Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 480K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (1 μέλη και 9 επισκέπτες)

Αν βρείτε γκόμενα, θα της θέσετε το αμείλικτο ερώτημα,: Κώλο ή βυζιά;; (Έως 3 ψήφους )

• Και που θα βρούμε γκόμενα;

• Τι είναι ο κώλος και τι είναι τα βυζιά;

• Τι ακριβώς κάνουμε με τον κώλο και τα βυζιά;;;

• Κώλο! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Βυζιά ! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Τελικά υπάρχει αιδοίο στο γυνακείο σώμα ή είναι μύθος των Κομμουνιστών;;;

• Μόνο κώλο και μόνο με άντρες και αφήνω τις γυναίκες για εσάς. ΟΥΣΤ!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.
OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.404
Πόντοι
26.096
OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.404
Πόντοι
26.096
περιπατους παμε θειε....μονο και αν δωσεις εσυ κατι την πηγαινω και σε ζαχαροπλαστεια
Εγώ ήθελα να την πάω σε rock bar, παιδί μου, αλλά ο κ. NICK TRIVE μου το απαγορεύει ...

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
11.089
Πόντοι
2.606
Τη μουσική του Σατανά, κύριε!!!!
Και όμως, εκεί πήγαινε το μυαλό μου!!!
Διάβαζα χθες κάποια θριαμβευτικά (και όχι μόνο...) σχόλια του Lars Ulrich με αφορμή μια πολύ πρόσφατη εμφανισή τους.

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.404
Πόντοι
26.096
I won't take no prisoners.
Won't take no lives!

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
28.956
Πόντοι
5.506
γιατι δεν ακουτε ρομαντικα?

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.404
Πόντοι
26.096

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
11.089
Πόντοι
2.606
Τι έχεις για μεσημεριανό;
Δεν έχω αποφασίσει ακόμη αλλά μάλλον ομελέτα, περιποιημένη όμως.
Εγκράτεια...:woldman::woldman::woldman:
Φλερτάρω και με με την ιδέα να πάω για μπάνιο έτσι όπως είναι ο καιρός, θα δείξει...

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
11.089
Πόντοι
2.606
Πάω να διαβάσω τα νέα του Τάιλερ...:confused::confused:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.404
Πόντοι
26.096
Ο κ. Moscowita μου έκανε την τιμή και μου έστειλε την κριτική του, στην οποία αναφερόμουν και τον ευχαριστώ θερμά γι΄ αυτό.
Δεν πρόκειται να είπω σε ποια κοπέλα αναφέρεται, αν και αυτή νομίζω ότι πια δεν παίζει στον χώρο [μπορεί όμως και να σφάλλω επειδή έλειψα για κάποια χρόνια από το μπου]. Θα ήθελα να αναφέρω μία πρόταση από την κριτική αυτή αλλά ούτε και αυτό το κάνω σεβόμενος την επιθυμία του να μην υπάρχει η κριτική αυτή δημοσιευμένη και σε κοινή θέα.
Του αφιερώνω όμως το παρακάτω τραγούδι επειδή μπορώ να καταλάβω τι ένιωσε και τι έζησε με την κοπέλα αυτή:

shadow

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Νοε 2019
Κριτικές
1
Like
9.649
Πόντοι
2.456
Δεν έχω αποφασίσει ακόμη αλλά μάλλον ομελέτα, περιποιημένη όμως.
Εγκράτεια...:woldman::woldman::woldman:
Φλερτάρω και με με την ιδέα να πάω για μπάνιο έτσι όπως είναι ο καιρός, θα δείξει...
Βάλε κολοκυθάκια , πατάτες και λουκάνικο είναι γαμάτη

Moscowita

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2014
Κριτικές
16
Like
1.472
Πόντοι
506
Ο κ. Moscowita μου έκανε την τιμή και μου έστειλε την κριτική του, στην οποία αναφερόμουν και τον ευχαριστώ θερμά γι΄ αυτό.
Δεν πρόκειται να είπω σε ποια κοπέλα αναφέρεται, αν και αυτή νομίζω ότι πια δεν παίζει στον χώρο [μπορεί όμως και να σφάλλω επειδή έλειψα για κάποια χρόνια από το μπου]. Θα ήθελα να αναφέρω μία πρόταση από την κριτική αυτή αλλά ούτε και αυτό το κάνω σεβόμενος την επιθυμία του να μην υπάρχει η κριτική αυτή δημοσιευμένη και σε κοινή θέα.
Του αφιερώνω όμως το παρακάτω τραγούδι επειδή μπορώ να καταλάβω τι ένιωσε και τι έζησε με την κοπέλα αυτή:
Η κριτική είναι για γέλια και για κλάμματα Bliz ωστόσο ειναι σταθμός για μια φάση που πάνω κάτω περνάμε όλοι μας..
Έχει σταματήσει είναι στη Μόσχα και έχει φτιάξει τη ζωή της..Κάνει αυτο που ονειρευόταν να κάνει και χαίρομαι για τον ανθρωπο πάνω απ όλα..Πάντως για να μην μπερδεύεσαι..δεν την ερωτευθηκα.. εζησα εντονα τις στιγμές μαζι της..Αυτη με ερωτεύθηκε ναι και μάλιστα το έδειχνε πάντα με πράξεις..
Ουτοπικές πάντως αυτές οι καταστάσεις..
Άσχετο Bliz καθότι έχω καινουρια συσκευή και ακόμα ψάχνομαι.. ανέβασε για μένα στο νημα το Heart’s Filthy Lesson του Bowie γιατι δεν ξέρω ακομα να το κάνω..
το αφιερώνω σ ολα τα παπούδια του νήματος

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.835
Πόντοι
19.795
εικόνα_2023-10-22_092116091.png
Το ότι σε αυτό το νήμα έχει αναρτηθεί φωτογραφία του ανθρώπου που συνέβαλε τά μάλα για την καταστροφή του ελληνικού ποδοσφαίρου, με ξεπερνά.:confused:

• Like
Αντιδράσεις: shadow
OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.404
Πόντοι
26.096
Η κριτική είναι για γέλια και για κλάμματα Bliz ωστόσο ειναι σταθμός για μια φάση που πάνω κάτω περνάμε όλοι μας..
Έχει σταματήσει είναι στη Μόσχα και έχει φτιάξει τη ζωή της..Κάνει αυτο που ονειρευόταν να κάνει και χαίρομαι για τον ανθρωπο πάνω απ όλα..Πάντως για να μην μπερδεύεσαι..δεν την ερωτευθηκα.. εζησα εντονα τις στιγμές μαζι της..Αυτη με ερωτεύθηκε ναι και μάλιστα το έδειχνε πάντα με πράξεις..
Ουτοπικές πάντως αυτές οι καταστάσεις..
Άσχετο Bliz καθότι έχω καινουρια συσκευή και ακόμα ψάχνομαι.. ανέβασε για μένα στο νημα το Heart’s Filthy Lesson του Bowie γιατι δεν ξέρω ακομα να το κάνω..
το αφιερώνω σ ολα τα παπούδια του νήματος
At your command, Sir!

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.404
Πόντοι
26.096
Το ότι σε αυτό το νήμα έχει αναρτηθεί φωτογραφία του ανθρώπου που συνέβαλε τά μάλα για την καταστροφή του ελληνικού ποδοσφαίρου, με ξεπερνά.:confused:
Αυτά να τα πείτε στον κ. troubakhs μου. Εγώ, ως οπαδός του ΠΑΟΚ, συνέβαλα εις την συναδέλφωσιν Ολυμπιακών και Παοκτσήδων. Παοκτζήδων, όπως λέτε σεις εις το λεκανοπέδιον.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.835
Πόντοι
19.795
Αυτά να τα πείτε στον κ. troubakhs μου. Εγώ, ως οπαδός του ΠΑΟΚ, συνέβαλα εις την συναδέλφωσιν Ολυμπιακών και Παοκτσήδων. Παοκτζήδων, όπως λέτε σεις εις το λεκανοπέδιον.
Αν την ικανοποίηση των σεξουαλικών σας ορεξεων την αποκαλείτε "συναδέλφωση" τότε και εγώ συμβάλω στην συναδέλφωση των λαων.:confused:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom