blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 23.878
- Πόντοι
- 26.096
ΝΕΑ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ!
ΨΗΦΙΣΤΕ, ω ΟΝΟΙ και ΧΟΙΡΟΙ!
Ανοίχτηκε extra topic ανεύρεση γκόμενας μπορείτε να το επισκεφθείτε.Παλι ξανθια ρε μεγαλε ..μα ποσες εχεις τελικα ????
6 ψηφους επρεπε να βαλεις θειε...ΝΕΑ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ!
Gamiesai paidi mou? Gamiesai?6 ψηφους επρεπε να βαλεις θειε...
Α, γιατί ήμουν έτοιμος την βίλα στην Σαντορίνη να την γράψω σε ένα ίδρυμα απόρων κορασίδων στην Ταυλανδη.δεν ψηφισα γιατι μου επετρεπε μονο 2 ψηφους
Γιατι βαζεις φυτιλιες ρε μουνη???Καπως έτσι ελεγε και ο Γιωργακης Παπανδρεου ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ και μόλις βγηκε μετα απο λιγο τον ειδαμε Καστελοριζο να λεει "αντιο ζωη"
θα σε μπουζουριαζανε αν φωναζες γιατι εξαπατας υπερηλικιωμενο γερονταΓιατι βαζεις φυτιλιες ρε μουνη???
Σε ενοχλω εγω??
Φωναξα αστυνομια,στρατο,λιμεναρχειο,ααδε,ραμπο,ιντερπολ,εισαγγελεις να τους πω οτι τριγυρνας εδω μεσα??????
Πρότυπο ωραίας για τραποπλεμπαιους.Ειναι για τα αυτοκινητα που δεν εχουν αεροσακους στα πισω καθισματα
Βρήκε γκόμενα ο θείος σας??6 ψηφους επρεπε να βαλεις θειε...
Βρήκε γκόμενα ο θείος σας??
Θέλετε να την γράψετε στη sugar τι βίλα στη σαντορίνη ορφανό είναι το φουκαριάρικο.Α, γιατί ήμουν έτοιμος την βίλα στην Σαντορίνη να την γράψω σε ένα ίδρυμα απόρων κορασίδων στην Ταυλανδη.
Τόσα αυθαίρετα έχετε να της γράψετε εσείς. Ας επωφεληθεί και κανένα άλλο ορφανόΘέλετε να την γράψετε στη sugar τι βίλα στη σαντορίνη ορφανό είναι το φουκαριάρικο.
ναι....Τόσα αυθαίρετα έχετε να της γράψετε εσείς. Ας επωφεληθεί και κανένα άλλο ορφανό
Κοπηκε το αρμεγμα και αρχισες τις απειλες???θα σε μπουζουριαζανε αν φωναζες γιατι εξαπατας υπερηλικιωμενο γεροντα
καλα....Κοπηκε το αρμεγμα και αρχισες τις απειλες???
Μια μελαχρινη δεν ηξερες να γνωρισεις στον ακμαιοτατο νηματοθετη,οταν μπεκροπινες και τα σκορπαγες αριστερα-δεξια????
Ερχοσουν καθε μερα εδω μεσα να κοκορευτεις οτι εχεις ραντεβου με τις ξετσιπωτες!!!!!
Κουρεμα γουλι τεντυμποι!!!!