Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Αν πάει κάποιος να κάνει ακα στο μετάξι για να το γράψει στο μπου είναι άξιος της μοίρας του, ιδιαίτερα, πέρα από όλα τα άλλα, γνωρίζοντας ότι παίζει πολύ ακα με ότι αυτό συνεπάγεται.

Καλησπέρα Μπραμπ
Και αν ειναι οντος,αξιος της μοιρας του? Να μην προσπαθησουμε να τον αποτρεψουμε απο το να καταστρεψει τη ζωη του? Γιατι να προβαλεται εστω και με την μορφη πλακας κατι που μπορει να οδηγησει εναν ανρθωπο απο μια μαλακια της στιγμης να υποφερει σωματικα και ψυχολογικα για την υπολοιπη ζωη του? Αξιζει αυτο για να κανεις χαβαλε?

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.746
Πόντοι
2.606
Παντως πολυ θα ήθελα να δω τις μάπες όλων αυτών

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356
Και αν ειναι οντος,αξιος της μοιρας του? Να μην προσπαθησουμε να τον αποτρεψουμε απο το να καταστρεψει τη ζωη του? Γιατι να προβαλεται εστω και με την μορφη πλακας κατι που μπορει να οδηγησει εναν ανρθωπο απο μια μαλακια της στιγμης να υποφερει σωματικα και ψυχολογικα για την υπολοιπη ζωη του? Αξιζει αυτο για να κανεις χαβαλε?

Τι να σου πω; Πιστεύω στην ελεύθερη βούληση. Θα ήθελα να παρέχεται η πληροφόρηση για τους κινδύνους και τι συνεπάγονται αυτοί και πληροφόρηση για τη πραγματικότητα.  Από κει και πέρα δεν θέλω να αποτρέψω ή να καθοδηγήσω κανέναν, δεν έχω το σύνδρομο σωτήρα.  Τη γνώμη μου θα την πω, μέχρι εκεί.  Και δεν αναφέρομαι μόνο για το συγκεκριμένο, γενικότερα.

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Ξερεις ποσοι ανθρωποι θα σε ευχαρηστουσαν αν τους ειχες αποτρεψει (οχι με τη βια προφανως) απο διαφορα πραγματα που εκαναν και μετα δεν μπορεσαν να παρουν πισω? Τι νοημα εχει μια στιγμη ελευθερης βουλησης ειναι να ζησεις το υπολοιπο της ζωης σου αναπηρος η αρρωστος η στη φυλακη?

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Ωχ!!! ωχ!!
Μπα.
Αλλωστε εγω είμαι κοντός χοντρός καραφλός με γυαλιά οι κοπέλες με κρύβουνε και δεν μ'εμφανίζουνε.
Πρεπει να το παρουμε αποφαση...Προτιμανε τα μοντελα και τουs πριγκηπεs  :grin: :grin:

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
166
Πρεπει να το παρουμε αποφαση...Προτιμανε τα μοντελα και τουs πριγκηπεs  :grin: :grin:
Ε μα και συ δεν φτανει που δεν εισαι καν μοντελο, δινεις και μεγενθυντικο φακο να τα δουνε ολα καλυτερα!!!

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.415
Πόντοι
5.006
cf83cf80cf85cf81cebfcf80cebfcf85cebbcebfcf85-cebacebfcebdcf84cebfcebcceb7cebdceb1cf82.jpg
  :sunglasses:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Ε μα και συ δεν φτανει που δεν εισαι καν μοντελο, δινεις και μεγενθυντικο φακο να τα δουνε ολα καλυτερα!!!
Τι να κανω κοπελα μου???Παντωs δεν μπορειs να με κατηγορησειs για οτιδηποτε
Δειχνω προκαταβολικα στην κοπελα τι θα αντιμετωπισει....α) για να μη μου κανει μηνυση και β) να εκτιμησει τιs αρετεs μου τιs ψυχικεs + πορτοφολι  :grin: :grin:

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.746
Πόντοι
2.606
Σήμερα ειχε μείνει μια στο φανάρι σε διακλάδωση και κατέβηκαν να την σπρώξουν διερχόμενοι γιατι έκλεινε το δρόμο ,αυτή ήταν στο τιμόνι και το στρίβει προς την μεριά της ανηφόρας  :2funny: της λένε τι κανεις κυρα μου και τους λέει η άλλη με απορία ´μα απο δω πηγαίνώ´  :2funny: :2funny: :2funny:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Σήμερα ειχε μείνει μια στο φανάρι σε διακλάδωση και κατέβηκαν να την σπρώξουν διερχόμενοι γιατι έκλεινε το δρόμο ,αυτή ήταν στο τιμόνι και το στρίβει προς την μεριά της ανηφόρας  :2funny: της λένε τι κανεις κυρα μου και τους λέει η άλλη με απορία ´μα απο δω πηγαίνώ´  :2funny: :2funny: :2funny:
Δεν το βαζουν να δουλεψει το ρημαδι το μυαλο...Θα φθαρει  :grin: :grin:

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.415
Πόντοι
5.006
Παιδια.............μη με αφηνετε εξω απ την παρεα  :grin: :grin: :grin:

WTBTlg9yk7AWLSO1894LYToBdzz-n1FUFpEndH5odDDM7QHvxf04Qms2oGnPybAwmPK22riVPH_RiAVhL8wXfQ
:grouphug:
:2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom