Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 36 άτομα (0 μέλη και 36 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.342
Πόντοι
8.645
καλε μου φίλε , εδω με ξερουν πολυ καλα και μαλιστα προσωπικα ...
Δεν εχω την ταση να παραποιω τιποτα
Και βασικα δεν προσεβαλα κανεναν ...
Ειπα απλα την αποψη μου
Τωρα αν ειμαι κολητος της Ναομι , αγαπουλης κλπ το ξερω εγω
Προσέβαλες γράφοντας το παρακάτω:
"Οπως συμπεριφερομαστε ετσι μας συμπεριφερονται"

, αφήνοντας να εννοηθεί ότι σε όσους μιλάει άσχημα η nayomi είναι επειδή φέρονται χωρίς ευγένεια, τρόπους κλπ.
Και σου απάντησε πολύ σωστά ο alpula. Το ότι έτυχε να σου απαντήσει με ευγένεια, δε σημαίνει ότι σε όσους απαντάει άσχημα είναι επειδη είναι οι άλλοι αγενείς.

wired77

Μέγας
Εγγρ.
25 Οκτ 2016
Κριτικές
11
Like
5.537
Πόντοι
4.096
Ισως επειδη ηταν σεντονι να μην το διάβασα ..
ζηταω δε συγνωμη αν σας χαλαω τη κουβεντα
Απλα σαν παιδι των πολυεθνικών τα εχω φαει στη μαπα ( να μην πω ποσα χρόνια )
Καθως ο κοσμος , η κοινωνια αλλάζει συνεχως , δεν αρκει να ειναι καποιος μονο εξυπνος
πρεπει να εχει αντιληψη και προσαρμοστικοτητα

Καμία κουβέντα δεν χαλάς!
Έχεις εμπειρία από πολυεθνικές άρα καταλαβαίνεις, ορολογία, μεθόδους και αντιλήψεις.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.342
Πόντοι
8.645
αφού είναι ήδη εδώ...:dunno:
Καλό θα ήταν να έχει δικό του θέμα για να είναι μαζεμένο κάπου και να είναι πιο searchable. Αυτά που έχετε γράψει ήδη τα μεταφέρω όπως είναι.
Απλά κλασικά υπάρχει ο κίνδυνος να μπαχαλέψει ή να μπει η κάθε παρέα και να αρχίσει τα εσωτερικά της αστεία, οκ αυτό το αποδεχόμαστε, στο bou είμαστε :crazy:

Ιζνογκουντ

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Φεβ 2014
Κριτικές
6
Like
10.429
Πόντοι
2.586
Προσέβαλες γράφοντας το παρακάτω:
"Οπως συμπεριφερομαστε ετσι μας συμπεριφερονται"

, αφήνοντας να εννοηθεί ότι σε όσους μιλάει άσχημα η nayomi είναι επειδή φέρονται χωρίς ευγένεια, τρόπους κλπ.
Και σου απάντησε πολύ σωστά ο alpula. Το ότι έτυχε να σου απαντήσει με ευγένεια, δε σημαίνει ότι σε όσους απαντάει άσχημα είναι επειδη είναι οι άλλοι αγενείς.
Αν προσεβληθη καποιος , δεν ηταν προθεση μου και δεν εθιξα κανεναν προσωπικα
Μιλησα γενικα και αοριστα ..
Επειδη δεν εχω καμια διαθεση να το κανουμε και εδω "πανηγυρι" να ζητησω συγνωμη να τελειωσουμε εδω ?

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.342
Πόντοι
8.645
Αν προσεβληθη καποιος , δεν ηταν προθεση μου και δεν εθιξα κανεναν προσωπικα
Μιλησα γενικα και αοριστα ..
Επειδη δεν εχω καμια διαθεση να το κανουμε και εδω "πανηγυρι" να ζητησω συγνωμη να τελειωσουμε εδω ?
?

Εγγρ.
23 Ιουν 2021
Like
1.344
Πόντοι
206
Και οι δύο όροι είναι αναγνωρισμένοι.
Στο κομμάτι της ευφυΐας, αν την απομονώσουμε και προσπαθήσουμε μετά να την κάνουμε κομμάτια για να την κατανοήσουμε, χάνεται η μπάλα...
Ακριβώς, είναι κλασσικό παράδειγμα πολυπλοκότητας όπου το όλον δεν προκύπτει από το άθροισμα των μερών και άρα και το ανάποδο, όσο και αν σιγά σιγά αρχίζουμε να αναγνωρίζουμε και να κατηγοριοποιούμε (καλώς ή κακώς) τα διάφορα είδη νοημοσύνης

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.436
Πόντοι
5.006
tenor.gif
Καλησπέρα σε όλα τα καλά παιδιά :hi:

wired77

Μέγας
Εγγρ.
25 Οκτ 2016
Κριτικές
11
Like
5.537
Πόντοι
4.096
Ακριβώς, είναι κλασσικό παράδειγμα πολυπλοκότητας όπου το όλον δεν προκύπτει από το άθροισμα των μερών και άρα και το ανάποδο, όσο και αν σιγά σιγά αρχίζουμε να αναγνωρίζουμε και να κατηγοριοποιούμε (καλώς ή κακώς) τα διάφορα είδη νοημοσύνης

Φίλε μου το έγραψες πολύ ωραία.
Συμφωνώ απόλυτα με τον τρόπο που εκφράστηκες στην τοποθέτησή σου.

Εγγρ.
23 Ιουν 2021
Like
1.344
Πόντοι
206
Απλα σαν παιδι των πολυεθνικών τα εχω φαει στη μαπα ( να μην πω ποσα χρόνια )
Καθως ο κοσμος , η κοινωνια αλλάζει συνεχως , δεν αρκει να ειναι καποιος μονο εξυπνος
πρεπει να εχει αντιληψη και προσαρμοστικοτητα
Συμφωνώ, η δική μου εμπειρία λέει ότι ο τρόπος με τον οποίο οι πολυεθνικές υιοθετούν και χειρίζοντα τέτοια concepts
στερείται φαντασίας και συνήθως αλλοιώνει πλήρως τις έννοιες...

wired77

Μέγας
Εγγρ.
25 Οκτ 2016
Κριτικές
11
Like
5.537
Πόντοι
4.096

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
44.128
Πόντοι
22.785
Πηγα μια φορά να ψαρεψω ...
Αλλα δεν μπορουσα να σταθω στα σημαδια ..ειχε πολυ αερα , δεν ειχα και την ηλεκτικη τοτε
Το στενο απ τη μακρονησο κατεβαζει πραμα ...
Ενταξει φαγαμε 90 μιλια πηγαινε ελα στο κεφαλι και καψαμε εβα 150ρι βενζινες σιγααα

Ισως το δοκιμασω τον Σεπτεμβρη ...
Εγώ έχω βουτήξει στον πάγκο αυτό έχει κεφάλι 43 μέτρα ..... Δύο φορές έχει ρεύματα πολλά φίλε την δεύτερη φορά δεν μπόρεσα να κρατηθώ....
Εκεί έβγαλα σφυρίδα 17 κιλά με πολύ μεγάλο ζόρι βέβαια και να φανταστείς φάγαμε την μπουκάλα γρήγορα.....
Αχ τι ώραια χρόνια...

Ιζνογκουντ

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Φεβ 2014
Κριτικές
6
Like
10.429
Πόντοι
2.586

wired77

Μέγας
Εγγρ.
25 Οκτ 2016
Κριτικές
11
Like
5.537
Πόντοι
4.096

Ιζνογκουντ

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Φεβ 2014
Κριτικές
6
Like
10.429
Πόντοι
2.586
Εγώ έχω βουτήξει στον πάγκο αυτό έχει κεφάλι 43 μέτρα ..... Δύο φορές έχει ρεύματα πολλά φίλε την δεύτερη φορά δεν μπόρεσα να κρατηθώ....
Εκεί έβγαλα σφυρίδα 17 κιλά με πολύ μεγάλο ζόρι βέβαια και να φανταστείς φάγαμε την μπουκάλα γρήγορα.....
Αχ τι ώραια χρόνια...
εχει μπολικα σημαδια και κρατανε ψαρια και μεγαλα ( και στα 68 και στα 93 )
Τα εβλεπα στο βυθομετρο ...
Αλλα μεχρι να φτασει κατω το βαριδι με ειχε ξεσυρει μισο μιλι
Μονο με τη μεγαλη μπορουσα να κρατηθω ..αλλα με "γυριζε " συνεχει με το καιρό στο πλαι...
Οποτε η ψαρευεις η τιμονευεις
οποτε την εκανα με ελαφρα πηδηματακια

