Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 480K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 44 άτομα (1 μέλη και 43 επισκέπτες)

Αν βρείτε γκόμενα, θα της θέσετε το αμείλικτο ερώτημα,: Κώλο ή βυζιά;; (Έως 3 ψήφους )

• Και που θα βρούμε γκόμενα;

• Τι είναι ο κώλος και τι είναι τα βυζιά;

• Τι ακριβώς κάνουμε με τον κώλο και τα βυζιά;;;

• Κώλο! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Βυζιά ! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Τελικά υπάρχει αιδοίο στο γυνακείο σώμα ή είναι μύθος των Κομμουνιστών;;;

• Μόνο κώλο και μόνο με άντρες και αφήνω τις γυναίκες για εσάς. ΟΥΣΤ!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
92.865
Πόντοι
46.423
Περιμένοντας τον κύριο Μπλίζ να βγεί από το παλάτι.

Μας έχει στήσει σήμερα.

20210729_114511.jpg

Εγγρ.
23 Ιουν 2021
Like
1.344
Πόντοι
206
Μία από τις θεωρίες που ασπάζομαι, είναι αυτή της πολλαπλής νοημοσύνης.
Στην ουσία μιλάει για τους τομείς που χωρίζεται και αφορούν διαφορετικά σημεία του εγκεφάλου μας.
Aναρωτιέμαι πού θα κατατασσόταν ο Rainman όσον αφορά συναισθηματική νοημοσύνη

wired77

Μέγας
Εγγρ.
25 Οκτ 2016
Κριτικές
11
Like
5.537
Πόντοι
4.096
Aναρωτιέμαι πού θα κατατασσόταν ο Rainman όσον αφορά συναισθηματική νοημοσύνη

Εδώ μιλάμε για περίπτωση αυτισμού και συγκεκριμένα, σύνδρομο Άσπεργκερ.
Δεν ξέρω που θα κατατασσόταν, αυτό που ξέρω, είναι ότι οι άνθρωποι που είναι κοντά και γύρω από ανθρώπους με αυτισμό πρέπει να έχουν ιδιαίτερη ενσυναίσθηση αλλιώς διαρκώς θα χτυπάνε σε τοίχο.

Αναφέρομαι στον χαρακτήρα της ταινίας και όχι στον Κιμ Πικ που ήταν υπαρκτό πρόσωπο και έχει κάποια κοινά χαρακτηριστικά με τον ήρωα του Χόφμαν.

wired77

Μέγας
Εγγρ.
25 Οκτ 2016
Κριτικές
11
Like
5.537
Πόντοι
4.096
πάντως - και μιλάω από προσωπική εμπειρία - αυτός που διοικεί αν δεν διαθέτει eq, αν δεν μπορεί να κατανοήσει τους υφισταμένους του και να ενεργήσει ανάλογα σε κάθε περίπτωση, πιθανότατα θα μπορούσε να φέρει αποτελέσματα αλλά ποτέ μα ποτέ δεν θα γίνει ηγέτης.
Διοίκηση και ηγεσία δεν είναι το ίδιο πράγμα και υπάρχουν περιπτώσεις που ΜΟΝΟ η ηγεσία θα αποδώσει τους επιζητούμενους καρπούς και τον ΑΝΣΚ
Συμφωνώ Τζον.
Ειδικότερα, αν σκεφτούμε τα χαρακτηριστικά που κάνουν κάποιον ηγέτη, τότε εύκολα καταλήγουμε στην αξία της EQ.
Κάποιος που εμπνέει, κάποιος που δίνει το παράδειγμα, κάποιος που διαρκώς μαθαίνει, κάποιος που είναι δίκαιος, μπορεί να είναι ηγέτης.

Διαγραμμένο μέλος 163859

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
24 Απρ 2016
Κριτικές
67
Like
10.458
Πόντοι
24.436
Τελικα να γιατι οι "παππουληδες " ειναι το καλυτερο νημα
περα απ τη πλάκα μπορεις να μιλησεις και λιγο σοβαρα...
Εγώ για αυτό, εκτός από ελάχιστες εξαιρέσεις, δεν γράφω σε κανένα άλλο νήμα. Το site είναι γεμάτο νταβατζήδες, μπαχαλάκηδες, ανώριμους, καθυστερημένους, άτομα που χρήζουν ψυχιατρικής παρακολούθησης.

