blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 24.600
- Πόντοι
- 26.096
Αν την ικανοποίηση των σεξουαλικών σας ορεξεων την αποκαλείτε "συναδέλφωση" τότε και εγώ συμβάλω στην συναδέλφωση των λαων.
Αν την ικανοποίηση των σεξουαλικών σας ορεξεων την αποκαλείτε "συναδέλφωση" τότε και εγώ συμβάλω στην συναδέλφωση των λαων.
Και αυτή είναι η κατάσταση εις τας κολυμβητικάς δεξαμενάς!Αυτή είναι η κατάσταση στο Ιόνιο τις τελευταίες ημέρες. Φευ.
Πόσα μέτρα μήκος είναι;
Και αυτή θα είναι η κατάσταση της κολυμβητικής δεξαμενής που θα απολαμβάνω πρωί βράδυ τον Φεβρουάριο.
54 μετρα χωρισμενη στα 3. 18 μετρα ειναι χωρος τζακουζι, 18 για ενηλικες και 18 για παιδια.Πόσα μέτρα μήκος είναι;
Παρά το φίλτρο, την υπολογίζω στα 12 με 15 μέτρα ...
Άψογα!54 μετρα χωρισμενη στα 3. 18 μετρα ειναι χωρος τζακουζι, 18 για ενηλικες και 18 για παιδια.
Κουράγιο!Bεβαια σε 27 ημερες, αν ο ηλιος συνεχισει να βγαινει απο την ανατολη- και το εννοω αυτο σημερα περισσοτερο απο καθε αλλη φορα- θα ευρισκομαι εδω, μετα του εισαγγελεως. Φευ
Η αλήθεια είναι ότι οι κορασίδες εκεί προσπαθούν τα μάλα για την συναδέλφωση των λαών.Κουράγιο!
Οι υποχρεώσεις τέτοιου είδους είναι μέσα στην ζωή σας. Με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο, κύριε.
Άλλωστε σας έχω πλήρη εμπιστοσύνη. Κάποια θα σας κλείσει το μάτι και θα πάτε στο εσωτερικό του καταστήματος, ως συμβαίνει εις τα μέρη εκείνα...!!!
Μόνο ένα Φευ???Bεβαια σε 27 ημερες, αν ο ηλιος συνεχισει να βγαινει απο την ανατολη- και το εννοω αυτο σημερα περισσοτερο απο καθε αλλη φορα- θα ευρισκομαι εδω, μετα του εισαγγελεως. Φευ
Το έχει πάρει απόφαση πια!Μόνο ένα Φευ???
Και αυτή θα είναι η κατάσταση της κολυμβητικής δεξαμενής που θα απολαμβάνω πρωί βράδυ τον Φεβρουάριο.
θα εθω και εγω
Χωρίς την κα. Ιωάννα θα πάτε;;;θα εθω και εγω
μαζι....θα ερθεις και εσυΧωρίς την κα. Ιωάννα θα πάτε;;;
Πείτε το αυτό στον κ. NICK TRIVE ...μαζι....θα ερθεις και εσυ
του το ειπα....θα σε προσεχω εγωΠείτε το αυτό στον κ. NICK TRIVE ...
Τι να κάνω;;; Αφού σας αγαπώ!!!του το ειπα....θα σε προσεχω εγω
αυτη η 500αρα μηπως μπορεις?
Τι να κάνω;;; Αφού σας αγαπώ!!!
Βάζω και κάτι λίγα επιπλέον ...