Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (1 μέλη και 18 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Δεν ειπα οτι τις βιασε.Ειπα οτι τις εξαπατησε.Συγκαταθεση 100% θα ηταν αν τον εβλεπαν.Αν για χαρη του παιχνιδιου δεν μετραγε η εμφανιση αφου θα ειχαν κλειστα τα ματια γιατι παρουσιασε τον εαυτο του ως μοντελο?Αυτο δεν ειναι απατη?
Αυτο λεμε τοση ωρα........Δεν υπαρχει βιασμοs και ιατρικωs δεν μπορει να αποδειχτει
Τωρα στον τομεα εξαπατηση , μπορουσε να το αποφυγει με το πιο απλο πραγμα στον κοσμο...Να μη δεχτει την τυφλομυγα..............Και ποσο μπορει να τιμωρηθει μια εξαπατηση??? Μηπωs με τον αυτοεξευτελισμο στο δικαστηριο??

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356
Δηλαδή από την εξώπορτα του σπιτιού μέχρι το κρεβάτι δεν τον είδαν καθόλου; Μπήκαν με κλειστά μάτια, γδύθηκαν, γαμήθηκαν, δεν έριξαν μια ματιά ούτε από περιέργεια και δε πήραν και χαμπάρι την κοιλούμπα;

Δεν υπάρχει περίπτωση άνθρωπος να είναι τόσο ηλίθιος.

Μου θυμίζει το κλασικό ανέκδοτο, να σου κάνω ένα μαγικό, να σε γαμήσω και να εξαφανιστώ;

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Δηλαδή από την εξώπορτα του σπιτιού μέχρι το κρεβάτι δεν τον είδαν καθόλου; Μπήκαν με κλειστά μάτια, γδύθηκαν, γαμήθηκαν, δεν έριξαν μια ματιά ούτε από περιέργεια και δε πήραν και χαμπάρι την κοιλούμπα;

Δεν υπάρχει περίπτωση άνθρωπος να είναι τόσο ηλίθιος.
Ετσι φαινεται φιλε μου.........Τοσο χαπατο δεν υπαρχει στον ντουνια

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Εγω δε το παω νομικα...περισσοτερο υποστιριζω οτι οι γυναικες φταινε μονο μεχρι το να πει κανεις οτι εκαναν βλακεια που δεχτικαν να παιξουν ενα τετειο παιχνιδι.Αλλα πιστευω οτι εχουν καθε λογο να παραπονιουνται.Εκει θελω να καταληξω.

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
166
Εγω δε το παω νομικα...περισσοτερο υποστιριζω οτι οι γυναικες φταινε μονο μεχρι το να πει κανεις οτι εκαναν βλακεια που δεχτικαν να παιξουν ενα τετειο παιχνιδι.Αλλα πιστευω οτι εχουν καθε λογο να παραπονιουνται.Εκει θελω να καταληξω.
εγω παλι θεωρω οτι γινονται μεγαλυτερες ρομπες ετσι!!!

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786
δεν κόβετε τις αμπελοφιλοσοφίες, να τον παραπέμψουν για βιασμό δεν το χωράει ο νους μου, για απάτη ίσως.

Πουτάνες που δεν πληρώθηκαν θα ήταν, :jerking: καλά κάνω εγώ και προπληρώνω.

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Σιγουρα.Σαν αντιδραση μπορει και να τις ζημειωσει εκτος αν οντος πανε για αποζημειωσεις.Ολα παιζουν.Για αλλη μια φορα αποδυκειετε οτι οι μιλφαρες πρεπει να πηγαινουν μονο με μικροτερους αντρες.Εγω αυτο το συμπερασμα εβγαλα απο ολα αυτα! :cum: :cum:

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786
όσον αφορά τα παράνομα εξτράκια Σαούλ (όχι εξτραδάκια  :S ), οι τύποι τρολλάρουν, κακώς κατά τη γνώμη μου τους ανέχεται η διεύθυνση, αλλά τρολλάρουν, μυαλό 5χρονων από τον τρόπο γραφής τους δεν έχουν, τουλάχιστον όλοι.

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Ακριβωs.........Παρα πολυ σωστα........Αυτοεξευτελιστηκε στο δικαστηριο
Μωρε το μωρακι των 40 Μαιων ηθελε να παιτσει μωλε μωλε.......
Θα μετρησω ωs το δεκα και οποιον πιασω θα τα φυλαει.....Ενα..δυο.τρια  φτου και βγαινω

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786
Ρόζυ σκάλωσε το τακουνάκι σου, άσχετο απλά επειδή το είδα στο λέω.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Αυτο λεμε τοση ωρα........Δεν υπαρχει βιασμοs και ιατρικωs δεν μπορει να αποδειχτει
Τωρα στον τομεα εξαπατηση , μπορουσε να το αποφυγει με το πιο απλο πραγμα στον κοσμο...Να μη δεχτει την τυφλομυγα..............Και ποσο μπορει να τιμωρηθει μια εξαπατηση??? Μηπωs με τον αυτοεξευτελισμο στο δικαστηριο??
λαιφ νομιζω εχεις μπλεξει λιγακι τα πράγματα.

Μπορει κατα το ελληνικο δικαιο να μην ειναι βιασμος με την στενη του ορου εννοια μιας και δεν υπήρξε σωματικη βια  αλλα υπήρξε απατη. Το αν η απάτη εχει μεγαλη τιμωρια οποτε αν αξίζει να τον πας δικαστηριο ειναι προσωπικο θεμα του καθενος.Το αν γινεται κάποιος ρεζιλι και σε ποιον... επειδη εξαπατηθηκε ειναι επισης τραγικο σαν σκέψη. Επειδή κάποιος θα με πει ηλίθιο ο απατεώνας δεν πρεπει να τιμωρηθεί; το αν θεωρείς εσυ ή εγω επαρκη την τιμωρια ή όποια επισης ειναι μια αλλη κουβεντα. και τέλος το αν εγω μπορω με βαση μια τετοια απατη να ζητησω αποζημιωση για την ηθικη βλάβη που μου προκαλεσε η απατη σου και προσβαλε την αξιοπρεπεια μου και την προσωπικοτητα μου κτλ... και να παρω πολλα πολλα λεφτακια ειναι επισης κατι ενδιαφερον. ηθικα λαθος ειναι ο απατεωνας... σιγουροτατα. Μην λεμε τα αυτονόητα.

παραδειγμα καποιος πηδαει γρια με ανια. ειναι υπευθυνη η γρια;ειναι μαλακας ο αλλος απατεωνας ή βιαστης; η γρια μπορουσε να αποφυγει . φταίνε οι δικοι της; μεγαλα ζητηματα..

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
όσον αφορά τα παράνομα εξτράκια Σαούλ (όχι εξτραδάκια  :S ), οι τύποι τρολλάρουν, κακώς κατά τη γνώμη μου τους ανέχεται η διεύθυνση, αλλά τρολλάρουν, μυαλό 5χρονων από τον τρόπο γραφής τους δεν έχουν, τουλάχιστον όλοι.
Δεν ξερω αν τρολαρουν η οχι μαν μπορει μερικοι να τρολαρουν μπορει και οχι.Θεωρω οτι υπαρχουν ατομα που ψαχνουν να δικαιολογησουν στο μυαλο τους μια πραξη και να την ''αγιασουν''.Δεν ειναι εδω το θρεντ για μια τετοια συζητηση και γενικα ειναι βαρυ θεμα αυτο αλλα δεν πιστευω οτι επειδη καποιος φτανει σε μια ηλικια μπορει να προτατεψει τον εαυτο του απο ολλα.Ο νομος ειναι κατι που επινωησαμε εγω και εσυ για να βαζουμε ορια.Ο θανατος και οι αρρωστιες δεν κοιτανε ουτε ηλικιες ουτε νομους νουμερο ταδε.Εγω πιστευω οτι με την ιδια λογικη πηγαν και αυτες με εναν αγνωστο αντρα με δεμενα ματια.

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357

Μπορει κατα το ελληνικο δικαιο να μην ειναι βιασμος με την στενη του ορου εννοια μιας και δεν υπήρξε σωματικη βια  αλλα υπήρξε απατη. Το αν η απάτη εχει μεγαλη τιμωρια οποτε αν αξίζει να τον πας δικαστηριο ειναι προσωπικο θεμα του καθενος.Το αν γινεται κάποιος ρεζιλι και σε ποιον... επειδη εξαπατηθηκε ειναι επισης τραγικο σαν σκέψη. Επειδή κάποιος θα με πει ηλίθιο ο απατεώνας δεν πρεπει να τιμωρηθεί; το αν θεωρείς εσυ ή εγω επαρκη την τιμωρια ή όποια επισης ειναι μια αλλη κουβεντα. και τέλος το αν εγω μπορω με βαση μια τετοια απατη να ζητησω αποζημιωση για την ηθικη βλάβη που μου προκαλεσε η απατη σου και προσβαλε την αξιοπρεπεια μου και την προσωπικοτητα μου κτλ... και να παρω πολλα πολλα λεφτακια ειναι επισης κατι ενδιαφερον. ηθικα λαθος ειναι ο απατεωνας... σιγουροτατα. Μην λεμε τα αυτονόητα.

παραδειγμα καποιος πηδαει γρια με ανια. ειναι υπευθυνη η γρια;ειναι μαλακας ο αλλος απατεωνας ή βιαστης; η γρια μπορουσε να αποφυγει . φταίνε οι δικοι της; μεγαλα ζητηματα..

Που την ειδεs την ανοια εδω????  Μην λεμε οτι θελουμε
Εκτοs αν παραδεχτει εμμεσα στο δικαστηριο οτι.........ναι ειμαι ηλιθια
Απο...προαγωγη σε προαγωγη το παμε
Ειναι ηλιθια  καποια που πεφτει στα διχτυα του εξυπνου  παιζονταs την τυφλομυγα ενω δεν ειναι ηλιθια φτιαχνονταs προφιλ και πηγαινονατs σε τυφλα ραντεβου???
Η διανοητικα αναπηρη γυναικα δεν κανει τπτ απ ολα αυτα

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
και για να τελειωσω την σκεψη μου. Αν κάποια γυναικα σας πουλησει ερωτες και την πατησετε μαζι της μολις καταλαβετε την απατη της και τα φουμαρα που σας πουλησε, εχει αποδειχθει τοσα χρονια απο τα λεγομενα σας εδω και γενικα και οξω απο εδω, οτι το λιγοτερο που θετε ειναι να την σφαξετε.. ΑΝ επικροτεί καποιος εναν απατεωνα που παριστανει καποιον αλλο για να πηδηξει επικροτει και αναλογες συμπεριφορες. για σκεφτείτε το καλυτερα.

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786

Μπορει κατα το ελληνικο δικαιο να μην ειναι βιασμος με την στενη του ορου εννοια μιας και δεν υπήρξε σωματικη βια  αλλα υπήρξε απατη. Το αν η απάτη εχει μεγαλη τιμωρια οποτε αν αξίζει να τον πας δικαστηριο ειναι προσωπικο θεμα του καθενος.Το αν γινεται κάποιος ρεζιλι και σε ποιον... επειδη εξαπατηθηκε ειναι επισης τραγικο σαν σκέψη. Επειδή κάποιος θα με πει ηλίθιο ο απατεώνας δεν πρεπει να τιμωρηθεί; το αν θεωρείς εσυ ή εγω επαρκη την τιμωρια ή όποια επισης ειναι μια αλλη κουβεντα. και τέλος το αν εγω μπορω με βαση μια τετοια απατη να ζητησω αποζημιωση για την ηθικη βλάβη που μου προκαλεσε η απατη σου και προσβαλε την αξιοπρεπεια μου και την προσωπικοτητα μου κτλ... και να παρω πολλα πολλα λεφτακια ειναι επισης κατι ενδιαφερον. ηθικα λαθος ειναι ο απατεωνας... σιγουροτατα. Μην λεμε τα αυτονόητα.

τι λέω από την αρχή ρε κοπέλα μου και μου απαντάς "παπαριές", βιασμός δεν υπάρχει, απάτη ναι αλλά άλλο βιασμός άλλο απάτη  :idiot:

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356

Τρολάρουν ως ένα βαθμό Nick.  Από την άλλη το χαβαλέδιασαν για να βγάλουν στην φόρα κάτι που γίνεται και είναι θέμα ταμπού στο φόρουμ, όλοι το παίζουν παναγίτσες ενώ δεν είναι έτσι.

Μεγαλύτερη προστασία είναι να γνωρίζεις ποια είναι η πραγματικότητα παρά να την παραβλέπεις.

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
και για να τελειωσω την σκεψη μου. Αν κάποια γυναικα σας πουλησει ερωτες και την πατησετε μαζι της μολις καταλαβετε την απατη της και τα φουμαρα που σας πουλησε, εχει αποδειχθει τοσα χρονια απο τα λεγομενα σας εδω και γενικα και οξω απο εδω, οτι το λιγοτερο που θετε ειναι να την σφαξετε.. ΑΝ επικροτεί καποιος εναν απατεωνα που παριστανει καποιον αλλο για να πηδηξει επικροτει και αναλογες συμπεριφορες. για σκεφτείτε το καλυτερα.
Ναι αμε πωs..........Θα παμε σουμπιτοι στα δικαστηρια υπο το βλεμμα των δημοσιογραφων να καταγγειλουμε οτι μια γυναικα μαs εξαπατησε ερωτικωs και ζηταμε αποζημιωση για ηθικη βλαβη
Να γελανε ολοι οι μαχαλαδεs.........Απο Κερατσινι μεχρι Ωρωπο
Ρε τι αλλο θα ακουσω

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom