Aristarxos dj
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2021
- Like
- 20.998
- Πόντοι
- 5.956
Ο @Ωρίων είναι κλώνος του βεζίρη, δηλαδή?Πισω απ'ολα παντα κρυβεται ο βεζιρης που θελει να προκαλεσει αναταραχη με σκοπο τη θεση του χαλιφη.
Ο @Ωρίων είναι κλώνος του βεζίρη, δηλαδή?Πισω απ'ολα παντα κρυβεται ο βεζιρης που θελει να προκαλεσει αναταραχη με σκοπο τη θεση του χαλιφη.
Τύπε γιατί δεν αλλάζεις νικ και άβαταρ και βάζεις σε μπερδέματα φίλο Annapurna;Δεν θα συμμετάσχω άλλο σε οποιαδήποτε διαμάχη, ας βγάλει ο κάθε λογικός τα συμπεράσματα του. Εγώ την άποψη μου την είπα.
Τι διαμάχη είχαμε και δεν το θυμάμαι;
Δεν έχετε άδικο εδώ, αλλά δεν ισχύει ότι ο Α. μου ζήτησε πολλές φορές να αλλάξω νικ και άβαταρ.
Και το νικ μου είναι συνδεδεμένο με κάτι προσωπικό, δεν έχει να κάνει με ομοιότητες.
Μήπως ο χαλίφης είναι κλώνος του Ωρίων?Εαν ο βεζιρης ειναι κλωνος του χαλιφη τοτε ναι.
Νομίζω ότι το πρώτο είχε και φοίνικα.@Ωρίων αυτό είναι πιθανότατα το πρώτο άβαταρ που είχα..
Όλα παίζουν ρόλο και επειδή αναφέρθηκε πολλές φορές γι αυτό το σχολιάζω.Ρόντ είσαι πάντα προσεκτικός με τα σχόλιά σου και γιαυτό σε σέβομαι.
Γνωρίζω πολύ καλά ότι το Μεγάλο Βουνό με αντιγράφει.
Στην αρχή είχα ενοχληθεί πολύ.
Στη πορεία όμως έμαθα κάποια ευαίσθητα πράγματα γιαυτόν και άλλαξα γνώμη και κάπου ευαισθητοποιήθηκα.
Πλέον δεν με ενοχλεί καθόλου που έχει παρόμοιο nickname.
Το θέμα μας όμως δεν είναι αυτό.
Ξεφύγαμε από την ουσία του θέματος.
Εαν ο βεζιρης ειναι κλωνος του χαλιφη τοτε ναι.
"Απλώς ο κ. Άνω Πουρνάρι, που σημειωτέων δεν είναι άμοιρος παραπληροφόρησης (έχει αναρτήσει ο κ. Ζεβού κάποιο σχετικό αποδεικτικό στοιχείο) έβαλε από μόνος τα χεράκια του, κι έβγαλε τα ματάκια του."
Μα αναφέρεστε σε εμένα και μάλιστα με κατηγορείτε ευθέως για παραπληροφόρηση.
Μήπως "Άγιε" ξεχνάτε τι γράφετε ???
Είναι ποτέ δυνατόν να μη σας ζητήσω τον λόγο για το οποίο γράφετε αυτά τα πράγματα ?
O χαλιφης ειναι κλωνος του Αντι.Μήπως ο χαλίφης είναι κλώνος του Ωρίων?
Δε θυμάμαι αυτό με το φοίνικα..θα το ψάξω κάποια στιγμή μέσα στις παλιές φωτογραφίες..Ειρήνη υμίν
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Νομίζω ότι το πρώτο είχε και φοίνικα.
Αυτό το είχες βάλει πιο πρόσφατα. Πάντως μοιάζει πολύ.
Τύπε γιατί δεν αλλάζεις νικ και άβαταρ και βάζεις σε μπερδέματα φίλο Annapurna;
Δεν θα συμμετάσχω άλλο σε οποιαδήποτε διαμάχη, ας βγάλει ο κάθε λογικός τα συμπεράσματα του. Εγώ την άποψη μου την είπα.
Τι διαμάχη είχαμε και δεν το θυμάμαι;
Δεν έχετε άδικο εδώ, αλλά δεν ισχύει ότι ο Α. μου ζήτησε πολλές φορές να αλλάξω νικ και άβαταρ.
Και το νικ μου είναι συνδεδεμένο με κάτι προσωπικό, δεν έχει να κάνει με ομοιότητες.
Δεν θα συμμετάσχω άλλο σε οποιαδήποτε διαμάχη, ας βγάλει ο κάθε λογικός τα συμπεράσματα του. Εγώ την άποψη μου την είπα.
Καλά τα λες, δηλαδή τι νομίζει ο φίλος Annapurna;Ότι έχει μονοπώλιό τα βουνά για άβαταρ;Ξαναλέω, το βουνό και το χιόνι είναι στοιχεία που με αντιπροσωπεύουν. Ίσως αντιπροσωπεύουν και τον κ. Ανναπούρνα, ίσως και όχι. Στο άβαταρ μου είναι ένα από τα αγαπημένα μου μέρη, το Matterhorn.
Παρόλα αυτά, όντως ξεφύγαμε από την ουσία του θέματος κι ας μην πούμε άλλα γιατί θα δώσουμε αφορμή στους άλλους για πατήματα.
Ξέρετε @The Saint* αυτά τα γράφουν άνθρωποι οι οποίοι επιθυμούν να με διαβάλλουν και εσείς είσαστε ένας από αυτούς.
Σας το λέω ευθέως.
Εδώ ο Άγιος έχει ένα δίκιο,Η στάση όποιος δεν είναι υπέρ μου είναι υπέρ του άλλου, δείχνει άνθρωπο, αυταρχικό, δογματικό και μισαλλόδοξο. Σας το λέω κι εγώ ευθέως.
Ήμουν ξεκάθαρος. Το "Το συγγνώμη που επεμβαίνω", αφορούσε και αφορά τον κ. Μεγαβούνι. Αυτόν παρέθεσα και σε αυτόν απευθυνόταν. ΔΕΝ ΠΑΡΕΘΕΣΑ ΕΣΑΣ!
Κατά τα άλλα, αναφορά έκανα και στον Ελγαναδορ! Δεν είδα όμως να θίγεται ούτε επειδή τον χαρακτήρισα (κομψά) μουφατζή, ούτε για το "συγγνώμη" που ζήτησα για την επέμβαση, από τον κ. Μεγαβούνη.
Σας προειδοποιώ πάντως, μην δώσετε την γνωστή σας απάντηση τύπου "χέστηκα για το τι κάνει ο Ελγαναδορ". Διότι από ό,τι αποδείχτηκε περίτρανα με το νήμα που ανοίξατε, όχι μόνον δεν τον γράφετε στα παλαιότερα των υποδημάτων σας, αλλά του δίνετε και βαρύνουσα σημασία. Μην δυσχαιρένεται λοιπόν άλλο την ήδη δυσχερή θέση στην οποία βρίσκεστε, και μάλιστα κατόπιν δικής σας πρωτοβουλίας.
MY EYESσειγνόμη κηρεία δεν θα τω κσανακάνο , μιν με βάλαιτε τυμοροία