You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 480K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 43 άτομα (1 μέλη και 42 επισκέπτες)
Διαγραμμένο μέλος 208355
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2021
- Like
- 1.344
- Πόντοι
- 206
Aναρωτιέμαι πού θα κατατασσόταν ο Rainman όσον αφορά συναισθηματική νοημοσύνηΜία από τις θεωρίες που ασπάζομαι, είναι αυτή της πολλαπλής νοημοσύνης.
Στην ουσία μιλάει για τους τομείς που χωρίζεται και αφορούν διαφορετικά σημεία του εγκεφάλου μας.
wired77
Μέγας
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2016
- Κριτικές
- 11
- Like
- 5.537
- Πόντοι
- 4.096
Aναρωτιέμαι πού θα κατατασσόταν ο Rainman όσον αφορά συναισθηματική νοημοσύνη
Εδώ μιλάμε για περίπτωση αυτισμού και συγκεκριμένα, σύνδρομο Άσπεργκερ.
Δεν ξέρω που θα κατατασσόταν, αυτό που ξέρω, είναι ότι οι άνθρωποι που είναι κοντά και γύρω από ανθρώπους με αυτισμό πρέπει να έχουν ιδιαίτερη ενσυναίσθηση αλλιώς διαρκώς θα χτυπάνε σε τοίχο.
Αναφέρομαι στον χαρακτήρα της ταινίας και όχι στον Κιμ Πικ που ήταν υπαρκτό πρόσωπο και έχει κάποια κοινά χαρακτηριστικά με τον ήρωα του Χόφμαν.
Ιζνογκουντ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 6
- Like
- 9.979
- Πόντοι
- 2.586
Τελικα να γιατι οι "παππουληδες " ειναι το καλυτερο νημα
περα απ τη πλάκα μπορεις να μιλησεις και λιγο σοβαρα...
wired77
Μέγας
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2016
- Κριτικές
- 11
- Like
- 5.537
- Πόντοι
- 4.096
Συμφωνώ Τζον.πάντως - και μιλάω από προσωπική εμπειρία - αυτός που διοικεί αν δεν διαθέτει eq, αν δεν μπορεί να κατανοήσει τους υφισταμένους του και να ενεργήσει ανάλογα σε κάθε περίπτωση, πιθανότατα θα μπορούσε να φέρει αποτελέσματα αλλά ποτέ μα ποτέ δεν θα γίνει ηγέτης.
Διοίκηση και ηγεσία δεν είναι το ίδιο πράγμα και υπάρχουν περιπτώσεις που ΜΟΝΟ η ηγεσία θα αποδώσει τους επιζητούμενους καρπούς και τον ΑΝΣΚ
Ειδικότερα, αν σκεφτούμε τα χαρακτηριστικά που κάνουν κάποιον ηγέτη, τότε εύκολα καταλήγουμε στην αξία της EQ.
Κάποιος που εμπνέει, κάποιος που δίνει το παράδειγμα, κάποιος που διαρκώς μαθαίνει, κάποιος που είναι δίκαιος, μπορεί να είναι ηγέτης.
Διαγραμμένο μέλος 163859
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 24 Απρ 2016
- Κριτικές
- 67
- Like
- 10.458
- Πόντοι
- 24.436
Εγώ για αυτό, εκτός από ελάχιστες εξαιρέσεις, δεν γράφω σε κανένα άλλο νήμα. Το site είναι γεμάτο νταβατζήδες, μπαχαλάκηδες, ανώριμους, καθυστερημένους, άτομα που χρήζουν ψυχιατρικής παρακολούθησης.Τελικα να γιατι οι "παππουληδες " ειναι το καλυτερο νημα
Ιζνογκουντ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 6
- Like
- 9.979
- Πόντοι
- 2.586
Θα ελεγα ποιο σωστο ειναι να χρησιμοποιουμε τον ορο Ε.Ι.θα ήταν καλό θέμα συζήτησης αλλά φοβάμαι ότι καλοκαιριάτικα δεν θα ενδιέφερε το μπου...
κατι που γινεται της "μοδας" στις πολυεθνικες για τα υψηλοβαθμα στελεχη
Leadership vs management
Διαγραμμένο μέλος 163859
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 24 Απρ 2016
- Κριτικές
- 67
- Like
- 10.458
- Πόντοι
- 24.436
Ξεκάθαρα και χωρίς καμία αμφιβολίαεννοείτε κύριε ότι είμεθα ο παράδεισος των ψυχιάτρων?
wired77
Μέγας
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2016
- Κριτικές
- 11
- Like
- 5.537
- Πόντοι
- 4.096
Είναι ωραίο θέμα όντως.θα ήταν καλό θέμα συζήτησης αλλά φοβάμαι ότι καλοκαιριάτικα δεν θα ενδιέφερε το μπου...
