blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.526
- Πόντοι
- 26.316
Καλημέρα, πλέμπα!
Μπράβο κύριε Μπλιτζ..δεν εχω παρα να επεναισω την προσπάθεια τής μεταβσσης
είς την κολυμβητική δεξαμενή.
Τώρα θα τα ακούσετε και εσείς!Χαίρομαι που το νήμα εκτός των άλλων μπορεί να λειτουργεί και σαν φιλολογικό σαλόνι![]()
Λοιπόν!Εδω ο νηματοθετης με τον γειτονα μου τον Λαγο. Στα δεξια ο Νικοτριβης.
Εγω ημουν πολυ γερος για να συμμετασχω σε τετοιες νεανικες τρελες.
![]()
Απλως για την ιστορια να πουμε οτι οι παραστασεις ειναι απο ερυθρομορφους κυλικες της κλασσικης περιοδου γυρω στο 450-430 πχ.
Εγω παντως του ειπα για Παρισι
Του ειπα και για ενα ωραιοτατο ξενοδοχείο με θεα τον ντεμεκ Πυργο που εχουν εκει
Να του πω και που να παει να της ψωνισει κανενα παπουτσακι κανενα ρουχαλακι
Σιγα μωρε
Τι θα τα κανει τοσα λεφτα που εχει μαζι του θα τα παρει
θειε στον Πειραια σε ποιο ξενοδοχειο πας?Γνωρίζω το ξενοδοχείο, που προτείνατε, κύριε.
Γενικώς γνωρίζω το Παρίσι αρκετά καλά.
Δεν με ενδιαφέρει όμως ο Tour Eiffel, κύριε.
Θα προτιμούσα να διαμείνω και εν τέλει εκεί συνήθως διαμένω όταν αποφασίζω να ευρεθώ εις Παρισίους ...
![]()
Paris Luxury 5-Star Hotel | Hôtel de Crillon, A Rosewood Hotel
An illustrious landmark overlooking the Place de la Concorde, Hôtel de Crillon, A Rosewood Hotel is a 5-Star hotel that is timeless and unabashedly elegant.www.rosewoodhotels.com
καλημερα θειε...οσο ποιο πολλα μου δινεις τοσο περισσοτερο ερασθησαμε με την Γαλλις.....θα την παντρευτωΑπορώ που ο αποκληρωθείς αχαίρευτος δεν έχει εμφανιστεί να καλημερίσει τον θείο του ...
Προφανώς η Γαλλίς θα του έχει αποσπάσει όλη την προσοχή ...
θειε στον Πειραια σε ποιο ξενοδοχειο πας?![]()
Παιδί μου, σας έχω αποκληρώσει εδώ και 8 ημέρες. Η αποκλήρωσίς σας λήγει την επομένην Τρίτην.καλημερα θειε...οσο ποιο πολλα μου δινεις τοσο περισσοτερο ερασθησαμε με την Γαλλις.....θα την παντρευτω
καλα δεν ξερεις....στο μονο που πασχει λιγο ο πειραιας ειναι στην ρεσεψιονΔεν έχει καλύτερο. Βεβαίως σεις γνωρίζετε ότι έχω αναγκασθεί να μείνω και εις ξενοδοχείον εγγύς του ξηροκαρπάδικου επί της Ηρώων κλπ ...![]()
Piraeus Theoxenia - Piraeus Theoxenia
Tο Piraeus Theoxenia αποτελεί το μοναδικό 5-αστέρων ξενοδοχειο στον Πειραιάtheoxeniapalace.com
Πιθανώς να μην γνωρίζω ...καλα δεν ξερεις....στο μονο που πασχει λιγο ο πειραιας ειναι στην ρεσεψιον
ηρησθασθησασεν με την δεσποινης θειε?Πιθανώς να μην γνωρίζω ...
Η ρεσεψιόν εγγύθεν της Ηρώων ήτο εξυπηρετικότατη!
Φευ!
Δεν πειράζει. Τα γαμαει όλα ο νηματοθετης. Ακόμα και αν χρειαστεί να φωνάζει "ζήτω ο Βαγγελας".καλα δεν ξερεις....στο μονο που πασχει λιγο ο πειραιας ειναι στην ρεσεψιον
Και τι έτερον ηδυνάμην να πράξω, κύριε;Δεν πειράζει. Τα γαμαει όλα ο νηματοθετης. Ακόμα και αν χρειαστεί να φωνάζει "ζήτω ο Βαγγελας".
ηρησθασθησασεν με την δεσποινης θειε?
εχεις την κυρια πιπιτσα θειε....ειναι λιγο μεγαλη αλλα δυνατη στο σεχΔύο έρωτες ο Νηματοθέτης έχει βιώσει εις την ζωή του.
Μετά της Αγγλίδος τροφού, μετά της οποίας αποφασίσαμεν, συναινετικώς, την διακοπήν την 5 Ιουνίου 2011.
Μετά της Μανάρι, η οποία με απέπεμψε, τελούσα εν δικαίω, πριν από μερικούς μήνες.
Οκτάκις φευ!
Αυτή με επρόδωσε εις τα λουτρά της Αιδηψού διά τον κ. Ευτύχιον, που είχε σύνταξη εκ του ΝΑΤ ενώ εγώ έχω σύνταξιν εκ του ΟΓΑ, παιδί μου.εχεις την κυρια πιπιτσα θειε....ειναι λιγο μεγαλη αλλα δυνατη στο σεχ