Δεν του έστειλα εγώ το π.μ. που γράψατε σχετικά με κάποια εκδιδομένη. Εσείς το γράψατε και του το στείλατε του πρώην κολλητού σας "Ζεμπούδιου" και νυν ορκισμένου εχθρού σας "Σούρα".
Επίσης δεν θα είμαι εγώ που θα σας κάνω το χατίρι να μεταφερθεί εδώ η προσωπική σας, και υποκινούμενη από άκρατο εγωισμό και μισαλλοδοξία, κόντρα με τον Ελγαναδόρ.
Και κάτι ακόμα... Για να βάλουμε τα πράγματα στην πραγματική τους διάσταση επειδή αφήνετε "λασπώδεις" αιχμές.
Ο Ζεβού υπήρξε από τους πιο σπασαρχίδες "αγαπούληδες" . Όλα τα παλιά μέλη (και απορώ που δεν το θυμάστε, γιατί τότε έστελνε σε όλους τους συμμετέχοντες στο παπουδονήμα προσωπικά μηνύματα με υβριστικό περιεχόμενο για εμένα και την προτροπή να τον στηρίξουν στη διαμάχη του εναντίον μου και να με απομονώσουν) γνωρίζουν την σκληρή κόντρα που είχαμε, σχετικά με τη Βερόνικα, αλλά και για άλλες "αγαπημένες" του. Κάποια στιγμή όμως, και ευτυχώς γι αυτόν, όχι μόνον αναθεώρησε, αλλά και ομολόγησε δημόσια το ατόπημα του ζητώντας συγγνώμη. Αυτό δεν τον αθωώνει για την πρότερη συμπεριφορά του. Τον κάνει όμως πιο αξιόπιστο από ό,τι ήταν πριν.
Αυτά από εμένα και το κλείνω εδώ.