κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 38.961
- Πόντοι
- 19.795
Εδώ θα πάει να της ψωνίσει, γείτονα. Είχα πάει τον εισαγγελέα πέρσι τα Χριστούγεννα, για να με αφήσει να πάω ένα μήνα μόνος μου στην Ταυλανδη.
Μπαααα εκει ειναι για φωτογραφιες μονο
Εδώ θα πάει να της ψωνίσει, γείτονα. Είχα πάει τον εισαγγελέα πέρσι τα Χριστούγεννα, για να με αφήσει να πάω ένα μήνα μόνος μου στην Ταυλανδη.
Πενεται για Saint Honore.Μπαααα εκει ειναι για φωτογραφιες μονο
Rue Saint Honore ...να την παει ..
μια ζωη Πενεται ο πολυχρονεμένος μαςΠενεται για Saint Honore.
Πρεπει να υπαγω για την βδομαδιατικη υποχρεωση μου στην πολη. Φετος ισως πιο συχνα απο καθε προηγουμενη χρονια, αλλα ειχα χασει περσι ενα τριμηνο, οταν ειχα τις ολοημερες βιντεοκλησεις απο Ταυλανδη.μια ζωη Πενεται ο πολυχρονεμένος μας
Αντε ρε ..καλο βολιΠρεπει να υπαγω για την βδομαδιατικη υποχρεωση μου στην πολη. Φετος ισως πιο συχνα απο καθε προηγουμενη χρονια, αλλα ειχα χασει περσι ενα τριμηνο, οταν ειχα τις ολοημερες βιντεοκλησεις απο Ταυλανδη.
Ακομα και στην τραπεζα μια φορα που πηγα, οταν αντιληφθηκε οτι μιλησα στο τηλεφωνο με γυναικα για να κλεισω το ραντεβου, απαιτησε να την εχω σε βιντεοκληση. Παρολο που δεν καταλαβαινε γρι στα Ελληνικα, καταλαβε οτι μιλησα σε γυναικα, απο τον τροπο που μιλαγα.
Πραγματικώς εις την Ταϊλάνδη πρόκειται περί σκοπευτηρίου...καλο βολι
Α δεν καταλαβες ( εισαι νεουδι για αυτο ) Ο καωλογερακος παει για σκοποβολη σε all time classic περιπτωση εκτως Αθηνων αλλα εντωςΕλλαδοςΠραγματικώς εις την Ταϊλάνδη πρόκειται περί σκοπευτηρίου.
θα παω και εγωΠενεται για Saint Honore.
Με τη μαναρι του θειου;;;;;θα παω και εγω
οχι ρε παππουλακο μου....θα μου παρει σουιτα διπλα σε αυτον να παω με την κυρια τζοανα....Με τη μαναρι του θειου;;;;;
Σε σύντομο χρονο θα σας δώσω το PINοχι ρε παππουλακο μου....θα μου παρει σουιτα διπλα σε αυτον να παω με την κυρια τζοανα....
Σε σύντομο χρονο θα σας δώσω το PIN
θα ερθεις και εσυ θειο...Σε σύντομο χρονο θα σας δώσω το PIN
Αν μπορέσω να ξεφύγω θα έρθω.θα ερθεις και εσυ θειο...
οχι ρε παππουλακο μου....θα μου παρει σουιτα διπλα σε αυτον να παω με την κυρια τζοανα....