Ναι το ίδιο πιστεύω κ γω, δεν θα τραβήξει.
Ιζνογκουντ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 6
- Like
- 9.979
- Πόντοι
- 2.586
Εγραψα στο νημα της Ναομι οτι πρεπει να ειμαστε ευγενικοι και καθαροι και ..με βγαλανε νταβα , προμοτορα και αλλα χαρωπα ...Εγώ για αυτό, εκτός από ελάχιστες εξαιρέσεις, δεν γράφω σε κανένα άλλο νήμα. Το site είναι γεμάτο νταβατζήδες, μπαχαλάκηδες, ανώριμους, καθυστερημένους, άτομα που χρήζουν ψυχιατρικής παρακολούθησης.
Α και δεν ξερω γιατι δεν ειμαι ενεργος ...
Διαγραμμένο μέλος 163859
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 24 Απρ 2016
- Κριτικές
- 67
- Like
- 10.458
- Πόντοι
- 24.436
Περιμένατε κάτι καλύτερο;Εγραψα στο νημα της Ναομι οτι πρεπει να ειμαστε ευγενικοι και καθαροι και ..με βγαλανε νταβα , προμοτορα και αλλα χαρωπα ...
wired77
Μέγας
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2016
- Κριτικές
- 11
- Like
- 5.537
- Πόντοι
- 4.096
Θα ελεγα ποιο σωστο ειναι να χρησιμοποιουμε τον ορο Ε.Ι.
κατι που γινεται της "μοδας" στις πολυεθνικες για τα υψηλοβαθμα στελεχη
Leadership vs management
Και οι δύο όροι είναι αναγνωρισμένοι.
Στο κομμάτι της ευφυΐας, αν την απομονώσουμε και προσπαθήσουμε μετά να την κάνουμε κομμάτια για να την κατανοήσουμε, χάνεται η μπάλα...
wired77
Μέγας
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2016
- Κριτικές
- 11
- Like
- 5.537
- Πόντοι
- 4.096
Δώσε μας κανένα μωρό να μας δροσίσειΕγραψα στο νημα της Ναομι οτι πρεπει να ειμαστε ευγενικοι και καθαροι και ..με βγαλανε νταβα , προμοτορα και αλλα χαρωπα ...
Ιζνογκουντ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 6
- Like
- 9.979
- Πόντοι
- 2.586
Επειδη ειχα την χαρα και την τιμη να παρακολουθησω μαθήματα / σεμιναρια απ τους κορυφαιους του χωρου πχ ( Kolin)"leadership vs management" είναι ένα ερώτημα που έχει απασχολήσει εδώ και 20 χρόνια το ΝΑΤΟ και τα σχολεία που αφορούν τόσο τα ανώτατα όσο και κατώτερα στελέχη των χωρών-μελών.
υπάρχει άπειρη βιβλιογραφία και το βασικότερο συμπεράσματα από πραγματικές καταστάσεις (επί του πεδίου που λέει και ο φίλος μας απέναντι), lessons learned που έχουν πολύ ενδιαφέρον...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
μήπως εννοούν δεν σας σηκώνεται λόγω ηλικίας ?
Θα σου ελεγα οτι αν το συνδιάσεις με transactional analysis θα δεις τη πραγματικη διαφορα στην ηγεσια ..
Δηλαδη προσπαθεις να βαλεις παντα τον εαυτο σου στη θεση του αλλου
LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.278
- Πόντοι
- 8.645
Τυπε, επειδή δεν έγινε έτσι όπως το περιγράφεις, και επειδή άλλο πράγμα σου είπε ο alpula, παραθέτω το link για αυτόν που θέλει να διαβάσειΕγραψα στο νημα της Ναομι οτι πρεπει να ειμαστε ευγενικοι και καθαροι και ..με βγαλανε νταβα , προμοτορα και αλλα χαρωπα ...
https://www.bourdela.com/forum/threads/nayomi.132758/post-10110041
LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.278
- Πόντοι
- 8.645
Θα με κάνετε να ανοίξω εγώ το θρεντ, για να μη χαθούν τα πόστς σας."leadership vs management" είναι ένα ερώτημα που έχει απασχολήσει εδώ και 20 χρόνια το ΝΑΤΟ και τα σχολεία που αφορούν τόσο τα ανώτατα όσο και κατώτερα στελέχη των χωρών-μελών.
υπάρχει άπειρη βιβλιογραφία και το βασικότερο συμπεράσματα από πραγματικές καταστάσεις (επί του πεδίου που λέει και ο φίλος μας απέναντι), lessons learned που έχουν πολύ ενδιαφέρον...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
μήπως εννοούν δεν σας σηκώνεται λόγω ηλικίας ?
Ιζνογκουντ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 6
- Like
- 9.979
- Πόντοι
- 2.586
Αν ενοεις το IQ θα σου ελεγα οτι οι πολυ εξυπνοι ανθρωποι ειναι ενα βημα απ την παρανοιαΚαι οι δύο όροι είναι αναγνωρισμένοι.
Στο κομμάτι της ευφυΐας, αν την απομονώσουμε και προσπαθήσουμε μετά να την κάνουμε κομμάτια για να την κατανοήσουμε, χάνεται η μπάλα...
Επισης μπορει να ειναι καποιος διανοια ( πχ Αινσταιν ) και να ειναι αχρηστος στον εξω κοσμο και στην οικογενεια του ...
Πολλες εταιρίες σημερα ( οι σοβαρες ) πριν απο προαγωγες ή αλλαγες σε θεσεις κλειδια υποβαλουν τους συνεργατες σε ψυχολογικά προφιλ
Ιζνογκουντ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 6
- Like
- 9.979
- Πόντοι
- 2.586
καλε μου φίλε , εδω με ξερουν πολυ καλα και μαλιστα προσωπικα ...Τυπε, επειδή δεν έγινε έτσι όπως το περιγράφεις, και επειδή άλλο πράγμα σου είπε ο alpula, παραθέτω το link για αυτόν που θέλει να διαβάσει
https://www.bourdela.com/forum/threads/nayomi.132758/post-10110041
Δεν εχω την ταση να παραποιω τιποτα
Και βασικα δεν προσεβαλα κανεναν ...
Ειπα απλα την αποψη μου
Τωρα αν ειμαι κολητος της Ναομι , αγαπουλης κλπ το ξερω εγω
wired77
Μέγας
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2016
- Κριτικές
- 11
- Like
- 5.537
- Πόντοι
- 4.096
Όχι όχι όχι, δεν αναφέρομαι στο IQ.Αν ενοεις το IQ θα σου ελεγα οτι οι πολυ εξυπνοι ανθρωποι ειναι ενα βημα απ την παρανοια
Επισης μπορει να ειναι καποιος διανοια ( πχ Αινσταιν ) και να ειναι αχρηστος στον εξω κοσμο και στην οικογενεια του ...
Πολλες εταιρίες σημερα ( οι σοβαρες ) πριν απο προαγωγες ή αλλαγες σε θεσεις κλειδια υποβαλουν τους συνεργατες σε ψυχολογικά προφιλ
Αναφέρομαι στο EQ και στο EI, που είναι έννοιες ταυτόσημες.
Τα ψυχομετρικά τεστ τα έκαναν εταιρείες και πριν 20 χρόνια, το ξέρω γιατί έχω περάσει.
Η έννοια έξυπνος άνθρωπος δεν είναι η ίδια με πριν 50 χρόνια, πριν 20 και πριν 10. Η ανάγκη κατανόησης έχει αλλάξει πλήρως τον τρόπο που βλέπουμε τα πράγματα.
Τα έγραψα σε προηγούμενο ποστ, απλά μάλλον δεν το διάβασες, ήταν λίγο σεντόνι και έχει ζέστη...
Ιζνογκουντ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 6
- Like
- 9.979
- Πόντοι
- 2.586
Ισως επειδη ηταν σεντονι να μην το διάβασα ..Όχι όχι όχι, δεν αναφέρομαι στο IQ.
Αναφέρομαι στο EQ και στο EI, που είναι έννοιες ταυτόσημες.
Τα ψυχομετρικά τεστ τα έκαναν εταιρείες και πριν 20 χρόνια, το ξέρω γιατί έχω περάσει.
Η έννοια έξυπνος άνθρωπος δεν είναι η ίδια με πριν 50 χρόνια, πριν 20 και πριν 10. Η ανάγκη κατανόησης έχει αλλάξει πλήρως τον τρόπο που βλέπουμε τα πράγματα.
Τα έγραψα σε προηγούμενο ποστ, απλά μάλλον δεν το διάβασες, ήταν λίγο σεντόνι και έχει ζέστη...
ζηταω δε συγνωμη αν σας χαλαω τη κουβεντα
Απλα σαν παιδι των πολυεθνικών τα εχω φαει στη μαπα ( να μην πω ποσα χρόνια )
Καθως ο κοσμος , η κοινωνια αλλάζει συνεχως , δεν αρκει να ειναι καποιος μονο εξυπνος
πρεπει να εχει αντιληψη και προσαρμοστικοτητα
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 41
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 4