Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Που την ειδεs την ανοια εδω????  Μην λεμε οτι θελουμε
Εκτοs αν παραδεχτει εμμεσα στο δικαστηριο οτι.........ναι ειμαι ηλιθια
Απο...προαγωγη σε προαγωγη το παμε
Ειναι ηλιθια  καποια που πεφτει στα διχτυα του εξυπνου  παιζονταs την τυφλομυγα ενω δεν ειναι ηλιθια φτιαχνονταs προφιλ και πηγαινονατs σε τυφλα ραντεβου???
Η διανοητικα αναπηρη γυναικα δεν κανει τπτ απ ολα αυτα
το παραδειγμα μου αναφερόταν σε μια ξεκαθαρη διαφορετικη περιπτωση πιο ευκολη στο να διακρινει κανεις την απατη.. δεν κατανοω πως γινεται στο αξιακό σου σύστημα να μην υπαρχει αυτη η λεξη οταν πρόκειται για γυναικες και σεξ.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Ναι αμε πωs..........Θα παμε σουμπιτοι στα δικαστηρια υπο το βλεμμα των δημοσιογραφων να καταγγειλουμε οτι μια γυναικα μαs εξαπατησε ερωτικωs και ζηταμε αποζημιωση για ηθικη βλαβη
Να γελανε ολοι οι μαχαλαδεs.........Απο Κερατσινι μεχρι Ωρωπο
Ρε τι αλλο θα ακουσω
πολλαπλες περιπτωσεις μανα μου... πολλαπλες..Φωτογραφιες προσβολες στο φεισμπουκ προσπαθεια να ξεφτιλισουν στην γειτονια αγωγες γιατι τους εφαγε λεφτα κτλ

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Οχι ροουζ.Το καλυτερο αβαταρ σου ειναι αυτο μη το πουλησεις  :rockon:

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786
Τρολάρουν ως ένα βαθμό Nick.  Από την άλλη το χαβαλέδιασαν για να βγάλουν στην φόρα κάτι που γίνεται και είναι θέμα ταμπού στο φόρουμ, όλοι το παίζουν παναγίτσες ενώ δεν είναι έτσι.

Μεγαλύτερη προστασία είναι να γνωρίζεις ποια είναι η πραγματικότητα παρά να την παραβλέπεις.

την πραγματικότητα την ξέρω πολύ καλά, ξέρω και πολλές που το κάνουν και πολλούς που το επιζητούν, σε cg/ct που ασχολούμαι.
Αλλά από αυτό μέχρι να μιλάμε για ακάπωτο γαμήσι στη Φυλής παρέα με τα Πακια και σε μαύρες της 3ης Σεπτεμβρίου, έχει διαφορά. Εκεί αν δεν είσαι τρολλ είσαι το λιγότερο ψυχασθενής με τάσεις αυτοκτονίας.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
να τονιζω βεβαια μια ςκαι μιλησαμε για βιασμο και ασχετως με την συγκεκριμενη υποθεση οτι και στις υποθεσεις βιασμου ολοι οι ανδρες ακομα και στην αστυνομια αντιμετωπιζουν την βιασθείσα γυναικα ως ¨η τα ηθελε" και ¨θα γινεις ρεζιλι". Το δευτερο μαλιστα σε υπερβολικο βαθμο απο κοινωνικοπεριβαλλον κτλ...
Συγχωρέστε με αλλα μεγαλυτερο ρεζιλι απο αντρα στα 68 που παιζει παιχνιδια για ενα πηδουλο εποχες που με 10 ευρω πηδας , η που ειναι απατεωνας η που φτάνει και σε εγκληματα ... δεν υπαρχει στο δικο μου μυαλο. για το δικο σας.. δεν βαζω και στοιχημα  :grin:

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
την πραγματικότητα την ξέρω πολύ καλά, ξέρω και πολλές που το κάνουν και πολλούς που το επιζητούν, σε cg/ct που ασχολούμαι.
Αλλά από αυτό μέχρι να μιλάμε για ακάπωτο γαμήσι στη Φυλής παρέα με τα Πακια και σε μαύρες της 3ης Σεπτεμβρίου, έχει διαφορά. Εκεί αν δεν είσαι τρολλ είσαι το λιγότερο ψυχασθενής με τάσεις αυτοκτονίας.
Μαν η αναγκη και οι ορμες ειναι ιδιες.Ο καθενας παιζει στα κυβικα της τσεπης του.Γιατι θα πηγαινες με την μια χωρις προφυλαξεις με μια γκομενα που γνωρισες χτες σε ενα μπαρακι? Δε θα φοβοσουν? Εκει εγκειτε και αυτο που λεω οτι μερικοι ψαχνουν να βρουν δικαιολογιες για να αγιασουν τις πρακτικες τους.Το μυαλο λειτουργει με περιεργους τροπους.

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786
Οχι ροουζ.Το καλυτερο αβαταρ σου ειναι αυτο μη το πουλησεις  :rockon:

δεν είναι δικό της ρε συ, της Εριναλ είναι, αυτή φοράει μαύρα εσώρουχα με κόκκινες γόβες  :grin:

απλά της το δάνεισε.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Μαν η αναγκη και οι ορμες ειναι ιδιες.Ο καθενας παιζει στα κυβικα της τσεπης του.Γιατι θα πηγαινες με την μια χωρις προφυλαξεις με μια γκομενα που γνωρισες χτες σε ενα μπαρακι? Δε θα φοβοσουν? Εκει εγκειτε και αυτο που λεω οτι μερικοι ψαχνουν να βρουν δικαιολογιες για να αγιασουν τις πρακτικες τους.Το μυαλο λειτουργει με περιεργους τροπους.
συμφωνουμε αποψε σαουλ :grin:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
πολλαπλες περιπτωσεις μανα μου... πολλαπλες..Φωτογραφιες προσβολες στο φεισμπουκ προσπαθεια να ξεφτιλισουν στην γειτονια αγωγες γιατι τους εφαγε λεφτα κτλ
Στη περιπτωση αυτη δεν εγινε τιποτα τετοιο........Και δεν επρεπε να μαθευτει
Σου μιλαω για κατι συγκεκριμενο και παs αλλου.σε λεφτα σε εκβιασμο κτλ

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
συμφωνουμε αποψε σαουλ :grin:
Εριναλ αν μου γνωρισεις τις φιλες σου υποσχομαι να μην τους φορεσω μαντιλι στα ματια ουτε να τους μιλησω για το φιφτι σειντς οφ γκρει.  :grin:

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786
να τονιζω βεβαια μια ςκαι μιλησαμε για βιασμο και ασχετως με την συγκεκριμενη υποθεση οτι και στις υποθεσεις βιασμου ολοι οι ανδρες ακομα και στην αστυνομια αντιμετωπιζουν την βιασθείσα γυναικα ως ¨η τα ηθελε" και ¨θα γινεις ρεζιλι". Το δευτερο μαλιστα σε υπερβολικο βαθμο απο κοινωνικοπεριβαλλον κτλ...
Συγχωρέστε με αλλα μεγαλυτερο ρεζιλι απο αντρα στα 68 που παιζει παιχνιδια για ενα πηδουλο εποχες που με 10 ευρω πηδας , η που ειναι απατεωνας η που φτάνει και σε εγκληματα ... δεν υπαρχει στο δικο μου μυαλο. για το δικο σας.. δεν βαζω και στοιχημα  :grin:

μη συγχέεις τα πράγματα, ειδικά σε περιπτώσεις βιασμού είμαι πάντα με το μέρος της γυναίκας, αρκεί ο βιασμός να μην είναι σαν αυτόν της σημερινής σου ανάρτησης. Μη μας βάζεις όλους στο τσουβάλι όταν μιλάς.

Συμφωνώ πως είναι ξεφτίλας ο τύπος που εξαπάτησε για να πηδήξει, αλλά τόσο επίσης ξεφτιλισμένες είναι και αυτές που πίστεψαν ότι θα παίξουν τις 50 αποχρώσεις του γκρι με πρίγκηπα μοντέλο.  

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Εριναλ αν μου γνωρισεις τις φιλες σου υποσχομαι να μην τους φορεσω μαντιλι στα ματια ουτε να τους μιλησω για το φιφτι σειντς οφ γκρει.  :grin:
Αυτο μονο????? Εγω θα τιs εβαζα να υπογραψουν και δηλωση του Ν/105  οτι δεν θα γκρινιαξουν μετα  :grin: :grin:

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786

όχι, ποτέ, θα φοβόμουν και για να τελειώνουμε δεν έχω κάνει ποτέ ακάπωτο γαμήσι με πουτάνα οποιασδήποτε βαθμίδος και τιμής. Ούτε με κοπέλα που δεν ξέρω το παρελθόν της.

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356
μη συγχέεις τα πράγματα, ειδικά σε περιπτώσεις βιασμού είμαι πάντα με το μέρος της γυναίκας, αρκεί ο βιασμός να μην είναι σαν αυτόν της σημερινής σου ανάρτησης. Μη μας βάζεις όλους στο τσουβάλι όταν μιλάς.

Συμφωνώ πως ελίναι ξεφτίλας ο τύπος που εξαπάτησε για να πηδήξει, αλλά τόσο επίσης ξεφτιλισμένες είναι και αυτές που πίστεωαν ότι θα παίξουν τις 50 αποχρώσεις του γκρι με πρίγκηπα μοντέλο. 

Με κάλυψες πλήρως

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom