You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 480K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (1 μέλη και 16 επισκέπτες)
spipis71
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2018
- Κριτικές
- 34
- Like
- 14.892
- Πόντοι
- 18.546
5G, αυτό δεν υποστηρίζει το τσιπάκι μέσα στο εμβόλιο??
Δεν σου λέω τίποτα...
Μιλάμε σήμα καμπάνα !!
Διαγραμμένο μέλος 163859
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 24 Απρ 2016
- Κριτικές
- 67
- Like
- 10.458
- Πόντοι
- 24.436
Καλημέρα ομορφάντρες
borbi2525
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Νοε 2017
- Κριτικές
- 22
- Like
- 6.920
- Πόντοι
- 5.696
Άντε κοιμήσου εσύ....που πετάχτηκες ωσάν.....Καλημέρα, περήφανα γηρατειά.
Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 31.281
- Πόντοι
- 28.246
Κοιμήθηκα όλο το βράδυ και ευτυχώς ξημέρωσα.Άντε κοιμήσου εσύ....που πετάχτηκες ωσάν.....
Καλημέρα και σε σένα.
Ιζνογκουντ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 6
- Like
- 9.979
- Πόντοι
- 2.586
Καταλαβα ...και εσυ πηρες "ταπερακι" απ το σπιτιΌχι δεν καπνίζω.
Cappuccino με παρέα ...
και εχει κατι "φαγάδικα " μουρλια
wired77
Μέγας
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2016
- Κριτικές
- 11
- Like
- 5.537
- Πόντοι
- 4.096
Όπως είπε κι ο john, παίζει ρόλο και η θέση. Π.χ για θέση software engineer, δεν ξέρω τι ρόλο μπορεί να παίξει.
Η θέση παίζει σίγουρα ρόλο, κυρίως, σε τι βαθμό θα χρειαστεί να την έχει αναπτυγμένη κάποιος για να λειτουργήσει καλύτερα ως μέλος μιας ομάδας ή ακόμα και αν μιλάμε για εξωτερικό συνεργάτη.
Θα γράψω κάποια πράγματα σε λίγο.
Ιζνογκουντ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 6
- Like
- 9.979
- Πόντοι
- 2.586
Το καταλαβαμε ..δεν χρειαζεται να ορκιστεις ..Ποιές γκόμενες ?
Μόνος μου είμαι, μπακούρης.
Το "μάτι" είναι ένα τίκ που έχω από μικρός.
wired77
Μέγας
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2016
- Κριτικές
- 11
- Like
- 5.537
- Πόντοι
- 4.096
Φίλε μου eraser, εννοείται να σχολιάσεις!Να σχολιάσω ή να μη σχολιάσω...
Annapurna
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2020
- Κριτικές
- 171
- Like
- 92.865
- Πόντοι
- 46.423
Μια που το έφερε η συζήτηση.
Για το IQ μου δεν γνωρίζω.
Άλλοι λένε ότι είμαι έξυπνος και άλλες ότι είμαι βλάκας ...
Στο EQ πάντως σίγουρα πατώνω ...
Πάντως τα κορίτσια που συναντώ έχουν πολλά IQos.
Για το IQ μου δεν γνωρίζω.
Άλλοι λένε ότι είμαι έξυπνος και άλλες ότι είμαι βλάκας ...
Στο EQ πάντως σίγουρα πατώνω ...
Πάντως τα κορίτσια που συναντώ έχουν πολλά IQos.
borbi2525
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Νοε 2017
- Κριτικές
- 22
- Like
- 6.920
- Πόντοι
- 5.696
Ξανθό vs μελαχρινου σημειώσατε Χ....!!!!!!!Κοιμήθηκα όλο το βράδυ και ευτυχώς ξημέρωσα.
Καλημέρα και σε σένα.
Διαγραμμένο μέλος 208355
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2021
- Like
- 1.344
- Πόντοι
- 206
Αυτό πρέπει να συμβαίνει σε αρκετούς άντρες...Άλλοι λένε ότι είμαι έξυπνος και άλλες ότι είμαι βλάκας ...
Ιζνογκουντ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 6
- Like
- 9.979
- Πόντοι
- 2.586
Πηγα μια φορά να ψαρεψω ...
Καλημέρα λατρεμένοι μου κύριοι...
ΠΣΑΡΑΑΑΑΆΑΑ πάρε το μωρό καί έλα.....
Δεν μού λές τον πάγκο του Σαν τζορτζι τον έχεις ψαρέψει?????
Αλλα δεν μπορουσα να σταθω στα σημαδια ..ειχε πολυ αερα , δεν ειχα και την ηλεκτικη τοτε
Το στενο απ τη μακρονησο κατεβαζει πραμα ...
Ενταξει φαγαμε 90 μιλια πηγαινε ελα στο κεφαλι και καψαμε εβα 150ρι βενζινες σιγααα
Ισως το δοκιμασω τον Σεπτεμβρη ...
wired77
Μέγας
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2016
- Κριτικές
- 11
- Like
- 5.537
- Πόντοι
- 4.096
Μία από τις θεωρίες που ασπάζομαι, είναι αυτή της πολλαπλής νοημοσύνης.
Στην ουσία μιλάει για τους τομείς που χωρίζεται και αφορούν διαφορετικά σημεία του εγκεφάλου μας.
Πολλές από αυτές, με την κατάλληλη προσπάθεια, μπορούν να αναπτυχθούν ιδιαίτερα. Φυσικά ο κάθε άνθρωπος έχει κάποια χαρακτηριστικά πιο ανεπτυγμένα.
Ο πολιτισμός, η παιδεία, το κοινωνικό περιβάλλον, η κληρονομικότητα και άλλα πολλά, επηρεάζουν την ανάπτυξη ή μη, της κάθε κατηγορίας.
Συναισθηματική νοημοσύνη.
Στο κομμάτι της ηγεσίας και σε χώρους που απαιτείται η μεγάλη αλληλεπίδραση των ανθρώπων, είναι αναγκαία και αναγνωρισμένη.
Ιδιαίτερο ρόλο σε αυτό έπαιξε η ανάπτυξη εταιρειών σε χώρες με διαφορετική κουλτούρα καθώς και η μίξη των πολιτισμών σε χώρες και πόλεις με πλούσια ανάπτυξη, έφεραν την ανάγκη της κατανόησης και της αποδοχής της διαφορετικότητας.
Κάποιος με συναισθηματική νοημοσύνη πάνω από το μέσο όρο, κατανοεί τα συναισθήματά του και μπορεί να τα διαχειριστεί. Αν παράλληλα έχει αναπτύξει την ενσυναίσθηση, τότε μπορεί να καταλάβει το πως νιώθει ένας άλλος άνθρωπος και να ταυτιστεί με όσα νιώθει. Η ταύτιση δεν είναι απαραίτητη, η κατανόηση, όμως, είναι.
Είναι μια διαδικασία συνθέτη, μια επικοινωνιακή διαδικασία, θα έλεγα, που χρειάζεται να προσπαθήσεις πραγματικά να ακούσεις τον άλλο.
Ακόμα και αν η εργασία κάποιου είναι μοναχική, η συναισθηματική νοημοσύνη χρειάζεται να υπάρχει.
Η ανάπτυξή της μπορεί να δώσει αυτογνωσία, αυτοπεποίθηση αλλά και να οδηγήσει σε ανάληψη πρωτοβουλιών και εύρεση λύσεων σε προβλήματα που πάντα προκύπτουν.
Ιστορικά, μπορούμε να πούμε, ο άνθρωπος είχε πάντα την ανάγκη της εξέλιξης, της βελτίωσης, της ανακάλυψης, της ευχαρίστησης.
Η προσπάθεια για βελτίωση, είναι μέρος της συναισθηματικής νοημοσύνης. Η κοινωνική νοημοσύνη όπως τη συναντάμε στις αρχές του προηγούμενου αιώνα, διαφέρει με τις νεότερες θεωρίες και έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον αν κάποιος θέλει να ασχοληθεί και να το ψάξει.
Ο εγκέφαλός μας είναι κοινωνικός(Goleman) και φυσικά ως συνέπεια, ο άνθρωπος είναι ον φύσει κοινωνικό(Αριστοτέλης).
Η ανάγκη μας για επικοινωνία, δείχνει ότι θα συνεχίσει να υπάρχει, ακόμα και αν οι τρόποι αλλάζουν.
Στην ουσία μιλάει για τους τομείς που χωρίζεται και αφορούν διαφορετικά σημεία του εγκεφάλου μας.
Πολλές από αυτές, με την κατάλληλη προσπάθεια, μπορούν να αναπτυχθούν ιδιαίτερα. Φυσικά ο κάθε άνθρωπος έχει κάποια χαρακτηριστικά πιο ανεπτυγμένα.
Ο πολιτισμός, η παιδεία, το κοινωνικό περιβάλλον, η κληρονομικότητα και άλλα πολλά, επηρεάζουν την ανάπτυξη ή μη, της κάθε κατηγορίας.
Συναισθηματική νοημοσύνη.
Στο κομμάτι της ηγεσίας και σε χώρους που απαιτείται η μεγάλη αλληλεπίδραση των ανθρώπων, είναι αναγκαία και αναγνωρισμένη.
Ιδιαίτερο ρόλο σε αυτό έπαιξε η ανάπτυξη εταιρειών σε χώρες με διαφορετική κουλτούρα καθώς και η μίξη των πολιτισμών σε χώρες και πόλεις με πλούσια ανάπτυξη, έφεραν την ανάγκη της κατανόησης και της αποδοχής της διαφορετικότητας.
Κάποιος με συναισθηματική νοημοσύνη πάνω από το μέσο όρο, κατανοεί τα συναισθήματά του και μπορεί να τα διαχειριστεί. Αν παράλληλα έχει αναπτύξει την ενσυναίσθηση, τότε μπορεί να καταλάβει το πως νιώθει ένας άλλος άνθρωπος και να ταυτιστεί με όσα νιώθει. Η ταύτιση δεν είναι απαραίτητη, η κατανόηση, όμως, είναι.
Είναι μια διαδικασία συνθέτη, μια επικοινωνιακή διαδικασία, θα έλεγα, που χρειάζεται να προσπαθήσεις πραγματικά να ακούσεις τον άλλο.
Ακόμα και αν η εργασία κάποιου είναι μοναχική, η συναισθηματική νοημοσύνη χρειάζεται να υπάρχει.
Η ανάπτυξή της μπορεί να δώσει αυτογνωσία, αυτοπεποίθηση αλλά και να οδηγήσει σε ανάληψη πρωτοβουλιών και εύρεση λύσεων σε προβλήματα που πάντα προκύπτουν.
Ιστορικά, μπορούμε να πούμε, ο άνθρωπος είχε πάντα την ανάγκη της εξέλιξης, της βελτίωσης, της ανακάλυψης, της ευχαρίστησης.
Η προσπάθεια για βελτίωση, είναι μέρος της συναισθηματικής νοημοσύνης. Η κοινωνική νοημοσύνη όπως τη συναντάμε στις αρχές του προηγούμενου αιώνα, διαφέρει με τις νεότερες θεωρίες και έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον αν κάποιος θέλει να ασχοληθεί και να το ψάξει.
Ο εγκέφαλός μας είναι κοινωνικός(Goleman) και φυσικά ως συνέπεια, ο άνθρωπος είναι ον φύσει κοινωνικό(Αριστοτέλης).
Η ανάγκη μας για επικοινωνία, δείχνει ότι θα συνεχίσει να υπάρχει, ακόμα και αν οι τρόποι αλλάζουν.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 41
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 4
- Εμφανίσεις