spipis71
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2018
- Κριτικές
- 34
- Like
- 14.891
- Πόντοι
- 18.546
αυτό είναι που λέμε 3 λαλούν και 2 χορεύουν
Βοηθεια σου!!!Οταν παω Μπανγκοκ, ενα απο τα δημοφιλεστερα στεκια που συχναζω ειναι το Thermae cafe, ενα υπογειο μπαρ, που απο εκει ψωνιζουν κυριως οι Γιαπωνεζοι, οπου καθε βραδι συγκεντρωνονται πανω απο 80-100 κοπελες. οχι αποκλειστικα επαγγελματιες, οι περισσοτερες υπαλληλοι σε σουπερ- μαρκετ, η, νοσοκομες, η σε αλλες κανονικες δουλειες, που ερχονται εκει για να συμπληρωσουν το μεροκαματο, ενω στο πισω μερος του κεφαλιου τους υπαρχει παντα η ελπιδα οτι θα βρουν τον πλουσιο Γιαπωνεζο που θα τις παντρευτει.
Εκει λοιπον, εξω ακριβως απο το καφε, υπαρχει και ενα μικρο, ας το πουμε εκκλησακι του Βουδα, οπου τα κοριτσια πριν μπουν στεκονται και προσευχονται.
Στα δεξια φαινεται το εκκλησακι,
Κάποιοι πρέπει να είναι χαρούμενοι.αυτό είναι που λέμε 3 λαλούν και 2 χορεύουν
Στίχους
Λύστε μου όμως μια απορία.
Εσείς γιατί πεταχτήκατε σαν τον εμετό και δεν αφήσατε τον ίδιο να το κρίνει; Μήπως τελικά αληθεύουν οι νύξεις ότι είστε το ίδιο πρόσωπο;
Η ερώτηση του Αγίου ήταν σαφής."Απλώς ο κ. Άνω Πουρνάρι, που σημειωτέων δεν είναι άμοιρος παραπληροφόρησης (έχει αναρτήσει ο κ. Ζεβού κάποιο σχετικό αποδεικτικό στοιχείο) έβαλε από μόνος τα χεράκια του, κι έβγαλε τα ματάκια του."
Μα αναφέρεστε σε εμένα και μάλιστα με κατηγορείτε ευθέως για παραπληροφόρηση.
Μήπως "Άγιε" ξεχνάτε τι γράφετε ???
Είναι ποτέ δυνατόν να μη σας ζητήσω τον λόγο για το οποίο γράφετε αυτά τα πράγματα ?
Εξαιρετικα ενημερωτικο και εκπαιδευτικο.Το youtube μου πέταξε το βίντεο που ακολουθεί.
Το ανεβάζω για επιστημονικούς λόγους βεβαίως-βεβαίως...
Στίχους, τι δλδ?Στίχους
Χαχα οι μονομαχίες είναι για τον όχλο Αρίσταρχε το παρασκήνιο πάντα ήταν πιο ενδιαφέρον πεδίο - με το Ροντ δεν έχουμε να χωρίσουμε κατι- από ότι βλέπω ήρθε και ιερέας στο νήμα για την κηδεία
Παιδιά είναι φανερό ότι υπάρχει μεγάλη αντιπαράθεση ανάμεσα σας...μη δίνετε τόπο στην οργή.. αφήστε ελεύθερα τα συναισθήματα σας κι εκδηλώσετε το καλυμμένο μίσος που εδώ και καιρό υπάρχει..Πρέπει να πάρουμε νούμερο και να περιμένουμε στη σειρά,
τώρα έχουν άλλοι προτεραιότητα
Εξαιρετικα ενημερωτικο και εκπαιδευτικο.
Συγχαρητηρια.
Η ερώτηση του Αγίου ήταν σαφής.
Προσωπικά πιστεύω ότι είσαστε διαφορετικό πρόσωπο λόγω των π.μ.
που είχαμε εξαιτίας μια διαμάχης δικής μου με τον Βουνό.
Βέβαια δεν είμαι Αστυνομικό Τμήμα να κάνω εξακρίβωση.
Καλό θα ήταν κάποια στιγμή να διαφοροποιηθείτε (ίδια νικς, ίδια άβαταρ, κενά στις προτάσεις κλπ) για να μη γίνονται παρεξηγήσεις.
Φιλικά και χωρίς νεύρα.
Ολιγον τι επιθετικο θα λεγα,αλλα to the point.
Και ένα ενδιαφέρον επιστημονικό σχόλιο...
Δεν έχεις καταλάβει τόσο καιρό?Παιδιά είναι φανερό ότι υπάρχει μεγάλη αντιπαράθεση ανάμεσα σας...μη δίνετε τόπο στην οργή.. αφήστε ελεύθερα τα συναισθήματα σας κι εκδηλώσετε το καλυμμένο μίσος που εδώ και καιρό υπάρχει..
Στίχους, τι δλδ?
Οκ, δεν το πρόσεξατο έγραψα από την βιασύνη μου "στοίχους" και με διόρθωσε, γιατί όλα τα έχουμε πια στο νήμα τι μας λείπει , κάποιος που θα μας διορθώνει αν κάνουμε καμία ανορθογραφία
Πιο πολύ ζημιά σου κάνει παρά βοηθάει,Δεν έχεις άδικο.
Του έχω ζητήσει πολλές φορές να αλλάξει nick name και άβαταρ.
Δεν το έχει κάνει μέχρι στιγμής και αναγκάστηκα να άλλαζω εγώ το άβαταρ μου.
Πιο πολύ ζημιά σου κάνει παρά βοηθάει,
γιατί αν αντιπαθεί κάποιος τον ένα πάει Χ2
Στα παπάρια του σε γράφει δηλαδή ο big βουνο-βρούτος...Δεν έχεις άδικο.
Του έχω ζητήσει πολλές φορές να αλλάξει nick name και άβαταρ.
Δεν το έχει κάνει μέχρι στιγμής και αναγκάστηκα να αλλάξω εγώ το άβαταρ μου.
Δε ξέρω, πάρτον με το καλό.Σωστά το γνωρίζω αλλά τι να κάνω πες μου ?