Ιζνογκουντ

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Φεβ 2014
Κριτικές
6
Like
9.979
Πόντοι
2.586
θα ήταν καλό θέμα συζήτησης αλλά φοβάμαι ότι καλοκαιριάτικα δεν θα ενδιέφερε το μπου...
Θα ελεγα ποιο σωστο ειναι να χρησιμοποιουμε τον ορο Ε.Ι.
κατι που γινεται της "μοδας" στις πολυεθνικες για τα υψηλοβαθμα στελεχη
Leadership vs management

wired77

Μέγας
Εγγρ.
25 Οκτ 2016
Κριτικές
11
Like
5.537
Πόντοι
4.096

Ιζνογκουντ

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Φεβ 2014
Κριτικές
6
Like
9.979
Πόντοι
2.586
Εγώ για αυτό, εκτός από ελάχιστες εξαιρέσεις, δεν γράφω σε κανένα άλλο νήμα. Το site είναι γεμάτο νταβατζήδες, μπαχαλάκηδες, ανώριμους, καθυστερημένους, άτομα που χρήζουν ψυχιατρικής παρακολούθησης.
Εγραψα στο νημα της Ναομι οτι πρεπει να ειμαστε ευγενικοι και καθαροι και ..με βγαλανε νταβα , προμοτορα και αλλα χαρωπα ...
Α και δεν ξερω γιατι δεν ειμαι ενεργος ...

Διαγραμμένο μέλος 163859

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
24 Απρ 2016
Κριτικές
67
Like
10.458
Πόντοι
24.436
Εγραψα στο νημα της Ναομι οτι πρεπει να ειμαστε ευγενικοι και καθαροι και ..με βγαλανε νταβα , προμοτορα και αλλα χαρωπα ...
Περιμένατε κάτι καλύτερο;

wired77

Μέγας
Εγγρ.
25 Οκτ 2016
Κριτικές
11
Like
5.537
Πόντοι
4.096
Θα ελεγα ποιο σωστο ειναι να χρησιμοποιουμε τον ορο Ε.Ι.
κατι που γινεται της "μοδας" στις πολυεθνικες για τα υψηλοβαθμα στελεχη
Leadership vs management

Και οι δύο όροι είναι αναγνωρισμένοι.
Στο κομμάτι της ευφυΐας, αν την απομονώσουμε και προσπαθήσουμε μετά να την κάνουμε κομμάτια για να την κατανοήσουμε, χάνεται η μπάλα...

wired77

Μέγας
Εγγρ.
25 Οκτ 2016
Κριτικές
11
Like
5.537
Πόντοι
4.096
Δώσε μας κανένα μωρό να μας δροσίσει :grin:

Ιζνογκουντ

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Φεβ 2014
Κριτικές
6
Like
9.979
Πόντοι
2.586
"leadership vs management" είναι ένα ερώτημα που έχει απασχολήσει εδώ και 20 χρόνια το ΝΑΤΟ και τα σχολεία που αφορούν τόσο τα ανώτατα όσο και κατώτερα στελέχη των χωρών-μελών.
υπάρχει άπειρη βιβλιογραφία και το βασικότερο συμπεράσματα από πραγματικές καταστάσεις (επί του πεδίου που λέει και ο φίλος μας απέναντι), lessons learned που έχουν πολύ ενδιαφέρον...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

μήπως εννοούν δεν σας σηκώνεται λόγω ηλικίας ? :grin:
Επειδη ειχα την χαρα και την τιμη να παρακολουθησω μαθήματα / σεμιναρια απ τους κορυφαιους του χωρου πχ ( Kolin)
Θα σου ελεγα οτι αν το συνδιάσεις με transactional analysis θα δεις τη πραγματικη διαφορα στην ηγεσια ..
Δηλαδη προσπαθεις να βαλεις παντα τον εαυτο σου στη θεση του αλλου

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Τυπε, επειδή δεν έγινε έτσι όπως το περιγράφεις, και επειδή άλλο πράγμα σου είπε ο alpula, παραθέτω το link για αυτόν που θέλει να διαβάσει

https://www.bourdela.com/forum/threads/nayomi.132758/post-10110041

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
"leadership vs management" είναι ένα ερώτημα που έχει απασχολήσει εδώ και 20 χρόνια το ΝΑΤΟ και τα σχολεία που αφορούν τόσο τα ανώτατα όσο και κατώτερα στελέχη των χωρών-μελών.
υπάρχει άπειρη βιβλιογραφία και το βασικότερο συμπεράσματα από πραγματικές καταστάσεις (επί του πεδίου που λέει και ο φίλος μας απέναντι), lessons learned που έχουν πολύ ενδιαφέρον...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

μήπως εννοούν δεν σας σηκώνεται λόγω ηλικίας ? :grin:
Θα με κάνετε να ανοίξω εγώ το θρεντ, για να μη χαθούν τα πόστς σας.

Ιζνογκουντ

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Φεβ 2014
Κριτικές
6
Like
9.979
Πόντοι
2.586
Και οι δύο όροι είναι αναγνωρισμένοι.
Στο κομμάτι της ευφυΐας, αν την απομονώσουμε και προσπαθήσουμε μετά να την κάνουμε κομμάτια για να την κατανοήσουμε, χάνεται η μπάλα...
Αν ενοεις το IQ θα σου ελεγα οτι οι πολυ εξυπνοι ανθρωποι ειναι ενα βημα απ την παρανοια
Επισης μπορει να ειναι καποιος διανοια ( πχ Αινσταιν ) και να ειναι αχρηστος στον εξω κοσμο και στην οικογενεια του ...
Πολλες εταιρίες σημερα ( οι σοβαρες ) πριν απο προαγωγες ή αλλαγες σε θεσεις κλειδια υποβαλουν τους συνεργατες σε ψυχολογικά προφιλ

Ιζνογκουντ

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Φεβ 2014
Κριτικές
6
Like
9.979
Πόντοι
2.586
Τυπε, επειδή δεν έγινε έτσι όπως το περιγράφεις, και επειδή άλλο πράγμα σου είπε ο alpula, παραθέτω το link για αυτόν που θέλει να διαβάσει

https://www.bourdela.com/forum/threads/nayomi.132758/post-10110041
καλε μου φίλε , εδω με ξερουν πολυ καλα και μαλιστα προσωπικα ...
Δεν εχω την ταση να παραποιω τιποτα
Και βασικα δεν προσεβαλα κανεναν ...
Ειπα απλα την αποψη μου
Τωρα αν ειμαι κολητος της Ναομι , αγαπουλης κλπ το ξερω εγω

wired77

Μέγας
Εγγρ.
25 Οκτ 2016
Κριτικές
11
Like
5.537
Πόντοι
4.096
Αν ενοεις το IQ θα σου ελεγα οτι οι πολυ εξυπνοι ανθρωποι ειναι ενα βημα απ την παρανοια
Επισης μπορει να ειναι καποιος διανοια ( πχ Αινσταιν ) και να ειναι αχρηστος στον εξω κοσμο και στην οικογενεια του ...
Πολλες εταιρίες σημερα ( οι σοβαρες ) πριν απο προαγωγες ή αλλαγες σε θεσεις κλειδια υποβαλουν τους συνεργατες σε ψυχολογικά προφιλ
Όχι όχι όχι, δεν αναφέρομαι στο IQ.

Αναφέρομαι στο EQ και στο EI, που είναι έννοιες ταυτόσημες.
Τα ψυχομετρικά τεστ τα έκαναν εταιρείες και πριν 20 χρόνια, το ξέρω γιατί έχω περάσει.

Η έννοια έξυπνος άνθρωπος δεν είναι η ίδια με πριν 50 χρόνια, πριν 20 και πριν 10. Η ανάγκη κατανόησης έχει αλλάξει πλήρως τον τρόπο που βλέπουμε τα πράγματα.

Τα έγραψα σε προηγούμενο ποστ, απλά μάλλον δεν το διάβασες, ήταν λίγο σεντόνι και έχει ζέστη...

Ιζνογκουντ

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Φεβ 2014
Κριτικές
6
Like
9.979
Πόντοι
2.586
Όχι όχι όχι, δεν αναφέρομαι στο IQ.

Αναφέρομαι στο EQ και στο EI, που είναι έννοιες ταυτόσημες.
Τα ψυχομετρικά τεστ τα έκαναν εταιρείες και πριν 20 χρόνια, το ξέρω γιατί έχω περάσει.

Η έννοια έξυπνος άνθρωπος δεν είναι η ίδια με πριν 50 χρόνια, πριν 20 και πριν 10. Η ανάγκη κατανόησης έχει αλλάξει πλήρως τον τρόπο που βλέπουμε τα πράγματα.

Τα έγραψα σε προηγούμενο ποστ, απλά μάλλον δεν το διάβασες, ήταν λίγο σεντόνι και έχει ζέστη...
Ισως επειδη ηταν σεντονι να μην το διάβασα ..
ζηταω δε συγνωμη αν σας χαλαω τη κουβεντα
Απλα σαν παιδι των πολυεθνικών τα εχω φαει στη μαπα ( να μην πω ποσα χρόνια )
Καθως ο κοσμος , η κοινωνια αλλάζει συνεχως , δεν αρκει να ειναι καποιος μονο εξυπνος
πρεπει να εχει αντιληψη και προσαρμοστικοτητα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom