blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 24.607
- Πόντοι
- 26.096
ρε τσιφουτη αυτα θα κερνας στο παρτυ ?
πηρες δουλεια για το σπιτι ?Παιδιά, φτάσαμε τις 24.000 σελίδες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Έχω δουλειά τώρα.
Φεύγω!!!!!!!!!!!
Δείτε πως χορεύουν οι δύο κοπέλες πίσω από την Βαρβάρα και θα καταλάβετε την διαφορά ...H Anna Kochanova είναι χορεύτρια, γιατί δεν σας άρεσε?
ρε παιδια να ρωτησω κατι
εμεις που εχουμε να κανουμε πολυ καιρο σεξ ..ειναι το ιδιο η το αλαξανε ?
σοβαρεψου ....Δείτε πως χορεύουν οι δύο κοπέλες πίσω από την Βαρβάρα και θα καταλάβετε την διαφορά ...
Την ίδια περίπου χορογραφία μαθαίνουν όλες οι κοπέλες στην Ρωσία από το Δημοτικό. Τουλάχιστον εγώ αυτό ξέρω.
Αυτή, η Anna, ωραιοτάτη μελαχρινή βέβαια ... χάνει την ισορροπία της κάποια στιγμή, πράγμα που δεν νοείται σε επαγγελματία χορεύτρια.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Πολύ σέξυ χορός, especially when performed in off black lingerie...σοβαρεψου ....
το εγραψα για τις αγκαλιτσες που εκανες ..οτι δηθεν συμπασχεις σε μας που κοντευουμε να ξεχασουμε πως ειναι ...Πολύ σέξυ χορός, especially when performed in off black lingerie...
Trust me!
Αλήθεια, πως είναι;;;;το εγραψα για τις αγκαλιτσες που εκανες ..οτι δηθεν συμπασχεις σε μας που κοντευουμε να ξεχασουμε πως ειναι ...
ρε παιδια να ρωτησω κατι
εμεις που εχουμε να κανουμε πολυ καιρο σεξ ..ειναι το ιδιο η το αλαξανε ?
Διαβάζοντας κρητικές μελών που έχουν πάει πρόσφατα με εργαζόμενα κορίτσια μάλλον όλα είναι όπως τα αφήσαμεΑλήθεια, πως είναι;;;;
Να εισαι καλα συντροφε , με γλυτωσες απο διάβασμαΔιαβάζοντας κρητικές μελών που έχουν πάει πρόσφατα με εργαζόμενα κορίτσια όλα είναι όπως τα αφήσαμε
Τι σημαίνει αυτό;;;Να εισαι καλα συντροφε , με γλυτωσες απο διάβασμα