Akatanomasto$
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2024
- Like
- 1.260
- Πόντοι
- 206
Πάλι;;;;Γιατί δεν βάζετε αυτό το εμοτικον στην υπογραφή σας να τελειώνουμε κύριε;
Ειρωνικά σχόλια, κάνω σε όλους όσους προσπαθούν να περάσουν τις μαύρες καλιακούδες ως λευκές περιστερές. Κι εσείς, είτε το δέχεστε είτε όχι, έχετε προβεί σε τέτοιες ενέργειες."Επίσης δεν θα είμαι εγώ που θα σας κάνω το χατίρι να μεταφερθεί εδώ η προσωπική σας, και υποκινούμενη από άκρατο εγωισμό και μισαλλοδοξία, κόντρα με τον Ελγαναδόρ."
Με το σχόλιο σας.
Μάλλον δεν καταλαβαίνετε ότι πράξατε αυτό μόλις που δηλώνετε ευθαρσώς ότι δεν επιθυμείτε να μεταφερθεί εδώ η αντιπαράθεση.
Χειρίζεστε το γραπτό λόγο όπως ακριβώς σας βολεύει.
Όσο για το παρελθόν σας με τον Σούρα δεν με απασχολεί καθόλου.
Κάνετε ότι θέλετε μεταξύ σας.
Αυτό που γνωρίζω εγώ είναι οτι τα ίδια κάνατε και στο νήμα της Κατερίνας με ειρωνικά σχόλια τόσο προς το πρόσωπο μου όσο και προς το πρόσωπό της Κατρίνας και αυτο δεν αλλάζει με τίποτα γιατί είσαστε μια έτσι μια γιουβέτσι και εσείς.
Πετάτε την εξυπνάδα σας εκεί που δεν σας σπέρνουν.
Τα ίδια κάνατε και στο νήμα της Κατρίνας.
Αα μπά.
Είμαι ακατάλληλος ???
Και ποιός το λέει αυτό ?
Εσείς ???
Ας γελάσω.
Ειρωνικά σχόλια, κάνω σε όλους όσους προσπαθούν να περάσουν τις μαύρες καλιακούδες ως λευκές περιστερές. Κι εσείς, είτε το δέχεστε είτε όχι, έχετε προβεί σε τέτοιες ενέργειες.
Προς το παρόν, κι από ό,τι φαίνεται, γελάνε άλλοι.
Φίλε Annapurna μη περιμένεις να βρεις το δίκιο σου, ο φθόνος είναι άσχημο συναίσθημα, ανθρώπους σαν και σένα που έχουν ανέβει σε κορυφές πάντα θα τους λοιδορούν ...Αντί να πετάτε λάσπη θα θέλατε να είσαστε λίγο πιο σαφής.
Που αναφέρεστε παρακαλώ πολύ για να μπορέσω να σας απαντήσω.
Γίνετε σαφής παρακαλώ πολύ και αφήστε τα μισόλογα.
Αντί να πετάτε λάσπη θα θέλατε να είσαστε λίγο πιο σαφής.
Που αναφέρεστε παρακαλώ πολύ για να μπορέσω να σας απαντήσω.
Γίνετε σαφής παρακαλώ πολύ και αφήστε τα μισόλογα.
Χαχα οι μονομαχίες είναι για τον όχλο Αρίσταρχε το παρασκήνιο πάντα ήταν πιο ενδιαφέρον πεδίο - με το Ροντ δεν έχουμε να χωρίσουμε κατι- από ότι βλέπω ήρθε και ιερέας στο νήμα για την κηδείαΒλέπω νέα μονομαχία μεταξύ του @rodriguez96 και του @jim2323 ..
Ο Ροντ αποκαλεί τον Τζιμ σουπιά, έχοντας στον πλευρο του τον σουπιοφαγο @Ωρίων ..ο Τζιμ μιλά για λύκους και μοναχούς, έχοντας στο πλευρό το ευσεβές καρντασι από Σαλόνικα.. τι εννοεί ο όψιμος φιλόσοφος Τζίμης που βαδίζει στα πατήματα του Νίτσε? Ποιον σημαδεύουν τα βαθυστόχαστα- δυσνόητα λόγια του?
Μήπως να ανοίξει νέο νήμα? ( Άτυπη ψηφοφορία)
Πρέπει να πάρουμε νούμερο και να περιμένουμε στη σειρά,Χαχα οι μονομαχίες είναι για τον όχλο Αρίσταρχε το παρασκήνιο πάντα ήταν πιο ενδιαφέρον πεδίο - με το Ροντ δεν έχουμε να χωρίσουμε κατι- από ότι βλέπω ήρθε και ιερέας στο νήμα για την κηδεία
Οιοσδήποτε μπορεί να ανατρέξει στα γραπτά σας στο Κατρινάδικο, όπου κάθε λίγο και λιγάκι είχαμε βαφτίσια, με εσάς αυτόκλητο νουνό.
Λύστε μου όμως μια απορία.
Το "Συγγνώμη που επεμβαίνω" για το οποίο με εγκαλέσατε το απεύθυνα στον κ. Μεγαβούνι, ο οποίος ήταν και ο μόνος αρμόδιος για να κρίνει το αν θα πρέπει να ¨αφήσω τις ψευτοευγένειες", γιατί η συγκεκριμένη πρόταση αφορούσε και απευθυνόταν μόνον σε αυτόν.
Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου! - Page 23644
Όπως όλοι γνωρίζετε το μέσο μέλος του μπου έχει τα εξής χαρακτηριστικά: Είναι γοητευτικός, ψηλός, πολύ γυμνασμένος, εξαιρετικά μορφωμένος, επιτυχημένος στη δουλειά του και πάμπλουτος. Βρίσκεται σε διαρκή < ετοιμότητα >, εκσπερματώνει δύο φορές ανά μισή ώρα ενώ η εργαζομένη τελειώνει 5 φορές μαζί...www.bourdela.com
Εσείς γιατί πεταχτήκατε σαν τον εμετό και δεν αφήσατε τον ίδιο να το κρίνει; Μήπως τελικά αληθεύουν οι νύξεις ότι είστε το ίδιο πρόσωπο;
Σιγά μην ήταν ουδέτερη η Ελβετία - είναι γνωστή η δράση των Ελβετών τραπεζών με το γ' Ράιχ - έστελνε ο Χίτλερ κλεμμένο χρυσό και του εξασφάλιζαν οι Ελβετοί πόρους για τον πόλεμοεγώ φίλε είμαι η προσωποποίηση της ουδετερότητας.
ΕΛΒΕΤΙΑ
Πρέπει να πάρουμε νούμερο και να περιμένουμε στη σειρά,
τώρα έχουν άλλοι προτεραιότητα
Στις γκόμενες τελευταία σειρά στις μονομαχίες πάλι τελευταία σειρά - ΑΙΣΧΟΣ συγχυστηκα- παω να τον δούλο στους τουρίστες να ξεθυμανωΠρέπει να πάρουμε νούμερο και να περιμένουμε στη σειρά,
τώρα έχουν άλλοι προτεραιότητα
Θες να πεις ότι υπογείως υποστηρίζω ανναπούρνο ή ελενγκαντορ??Σιγά μην ήταν ουδέτερη η Ελβετία - είναι γνωστή η δράση των Ελβετών τραπεζών με το γ' Ράιχ - έστελνε ο Χίτλερ κλεμμένο χρυσό και του εξασφάλιζαν οι Ελβετοί πόρους για τον πόλεμο
Εγώ μια ιστορική διόρθωση έκανα τίποτα άλλοΘες να πεις ότι υπογείως υποστηρίζω ανναπούρνο ή ελενγκαντορ??