Αγράμματος
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 15.490
- Πόντοι
- 3.556
Νέες γευστικές ιδέες...Κερνάει ο Νηματοθέτης το διάσημο Κινέζικο φαγητό:
Σούπα από φρέσκιες φωλιές χελιδονιών [καταγωγής Λευκού Πύργου], με side salad τις crispy κουτσουλιές τους.
Υ.Γ. Στον κ. @Ωρίων θα προσφερθούν μόνο οι κουτσουλιές επειδή προσέχει την διατροφή του!
Ο Γκαίμπελς ήταν μαθητουδι μπροστά σας.Μα ποιος άλλος;;;
Ο κ. @κωλο-γερος !
Ωραιο το Λιανοκλαδι τελικα!!!!
Καλημερα σας μην το βαζουμε κατω παντα υπαρχει ελπιδα , ισως πεσουμε σε εταιρια σεκιουριτι με γεροντοφιλα στελεχηΚαι αν πουμε οτι θα τις πληρωσουμε σε ειδος.....ε, τοτε ειναι που θα ξεραθουν στα γελια
Η δεν εχω γκομενα ..γνωστη και ως δεν υπαρχει μαναρι ειναι η κυρια ?
Η Lily Was Here ειναι το μαναρι του πολυχρονεμενου? ΟΥΑΟΥΟΥΗ δεν εχω γκομενα ..γνωστη και ως δεν υπαρχει μαναρι ειναι η κυρια ?
Τοσιαξα λίγο.Η δεν εχω γκόμενο ..γνωστη και ως δεν υπαρχει (καλύτερο) μαναρι ειναι η κυρια ?
Και ποιος ξέρει πόσες έχει ακόμαΤοσιαξα λίγο.
Nope!Η δεν εχω γκομενα ..γνωστη και ως δεν υπαρχει μαναρι ειναι η κυρια ?
Δηλώνω απόλυτα ικανοποιημένος από την διαχείριση των Οικονομικών μου, που διενεργείται από τον έντιμο και ανιδιοτελή κ. @Μπιρλας .
Έπαυσε η συνεχής οικονομική αιμορραγία προς τον κ. @troubakhs μου!!!
Παλι ξανθια ρε μεγαλε ..μα ποσες εχεις τελικα ????
αυτο ισχυει για τους σφουγκοκωλαριους που εχεις μαζεψει ....οχι για τους επαναστατεςΞέρει τι κάνει.
Ξέρει τι συνέβη.
Ξέρει τι δεν θέλει να ξανασυμβεί.
Ολο διορθωνω σημεραΏστε έτσι, ε;;;;
Επειδή δηλαδή ο Νηματοθέτης είναι ηλικιωμένος και απόμαχος της ζωής, τον αγνοείτε;
Αντί να τον βοηθήσετε, τώρα που είναι στα στερνά του , βοηθήσατε το νεαρό Αρίσταρχο [ μόλις 18 ετών] να βρει γκόμενα και δη μελαχρινή;;;
Η φίλη του νεαρού Αρίσταρχου [20 ετών] έχει μία μελαχρινή φίλη που δεν εχω πηδηξει ακομα να μου γνωρίσει για να την βγάλω γκόμενα;;;
Ο κ. @Μπιρλας είναι σώφρων, συνετός, εγκρατής, έντιμος και ανιδιοτελής.Καπως έτσι ελεγε και ο Γιωργακης Παπανδρεου ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ και μόλις βγηκε μετα απο λιγο τον ειδαμε Καστελοριζο να λεει "αντιο ζωη"