Διαγραμμένο μέλος 163859

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
24 Απρ 2016
Κριτικές
67
Like
10.461
Πόντοι
24.436
Τυπε, επειδή δεν έγινε έτσι όπως το περιγράφεις, και επειδή άλλο πράγμα σου είπε ο alpula, παραθέτω το link για αυτόν που θέλει να διαβάσει

https://www.bourdela.com/forum/threads/nayomi.132758/post-10110041
Ζητώ εκ των προτέρων συγγνώμη εάν για οποιοδήποτε λόγο σε στεναχωρήσω, δεν είναι αυτή η πρόθεση μου, όμως φίλε LION7 δεν ενδιαφέρει κανέναν να διευκρινήσουμε ή να διελευκάνουμε τι είπε ο φίλος Roger στο τάδε ή στο δείνα νήμα. Κάναμε μια συζήτηση ευλογώντας τα γένια μας για το παρόν νήμα και ο Roger έγραψε, μεταξύ άλλων, κάτι για να υπερτονίσει. Εάν υπάρχει μεταξύ σας διαφορά, μπορείτε να τη λύσετε με pm ή στο νήμα της εν λόγω εκδιδόμενης.
Χωρίς πραγματικά καμία πρόθεση να έρθω σε αντιπαράθεση μαζί σου (ίσα ίσα μου αρέσουν οι συζητήσεις σου και συμφωνω με πολλές από τις απόψεις σου) σου λέω όλα τα παραπάνω γιατί το παρόν νήμα είναι σαν όαση για μερικούς από εμάς, όπως πολύ πιθανό και για σένα, και δεν μας ενδιαφέρει το τι γίνεται σε όλο το υπόλοιπο site. Σου ζητώ και πάλι συγγνώμη εάν αισθανθεις ότι σε θίγουν αυτά τα λόγια μου.

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
44.128
Πόντοι
22.785
εχει μπολικα σημαδια και κρατανε ψαρια και μεγαλα ( και στα 68 και στα 93 )
Τα εβλεπα στο βυθομετρο ...
Αλλα μεχρι να φτασει κατω το βαριδι με ειχε ξεσυρει μισο μιλι
Μονο με τη μεγαλη μπορουσα να κρατηθω ..αλλα με "γυριζε " συνεχει με το καιρό στο πλαι...
Οποτε η ψαρευεις η τιμονευεις
οποτε την εκανα με ελαφρα πηδηματακια
Εκεί για να βουτήξεις θέλεις άντερα φίλε μου..... Εκεί θέλει βουτηξες μάζεψες και έφυγες...
Λίγα άτομα που ξέρω βουτήξαμε.... Να υπήρχε τρόπος να δεις αυτές τίς μύτες δια ζώσης θα παθαίνεις πλάκα...
Αρμονία καί φόβος φίλε μού...
Βέβαια όταν βούτηξα εκεί ήμουνα 34 χρόνων Ε μην το ξεχνάμε αυτό.
Βέβαια για να βουτήξεις ακίνδυνα εκεί θέλεις μπουκάλες νίτρο έτσι...

Τελευταία τροποποίηση:

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
34.253
Πόντοι
28.246
Τυπε, επειδή δεν έγινε έτσι όπως το περιγράφεις, και επειδή άλλο πράγμα σου είπε ο alpula, παραθέτω το link για αυτόν που θέλει να διαβάσει

https://www.bourdela.com/forum/threads/nayomi.132758/post-10110041
Φίλε LION. Είσαι παλιότερος από εμένα στο σαητ και ίσως και στο νήμα... Επέτρεψέ μου να σου γυρέψω μια χάρη. Μην φέρνετε τις συζητήσεις σε νήματα εργαζόμενων κορασίδων εδώ μέσα. Κρατήστε αυτές τις συζητήσεις μακριά από το νήμα αυτό.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.342
Πόντοι
8.645
Φίλε LION. Είσαι παλιότερος από εμένα στο σαητ και ίσως και στο νήμα... Επέτρεψέ μου να σου γυρέψω μια χάρη. Μην φέρνετε τις συζητήσεις σε νήματα εργαζόμενων κορασίδων εδώ μέσα. Κρατήστε αυτές τις συζητήσεις μακριά από το νήμα αυτό.
Τύπε, άλλος ξεκίνησε τις αναφορές σε τρίτα νήματα, όχι εγώ. Κι επειδή αφορούσε έμμεσα ένα μέλος που εκτιμώ, παρέθεσα το link για να μην υπάρχουν αμφιβολίες για όποιον τυχόν ήθελε να διαβάσει (πιθανότατα κανένας)
Μην πάρετε σειρά τώρα ένας ενας από το θρεντ να μου πετάξετε πέτρα, οκ κατανοητό, θέλετε να μείνει καθαρό το θρεντ, θα το σεβαστώ, για αυτό άλλωστε το διαβάζω κι εγώ. Αλλά θα πρέπει να γίνει σεβαστό απ' όλους αυτό φανταζομαι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom