blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 24.434
- Πόντοι
- 26.096
Τη μουσική του Σατανά, κύριε!!!!Τι μουσική ν' ακούσει κάποιος Κυριακή πρωί, εκτός από ... Βυζαντινή (από τους γείτονες...)?
Τη μουσική του Σατανά, κύριε!!!!Τι μουσική ν' ακούσει κάποιος Κυριακή πρωί, εκτός από ... Βυζαντινή (από τους γείτονες...)?
Εγώ ήθελα να την πάω σε rock bar, παιδί μου, αλλά ο κ. NICK TRIVE μου το απαγορεύει ...περιπατους παμε θειε....μονο και αν δωσεις εσυ κατι την πηγαινω και σε ζαχαροπλαστεια
θα ερθω και εγω να σε προσεχωΕγώ ήθελα να την πάω σε rock bar, παιδί μου, αλλά ο κ. NICK TRIVE μου το απαγορεύει ...
Και όμως, εκεί πήγαινε το μυαλό μου!!!Τη μουσική του Σατανά, κύριε!!!!
Είπαμε!θα ερθω και εγω να σε προσεχω
γιατι δεν ακουτε ρομαντικα?
Πείτε ότι πάτε σε bar και το rock σε παρένθεση...Εγώ ήθελα να την πάω σε rock bar, παιδί μου, αλλά ο κ. NICK TRIVE μου το απαγορεύει ...
Δεν ξεγελιέται αυτός ...Πείτε ότι πάτε σε bar και το rock σε παρένθεση...
Τι έχεις για μεσημεριανό;Πείτε ότι πάτε σε bar και το rock σε παρένθεση...
Δεν έχω αποφασίσει ακόμη αλλά μάλλον ομελέτα, περιποιημένη όμως.Τι έχεις για μεσημεριανό;
Βάλε κολοκυθάκια , πατάτες και λουκάνικο είναι γαμάτηΔεν έχω αποφασίσει ακόμη αλλά μάλλον ομελέτα, περιποιημένη όμως.
Εγκράτεια...
Φλερτάρω και με με την ιδέα να πάω για μπάνιο έτσι όπως είναι ο καιρός, θα δείξει...
Δεν χρειάζεται πάρε τηλ τον φίλο Βάρο για έγκυρες πληροφορίεςΠάω να διαβάσω τα νέα του Τάιλερ...
Η κριτική είναι για γέλια και για κλάμματα Bliz ωστόσο ειναι σταθμός για μια φάση που πάνω κάτω περνάμε όλοι μας..Ο κ. Moscowita μου έκανε την τιμή και μου έστειλε την κριτική του, στην οποία αναφερόμουν και τον ευχαριστώ θερμά γι΄ αυτό.
Δεν πρόκειται να είπω σε ποια κοπέλα αναφέρεται, αν και αυτή νομίζω ότι πια δεν παίζει στον χώρο [μπορεί όμως και να σφάλλω επειδή έλειψα για κάποια χρόνια από το μπου]. Θα ήθελα να αναφέρω μία πρόταση από την κριτική αυτή αλλά ούτε και αυτό το κάνω σεβόμενος την επιθυμία του να μην υπάρχει η κριτική αυτή δημοσιευμένη και σε κοινή θέα.
Του αφιερώνω όμως το παρακάτω τραγούδι επειδή μπορώ να καταλάβω τι ένιωσε και τι έζησε με την κοπέλα αυτή:
Το ότι σε αυτό το νήμα έχει αναρτηθεί φωτογραφία του ανθρώπου που συνέβαλε τά μάλα για την καταστροφή του ελληνικού ποδοσφαίρου, με ξεπερνά.
At your command, Sir!Η κριτική είναι για γέλια και για κλάμματα Bliz ωστόσο ειναι σταθμός για μια φάση που πάνω κάτω περνάμε όλοι μας..
Έχει σταματήσει είναι στη Μόσχα και έχει φτιάξει τη ζωή της..Κάνει αυτο που ονειρευόταν να κάνει και χαίρομαι για τον ανθρωπο πάνω απ όλα..Πάντως για να μην μπερδεύεσαι..δεν την ερωτευθηκα.. εζησα εντονα τις στιγμές μαζι της..Αυτη με ερωτεύθηκε ναι και μάλιστα το έδειχνε πάντα με πράξεις..
Ουτοπικές πάντως αυτές οι καταστάσεις..
Άσχετο Bliz καθότι έχω καινουρια συσκευή και ακόμα ψάχνομαι.. ανέβασε για μένα στο νημα το Heart’s Filthy Lesson του Bowie γιατι δεν ξέρω ακομα να το κάνω..
το αφιερώνω σ ολα τα παπούδια του νήματος
Αυτά να τα πείτε στον κ. troubakhs μου. Εγώ, ως οπαδός του ΠΑΟΚ, συνέβαλα εις την συναδέλφωσιν Ολυμπιακών και Παοκτσήδων. Παοκτζήδων, όπως λέτε σεις εις το λεκανοπέδιον.Το ότι σε αυτό το νήμα έχει αναρτηθεί φωτογραφία του ανθρώπου που συνέβαλε τά μάλα για την καταστροφή του ελληνικού ποδοσφαίρου, με ξεπερνά.
Αν την ικανοποίηση των σεξουαλικών σας ορεξεων την αποκαλείτε "συναδέλφωση" τότε και εγώ συμβάλω στην συναδέλφωση των λαων.Αυτά να τα πείτε στον κ. troubakhs μου. Εγώ, ως οπαδός του ΠΑΟΚ, συνέβαλα εις την συναδέλφωσιν Ολυμπιακών και Παοκτσήδων. Παοκτζήδων, όπως λέτε σεις εις το λεκανοπέδιον.