Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 482K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (4 μέλη και 27 επισκέπτες)

Ο Αρίσταρχος επέστρεψε ως Gojiberry. Γιατί όλοι αγαπάμε Αρίσταρχο;; (Έως 5 ψήφους )

• Επειδή δεν έχει σταυρώσει γκόμενα εδώ και 17 χρόνια (όπως και εμείς)..

• Επειδή όλες οι γκόμενες της Θεσσαλονίκης τρέχουν από πίσω του.

• Επειδή είναι είδος προστατευόμενο από την UNESCO.

• Ποιος Ελύτης και σαχλαμάρες. Nobel Λογοτεχνίας στον Αρίσταρχο!

• Η γιαγιά μου έλεγε ιστορίες γι΄ αυτόν. Είναι Μύθος ή Άνθρωπος;

• Τελικά δεν υπάρχει Άγιος Βασίλης;

• Ο Αρίσταρχος ανοίγει τον δρόμο. Εμείς ακολουθούμε.

• Πότε θα βάλετε ψηφοφορία για τον κ. Ωρίωνα;

• Αρίσταρχος και μαλακίες. 18 φορές τελείωσε η εργαζόμενη μαζί μου χθες!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

spipis71

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Απρ 2018
Κριτικές
34
Like
14.903
Πόντοι
18.546
για να μην το ξεχάσω το πρωί μίλησα με τον ζωγράφο και έχετε όλοι πολλά χαιρετίσματα, πήρε λέει μηχανή γιατί θέλει να κάνει κόντρες με τον Ροντρίγκο

πρέπει να ξελογκάρω, την καλησπέρα μου :hi:

Τελευταία τροποποίηση:

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
32
Like
20.563
Πόντοι
12.946
Έχετε ένα δίκαιο αλλά ποιος να κάνει αυτά...- και όπως λέει και η παροιμία κάποτε ο λύκος αρρώστησε υποσχέθηκε αν γίνει καλά να γίνει μοναχός μόλις εγιανε μετά από λίγο πάλι λύκος έγινε :priest:

Δεν τα θέλω τα λαικ είναι ψυχρά και μπλέ :confused: η καρδούλα η τίποτα :angel:
Δεν απαντάς στην ερώτηση :angry:
ποιος είναι ο λύκος και ποια τα πρόβατα ???
Καλά κάνει ο @Ωρίων και σε λέει σουπιά.

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.407
Πόντοι
2.356
Angel Of Death
ίσως το καλύτερο thrash metal τραγούδι που γράφτηκε ποτέ.

Στο τραγούδι αυτό Slayer περιγράφουν τα εγκλήματα του γιατρού του Auschwitz, Josef Mengele - γνωστού και ως "Ο άγγελος του Θανάτου" Το παράδοξο της υπόθεσης είναι ότι οι Slayer κατηγορήθηκαν ως νεοναζί από κάτι επαγγελματίες αντιφασίστες τύπου Δημητράς και παραλίγο να έχουν τράβαλα με την δικαιοσύνη. Οι κατηγορίες βέβαια ήταν γελοίες μίας και πουθενά στους στοίχους δεν υπάρχει κάτι που να λέει ότι το συγκρότημα συμφωνεί με αυτά τα εγκλήματα το αντίθετο μάλιστα
Στίχους

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
38.979
Πόντοι
25.467
Τι έχει αναρτήσει κύριε Άγιε ???

Για πείτε μας να μάθουμε τις μπούρδες που έχει αναρτήσει ο σούρας ?

Όχι τίποτα άλλο αλλά αρχίζω και εκνευρίζομαι και με σας που υποτίθεται ότι είσαστε σοβαρός.

Άλλωστε είνσι γνωστό το πέσιμο που προσωπικά μου κάνατε στο παρελθόν μαζί με τον φίλο σας τον Σούρα στο νήμα της Κατερίνας.

Δεν του έστειλα εγώ το π.μ. που γράψατε σχετικά με κάποια εκδιδομένη. Εσείς το γράψατε και του το στείλατε του πρώην κολλητού σας "Ζεμπούδιου" και νυν ορκισμένου εχθρού σας "Σούρα".

Επίσης δεν θα είμαι εγώ που θα σας κάνω το χατίρι να μεταφερθεί εδώ η προσωπική σας, και υποκινούμενη από άκρατο εγωισμό και μισαλλοδοξία, κόντρα με τον Ελγαναδόρ.

Και κάτι ακόμα... Για να βάλουμε τα πράγματα στην πραγματική τους διάσταση επειδή αφήνετε "λασπώδεις" αιχμές.

Ο Ζεβού υπήρξε από τους πιο σπασαρχίδες "αγαπούληδες" . Όλα τα παλιά μέλη (και απορώ που δεν το θυμάστε, γιατί τότε έστελνε σε όλους τους συμμετέχοντες στο παπουδονήμα προσωπικά μηνύματα με υβριστικό περιεχόμενο για εμένα και την προτροπή να τον στηρίξουν στη διαμάχη του εναντίον μου και να με απομονώσουν) γνωρίζουν την σκληρή κόντρα που είχαμε, σχετικά με τη Βερόνικα, αλλά και για άλλες "αγαπημένες" του. Κάποια στιγμή όμως, και ευτυχώς γι αυτόν, όχι μόνον αναθεώρησε, αλλά και ομολόγησε δημόσια το ατόπημα του ζητώντας συγγνώμη. Αυτό δεν τον αθωώνει για την πρότερη συμπεριφορά του. Τον κάνει όμως πιο αξιόπιστο από ό,τι ήταν πριν.

Αυτά από εμένα και το κλείνω εδώ. :coffee:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
38.979
Πόντοι
25.467
Και αφήστε αυτές τις δήθεν ευγένειες ... "Συγνώμη που επεμβαίνω ...".

Τις υποδείξεις σας, αλλού. Είστε ο πλέον ακατάλληλος (μετά τον Λάκαρο) για να με εγκαλέσετε. :coffee:

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.997
Πόντοι
5.956
Βλέπω νέα μονομαχία μεταξύ του @rodriguez96 και του @jim2323 ..
Ο Ροντ αποκαλεί τον Τζιμ σουπιά, έχοντας στον πλευρο του τον σουπιοφαγο @Ωρίων ..ο Τζιμ μιλά για λύκους και μοναχούς, έχοντας στο πλευρό το ευσεβές καρντασι από Σαλόνικα.. τι εννοεί ο όψιμος φιλόσοφος Τζίμης που βαδίζει στα πατήματα του Νίτσε? Ποιον σημαδεύουν τα βαθυστόχαστα- δυσνόητα λόγια του?
Μήπως να ανοίξει νέο νήμα? ( Άτυπη ψηφοφορία)

John 100

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2020
Κριτικές
32
Like
6.395
Πόντοι
2.846
εγώ περισσότερο σαν μια προσπάθεια μεταφοράς της διαμάχης παρά σαν εξομολόγηση το βλέπω

ΥΓ πού πάς ρε Καραμήτρο...
σιγά τη διαμάχη :grin:
κάποτε αυτά ήταν ζέσταμα

John 100

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2020
Κριτικές
32
Like
6.395
Πόντοι
2.846
Βλέπω νέα μονομαχία μεταξύ του @rodriguez96 και του @jim2323 ..
Ο Ροντ αποκαλεί τον Τζιμ σουπιά, έχοντας στον πλευρο του τον σουπιοφαγο @Ωρίων ..ο Τζιμ μιλά για λύκους και μοναχούς, έχοντας στο πλευρό το ευσεβές καρντασι από Σαλόνικα.. τι εννοεί ο όψιμος φιλόσοφος Τζίμης που βαδίζει στα πατήματα του Νίτσε? Ποιον σημαδεύουν τα βαθυστόχαστα- δυσνόητα λόγια του?
Μήπως να ανοίξει νέο νήμα? ( Άτυπη ψηφοφορία)
...βάζουμε 3 κουταλιές λάδι στο τηγάνι και το αφήνουμε σε σιγανη φωτια για 10 λεπτα

John 100

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2020
Κριτικές
32
Like
6.395
Πόντοι
2.846

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
32
Like
20.563
Πόντοι
12.946
Τελευταία τροποποίηση:

John 100

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2020
Κριτικές
32
Like
6.395
Πόντοι
2.846

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
32
Like
20.563
Πόντοι
12.946

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
38.979
Πόντοι
25.467
Παρακαλώ ανακαλέστε, τι μας περάσατε για τίποτα :effemine:
Εννοείτε με ξίφη :sunglasses:

Και με ρόπαλα, ντυμένοι με προβιές, δεν θα ήταν άσχημο. Μετά ο νικητής θα έσερνε από το μαλλί την Πάρις και θα την πήγαινε στη σπηλιά του. :coffee:

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
32
Like
20.563
Πόντοι
12.946
Τελευταία τροποποίηση:

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
93.162
Πόντοι
46.423
Δεν του έστειλα εγώ το π.μ. που γράψατε σχετικά με κάποια εκδιδομένη. Εσείς το γράψατε και του το στείλατε του πρώην κολλητού σας "Ζεμπούδιου" και νυν ορκισμένου εχθρού σας "Σούρα".

Επίσης δεν θα είμαι εγώ που θα σας κάνω το χατίρι να μεταφερθεί εδώ η προσωπική σας, και υποκινούμενη από άκρατο εγωισμό και μισαλλοδοξία, κόντρα με τον Ελγαναδόρ.

Και κάτι ακόμα... Για να βάλουμε τα πράγματα στην πραγματική τους διάσταση επειδή αφήνετε "λασπώδεις" αιχμές.

Ο Ζεβού υπήρξε από τους πιο σπασαρχίδες "αγαπούληδες" . Όλα τα παλιά μέλη (και απορώ που δεν το θυμάστε, γιατί τότε έστελνε σε όλους τους συμμετέχοντες στο παπουδονήμα προσωπικά μηνύματα με υβριστικό περιεχόμενο για εμένα και την προτροπή να τον στηρίξουν στη διαμάχη του εναντίον μου και να με απομονώσουν) γνωρίζουν την σκληρή κόντρα που είχαμε, σχετικά με τη Βερόνικα, αλλά και για άλλες "αγαπημένες" του. Κάποια στιγμή όμως, και ευτυχώς γι αυτόν, όχι μόνον αναθεώρησε, αλλά και ομολόγησε δημόσια το ατόπημα του ζητώντας συγγνώμη. Αυτό δεν τον αθωώνει για την πρότερη συμπεριφορά του. Τον κάνει όμως πιο αξιόπιστο από ό,τι ήταν πριν.

Αυτά από εμένα και το κλείνω εδώ. :coffee:

"Επίσης δεν θα είμαι εγώ που θα σας κάνω το χατίρι να μεταφερθεί εδώ η προσωπική σας, και υποκινούμενη από άκρατο εγωισμό και μισαλλοδοξία, κόντρα με τον Ελγαναδόρ."

Με το σχόλιο σας.

Μάλλον δεν καταλαβαίνετε ότι πράξατε αυτό μόλις που δηλώνετε ευθαρσώς ότι δεν επιθυμείτε να μεταφερθεί εδώ η αντιπαράθεση.

Χειρίζεστε το γραπτό λόγο όπως ακριβώς σας βολεύει.

Όσο για το παρελθόν σας με τον Σούρα δεν με απασχολεί καθόλου.

Κάνετε ότι θέλετε μεταξύ σας.

Αυτό που γνωρίζω εγώ είναι οτι τα ίδια κάνατε και στο νήμα της Κατερίνας με ειρωνικά σχόλια τόσο προς το πρόσωπο μου όσο και προς το πρόσωπό της Κατρίνας και αυτο δεν αλλάζει με τίποτα γιατί είσαστε μια έτσι μια γιουβέτσι και εσείς.

Πετάτε την εξυπνάδα σας εκεί που δεν σας σπέρνουν.

Τα ίδια κάνατε και στο νήμα της Κατρίνας.

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
93.162
Πόντοι
46.423
Τις υποδείξεις σας, αλλού. Είστε ο πλέον ακατάλληλος (μετά τον Λάκαρο) για να με εγκαλέσετε. :coffee:

Αα μπά.

Είμαι ακατάλληλος ???

Και ποιός το λέει αυτό ?

Εσείς ???

Ας γελάσω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom