Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 480K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (1 μέλη και 10 επισκέπτες)

Αν βρείτε γκόμενα, θα της θέσετε το αμείλικτο ερώτημα,: Κώλο ή βυζιά;; (Έως 3 ψήφους )

• Και που θα βρούμε γκόμενα;

• Τι είναι ο κώλος και τι είναι τα βυζιά;

• Τι ακριβώς κάνουμε με τον κώλο και τα βυζιά;;;

• Κώλο! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Βυζιά ! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Τελικά υπάρχει αιδοίο στο γυνακείο σώμα ή είναι μύθος των Κομμουνιστών;;;

• Μόνο κώλο και μόνο με άντρες και αφήνω τις γυναίκες για εσάς. ΟΥΣΤ!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

Elganador

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Οκτ 2022
Κριτικές
149
Like
26.820
Πόντοι
31.348
Ανναπουρνιαρη άντε στο βρομοκλαμπ του γεροξουρα να πάρεις κανένα FF
τρόμπα ε τρόμπα
IMG_5009.jpeg

Elganador

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Οκτ 2022
Κριτικές
149
Like
26.820
Πόντοι
31.348
Την καλησπέρα μου στους παππούδες

Συνημμένα

• IMG_5010.jpeg
    IMG_5010.jpeg
    298,3 KB · Εμφανίσεις: 12

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.452
Πόντοι
25.467
"Επίσης δεν θα είμαι εγώ που θα σας κάνω το χατίρι να μεταφερθεί εδώ η προσωπική σας, και υποκινούμενη από άκρατο εγωισμό και μισαλλοδοξία, κόντρα με τον Ελγαναδόρ."

Με το σχόλιο σας.

Μάλλον δεν καταλαβαίνετε ότι πράξατε αυτό μόλις που δηλώνετε ευθαρσώς ότι δεν επιθυμείτε να μεταφερθεί εδώ η αντιπαράθεση.

Χειρίζεστε το γραπτό λόγο όπως ακριβώς σας βολεύει.

Όσο για το παρελθόν σας με τον Σούρα δεν με απασχολεί καθόλου.

Κάνετε ότι θέλετε μεταξύ σας.

Αυτό που γνωρίζω εγώ είναι οτι τα ίδια κάνατε και στο νήμα της Κατερίνας με ειρωνικά σχόλια τόσο προς το πρόσωπο μου όσο και προς το πρόσωπό της Κατρίνας και αυτο δεν αλλάζει με τίποτα γιατί είσαστε μια έτσι μια γιουβέτσι και εσείς.

Πετάτε την εξυπνάδα σας εκεί που δεν σας σπέρνουν.

Τα ίδια κάνατε και στο νήμα της Κατρίνας.
Ειρωνικά σχόλια, κάνω σε όλους όσους προσπαθούν να περάσουν τις μαύρες καλιακούδες ως λευκές περιστερές. Κι εσείς, είτε το δέχεστε είτε όχι, έχετε προβεί σε τέτοιες ενέργειες.
Αα μπά.

Είμαι ακατάλληλος ???

Και ποιός το λέει αυτό ?

Εσείς ???

Ας γελάσω.

Προς το παρόν, κι από ό,τι φαίνεται, γελάνε άλλοι.

Να το σταματήσουμε όμως εδώ, γιατί η αλληλογραφία μας οδεύει στο να γίνει ερωτικό καυγαδάκι. Και καλά εγώ που είμαι υπέργηρος να μου βγει το "όνομα" τώρα στα στερνά. Πόσο χρόνο θα το σέρνω; Εσείς όμως που είστε νέος κι ακμαίος; Δεν είναι κρίμα να κηλιδωθεί η τρομερή υπόληψη σας;

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
92.843
Πόντοι
46.423
Ειρωνικά σχόλια, κάνω σε όλους όσους προσπαθούν να περάσουν τις μαύρες καλιακούδες ως λευκές περιστερές. Κι εσείς, είτε το δέχεστε είτε όχι, έχετε προβεί σε τέτοιες ενέργειες.

Αντί να πετάτε λάσπη θα θέλατε να είσαστε λίγο πιο σαφής.

Που αναφέρεστε παρακαλώ πολύ για να μπορέσω να σας απαντήσω.

Γίνετε σαφής παρακαλώ πολύ και αφήστε τα μισόλογα.

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
92.843
Πόντοι
46.423
Προς το παρόν, κι από ό,τι φαίνεται, γελάνε άλλοι.

Αφήστε τους να γελάνε.

Εκτός αν γελάτε και εσείς με το μέρος αυτών των λίγων που έχουν μπαναριστεί στο διπλανό σαίτ για τους ίδιους λόγους που θα έπρεπε να είχαν μπαναριστεί και σε αυτό το φόρουμ και ήρθαν εδώ να μου σπάσουν τα παπάρια.

Akatanomasto$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2024
Like
1.260
Πόντοι
206

Φίλε Annapurna μη περιμένεις να βρεις το δίκιο σου, ο φθόνος είναι άσχημο συναίσθημα, ανθρώπους σαν και σένα που έχουν ανέβει σε κορυφές πάντα θα τους λοιδορούν ...

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.452
Πόντοι
25.467

Οιοσδήποτε μπορεί να ανατρέξει στα γραπτά σας στο Κατρινάδικο, όπου κάθε λίγο και λιγάκι είχαμε βαφτίσια, με εσάς αυτόκλητο νουνό. :coffee:

Λύστε μου όμως μια απορία.

Το "Συγγνώμη που επεμβαίνω" για το οποίο με εγκαλέσατε το απεύθυνα στον κ. Μεγαβούνι, ο οποίος ήταν και ο μόνος αρμόδιος για να κρίνει το αν θα πρέπει να ¨αφήσω τις ψευτοευγένειες", γιατί η συγκεκριμένη πρόταση αφορούσε και απευθυνόταν μόνον σε αυτόν.

Εσείς γιατί πεταχτήκατε σαν τον εμετό και δεν αφήσατε τον ίδιο να το κρίνει; Μήπως τελικά αληθεύουν οι νύξεις ότι είστε το ίδιο πρόσωπο; :coffee:

• Like
Αντιδράσεις: Zebu

jim2323

Μέγας
Εγγρ.
9 Σεπ 2021
Like
10.477
Πόντοι
3.506
Βλέπω νέα μονομαχία μεταξύ του @rodriguez96 και του @jim2323 ..
Ο Ροντ αποκαλεί τον Τζιμ σουπιά, έχοντας στον πλευρο του τον σουπιοφαγο @Ωρίων ..ο Τζιμ μιλά για λύκους και μοναχούς, έχοντας στο πλευρό το ευσεβές καρντασι από Σαλόνικα.. τι εννοεί ο όψιμος φιλόσοφος Τζίμης που βαδίζει στα πατήματα του Νίτσε? Ποιον σημαδεύουν τα βαθυστόχαστα- δυσνόητα λόγια του?
Μήπως να ανοίξει νέο νήμα? ( Άτυπη ψηφοφορία)
Χαχα οι μονομαχίες είναι για τον όχλο Αρίσταρχε το παρασκήνιο πάντα ήταν πιο ενδιαφέρον πεδίο - με το Ροντ δεν έχουμε να χωρίσουμε κατι:grin:- από ότι βλέπω ήρθε και ιερέας στο νήμα για την κηδεία :2funny::2funny::2funny:

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
32
Like
18.353
Πόντοι
12.946
Χαχα οι μονομαχίες είναι για τον όχλο Αρίσταρχε το παρασκήνιο πάντα ήταν πιο ενδιαφέρον πεδίο - με το Ροντ δεν έχουμε να χωρίσουμε κατι:grin:- από ότι βλέπω ήρθε και ιερέας στο νήμα για την κηδεία :2funny::2funny::2funny:
Πρέπει να πάρουμε νούμερο και να περιμένουμε στη σειρά,
τώρα έχουν άλλοι προτεραιότητα :dunno:

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
92.843
Πόντοι
46.423
Οιοσδήποτε μπορεί να ανατρέξει στα γραπτά σας στο Κατρινάδικο, όπου κάθε λίγο και λιγάκι είχαμε βαφτίσια, με εσάς αυτόκλητο νουνό. :coffee:

Λύστε μου όμως μια απορία.

Το "Συγγνώμη που επεμβαίνω" για το οποίο με εγκαλέσατε το απεύθυνα στον κ. Μεγαβούνι, ο οποίος ήταν και ο μόνος αρμόδιος για να κρίνει το αν θα πρέπει να ¨αφήσω τις ψευτοευγένειες", γιατί η συγκεκριμένη πρόταση αφορούσε και απευθυνόταν μόνον σε αυτόν.

Εσείς γιατί πεταχτήκατε σαν τον εμετό και δεν αφήσατε τον ίδιο να το κρίνει; Μήπως τελικά αληθεύουν οι νύξεις ότι είστε το ίδιο πρόσωπο; :coffee:

"Απλώς ο κ. Άνω Πουρνάρι, που σημειωτέων δεν είναι άμοιρος παραπληροφόρησης (έχει αναρτήσει ο κ. Ζεβού κάποιο σχετικό αποδεικτικό στοιχείο) έβαλε από μόνος τα χεράκια του, κι έβγαλε τα ματάκια του."

Μα αναφέρεστε σε εμένα και μάλιστα με κατηγορείτε ευθέως για παραπληροφόρηση.

Μήπως "Άγιε" ξεχνάτε τι γράφετε ???

:think:

Είναι ποτέ δυνατόν να μη σας ζητήσω τον λόγο για το οποίο γράφετε αυτά τα πράγματα ?

jim2323

Μέγας
Εγγρ.
9 Σεπ 2021
Like
10.477
Πόντοι
3.506
εγώ φίλε είμαι η προσωποποίηση της ουδετερότητας.
ΕΛΒΕΤΙΑ
Σιγά μην ήταν ουδέτερη η Ελβετία - είναι γνωστή η δράση των Ελβετών τραπεζών με το γ' Ράιχ - έστελνε ο Χίτλερ κλεμμένο χρυσό και του εξασφάλιζαν οι Ελβετοί πόρους για τον πόλεμο

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
92.843
Πόντοι
46.423
Ξέρετε @The Saint* αυτά τα γράφουν άνθρωποι οι οποίοι επιθυμούν να με διαβάλλουν και εσείς είσαστε ένας από αυτούς.

Σας το λέω ευθέως.

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
92.843
Πόντοι
46.423

jim2323

Μέγας
Εγγρ.
9 Σεπ 2021
Like
10.477
Πόντοι
3.506
Πρέπει να πάρουμε νούμερο και να περιμένουμε στη σειρά,
τώρα έχουν άλλοι προτεραιότητα :dunno:
Στις γκόμενες τελευταία σειρά στις μονομαχίες πάλι τελευταία σειρά - ΑΙΣΧΟΣ συγχυστηκα- παω να τον δούλο στους τουρίστες να ξεθυμανω:cheesy:

John 100

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2020
Κριτικές
32
Like
5.310
Πόντοι
2.846
Σιγά μην ήταν ουδέτερη η Ελβετία - είναι γνωστή η δράση των Ελβετών τραπεζών με το γ' Ράιχ - έστελνε ο Χίτλερ κλεμμένο χρυσό και του εξασφάλιζαν οι Ελβετοί πόρους για τον πόλεμο
Θες να πεις ότι υπογείως υποστηρίζω ανναπούρνο ή ελενγκαντορ??

:confused::new_shocked:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom