποταρουμε επισης καμια
Υπαρχουν αλλα νηματα για αυτο το σκοπο
Να με ανατρεψουν πριν αναλαβω την ηγεσια ?
ολο λογια εισαι κι εσυ....500 σελιδες ανατροπη και επανασταση και ουσια μηδεν....ναι ο μεγας μπηχτης με τις 300 γκομενες που ξενοπηδαει σε ολα τα high end μερη του πλανητη.... μια ζωη πενεται ,,να του γνωρισουμε καμια γκομενα και φευ και ξε φευ....
δεν ξερει αλλο ποιημα ....
Για αυτο σας λεω επανασταση και ανατροπη
( οχι δε θα σας φερω γκομενες........αλλα δεν θα εχετε κλαψα και σαπια κρεατα )
Σε 233 σελίδες γιορτάζουμε τις 28.000 σελίδες.ολο λογια εισαι κι εσυ....500 σελιδες ανατροπη και επανασταση και ουσια μηδεν....
Ώστε έτσι, ε;;;;Ναι, ναι, τέτοια πείτε εσείς και ποιος τον ακούει πάλι...
ΟΧΙ, δεν έχω άλλη φίλη, μελαχρινή.
Κερνάει ο Νηματοθέτης το διάσημο Κινέζικο φαγητό:Σε 233 σελίδες γιορτάζουμε τις 28.000 σελίδες.
Ελπίζω να έχεις ενημερωθεί τι συμβαίνει κάθε 1000 σελίδες....
Ξέρει τι κάνει.ολο λογια εισαι κι εσυ....500 σελιδες ανατροπη και επανασταση και ουσια μηδεν....
Να τις φάτε!Σούπα από φρέσκιες φωλιές χελιδονιών [καταγωγής Λευκού Πύργου], με side salad τις crispy κουτσουλιές τους.
Υ.Γ. Στον κ. @Ωρίων θα προσφερθούν μόνο οι κουτσουλιές επειδή προσέχει την διατροφή του!
Οι ρήσεις του <σοφού λαού> καταλείπουν Ημάς, το Αγλάισμα της Αριστοκρατίας, λίαν αδιαφόρους!Να τις φάτε!
Ο σοφός λαός λέει "σκατά θα φας, γκόμενα μελαχρινή θα βρεις".
Ώστε έτσι! Γιατί δεν λέτε και σε εμάς πόσες μελαχρινές γνώρισε σε εσάς και πόσες από αυτές βγάλατε τελικώς γκόμενες;Μα ποιος άλλος;;;
Ο κ. @κωλο-γερος !
Ε, μα για αυτό δεν μπορείτε να βρείτε γκόμενα!Οι ρήσεις του <σοφού λαού> καταλείπουν Ημάς, το Αγλάισμα της Αριστοκρατίας, λίαν αδιαφόρους!