Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (1 μέλη και 9 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
όχι, ποτέ, θα φοβόμουν και για να τελειώνουμε δεν έχω κάνει ποτέ ακάπωτο γαμήσι με πουτάνα οποιασδήποτε βαθμίδος και τιμής. Ούτε με κοπέλα που δεν ξέρω το παρελθόν της.
Μα δεν μιλαω για σενα προσωπικα.Εννοω οτι δεν εχει σημασια αν η πουτανα περνει 200 ευρω την ωρα η 20 ευρω.Οι τυπου που θελουν να κανουν κατι τετοιο θα το κανουν και με τις πρεζουδες του δρομου,δυστιχως.Το φυσιολογικο ειναι οπως και εσυ ειπες τωρα να μην κανεις ουτε με την κοπελα σου αν δεν ξερεις καλα το παρελθον της.

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786
άσχετο

Συνημμένα

• 10982245_1054156101281786_7816229151899733090_n.jpg
    10982245_1054156101281786_7816229151899733090_n.jpg
    42,1 KB · Εμφανίσεις: 16

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356
όχι, ποτέ, θα φοβόμουν και για να τελειώνουμε δεν έχω κάνει ποτέ ακάπωτο γαμήσι με πουτάνα οποιασδήποτε βαθμίδος και τιμής. Ούτε με κοπέλα που δεν ξέρω το παρελθόν της.

Σωστός, το καλό με το νήμα είναι ότι επειδή εμφανίζει σε πιο πλήρη διάσταση τι συμβαίνει με τα ακα, είναι ένας καλός λόγος να το έχουν όλοι στο μυαλό τους όταν κάνουν τις επιλογές τους.  Οι κίνδυνοι είναι σαφώς μεγαλύτεροι και τα ρίσκα μεγαλύτερα από όσο πιθανόν φαντάζεται κάποιος.  Το νήμα δίνει εικόνα σ' αυτό.

Στα cg/ct γίνεται εξίσου ο ίδιος ή μεγαλύτερος χαμός αλλά ομερτά κανένας δε τολμάει να γράψει ενώ λίγο πολύ ξέρουμε τι παίζει.  Τα παιδιά που παίζουν πιο πολύ φυλής βγήκαν και τα έγραψαν, τρολοχαβαλεδιάζοντας, καλά έκαναν.

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.415
Πόντοι
5.006
Yπέροχη ήταν η θέα απο ψηλά μου είπε μια φίλη για την συναυλία του Ρουβά.

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786
Σωστός, το καλό με το νήμα είναι ότι επειδή εμφανίζει σε πιο πλήρη διάσταση τι συμβαίνει με τα ακα, είναι ένας καλός λόγος να το έχουν όλοι στο μυαλό τους όταν κάνουν τις επιλογές τους.  Οι κίνδυνοι είναι σαφώς μεγαλύτεροι και τα ρίσκα μεγαλύτερα από όσο πιθανόν φαντάζεται κάποιος.  Το νήμα δίνει εικόνα σ' αυτό.

Στα cg/ct γίνεται εξίσου ο ίδιος ή μεγαλύτερος χαμός αλλά ομερτά κανένας δε τολμάει να γράψει ενώ λίγο πολύ ξέρουμε τι παίζει.  Τα παιδιά που παίζουν πιο πολύ φυλής βγήκαν και τα έγραψαν, τρολοχαβαλεδιάζοντας, καλά έκαναν.

δεν είμαι σίγουρος ότι έκαναν καλά και εδώ δίνω ένα δίκιο στο Σαούλ. Με τη έννοια ότι δεν γράφουν απλά, αλλά υπάρχουν και οι υπόλοιποι που τρολλάρουν θεοποιώντας τον ακαπωτάκια μύστη. Όλο αυτό το κλίμα σίγουρα επηρεάζει ανθρώπους  χαμηλότερου μορφωτικού επιπέδου ή παιδιά που δεν έχουν σωστή παιδεία ή τέλος πάντων ηλίθιους που λένε αφού το έκανε αυτός θα το κάνω και εγώ για να γίνω θεός στο μπου.

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786
Yπέροχη ήταν η θέα απο ψηλά μου είπε μια φίλη για την συναυλία του Ρουβά.
http://images.watchit.gr/?h=408&w=600&src=[URL unfurl="true"]http://www.newsit.gr/files/Image/2015/05/02/sakis6.jpg[/img[/URL]]
[/quote]

κατέβασε τη φωτογραφία, φαίνομαι  ;D

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Ε καλα τωρα......δεν υπαρχει λογοs ..Εξαλλου μιλαμε με τον ανθρωπο πισω απ το παραβαν του αβαταρ
Εξαιρεση αποτελει το Ερη, με τα γατια κι ολα τα αλλα που βαζει κατα καιρουs  :grin:

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356
δεν είμαι σίγουρος ότι έκαναν καλά και εδώ δίνω ένα δίκιο στο Σαούλ. Με τη έννοια ότι δεν γράφουν απλά, αλλά υπάρχουν και οι υπόλοιποι που τρολλάρουν θεοποιώντας τον ακαπωτάκια μύστη. Όλο αυτό το κλίμα σίγουρα επηρεάζει ανθρώπους  χαμηλότερου μορφωτικού επιπέδου ή παιδιά που δεν έχουν σωστή παιδεία ή τέλος πάντων ηλίθιους που λένε αφού το έκανε αυτός θα το κάνω και εγώ για να γίνω θεός στο μπου.

Αν πάει κάποιος να κάνει ακα στο μετάξι για να το γράψει στο μπου είναι άξιος της μοίρας του, ιδιαίτερα, πέρα από όλα τα άλλα, γνωρίζοντας ότι παίζει πολύ ακα με ότι αυτό συνεπάγεται.

Επίσης επίτρεψε μου να διαφωνήσω με το παρασύρθηκε.  Το ακούω πολλές φορές ως δικαιολογία για διάφορες καταστάσεις, δε το δέχομαι.  Από τη στιγμή που δεν υπάρχει πρόβλημα δυνατότητας έλλογης σκέψης τις περισσότερες φορές το θεωρώ δικαιολογία για αποποίηση ευθυνών.  Είναι σα να πει κάποιος κακώς υπάρχει το μπου, μπορεί να παρασυρθούν τα νέα παιδιά να πάνε στις πουτάνες και να κολλήσουν αρρώστιες.

Καλησπέρα Μπραμπ

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Αν πάει κάποιος να κάνει ακα στο μετάξι για να το γράψει στο μπου είναι άξιος της μοίρας του, ιδιαίτερα, πέρα από όλα τα άλλα, γνωρίζοντας ότι παίζει πολύ ακα με ότι αυτό συνεπάγεται.

Καλησπέρα Μπραμπ
Να κανει μηνυση στιs πουτανεs γιατι το δινουν ακα

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.745
Πόντοι
2.606
πως παν τα κέφια ? έμαθα η Έρη έκανε σιδεροτυπο τατουάζ μανίκι κι ειναι έτοιμη να φάει μανίκι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom