zevgarips
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2024
- Like
- 1.606
- Πόντοι
- 201
τον βλέπω να ζορίζετε ήδη... Οδηγός ορθοπαιδικών προβλημάτων στη Μέση και Τρίτη Ηλικία
τον βλέπω να ζορίζετε ήδη... Οδηγός ορθοπαιδικών προβλημάτων στη Μέση και Τρίτη Ηλικία
Με την σύνταξη του ΟΓΑ που παίρνουμε μόνο με παρθένες που ήταν ιέρειες στο ναό του Παρθενώνα μπορούμε να πάμε.Καλημέρα γερόντια
Ολοι για εξετάσει πηγατε ?
Δεν πιστευω να τρωτε την συνταξη σε τιποτα κορίτσια και ακολασίες ...
Εγώ τα μαζεύω για τον γνωστό ιερό σκοπό...Καλημέρα γερόντια
Ολοι για εξετάσει πηγατε ?
Δεν πιστευω να τρωτε την συνταξη σε τιποτα κορίτσια και ακολασίες ...
Αντε ,,οταν τα μαζεψεις πες μου και να παμε παρεα να το παραγγειλουμε και να σου ευχηθω καλες θαλασσεςΕγώ τα μαζεύω για τον γνωστό ιερό σκοπό...
τι μου λες ..Με την σύνταξη του ΟΓΑ που παίρνουμε μόνο με παρθένες που ήταν ιέρειες στο ναό του Παρθενώνα μπορούμε να πάμε.
τι μου λες ..
εγω με τη συνταξη του ΕΦΚΑ μπορω να παρω και παρτουζιτσα ..με εφτιαξες γειτονα ..εχει τηλεφωνακι μηπως ?
Εγώ σε αναζήτηση στον ιστό για παρθένες που ήταν ιέρειες στο ναό του Παρθενώνα βρήκα αυτό https://www.researchgate.net/figure...elike-ca-440-BC-British-Museum_fig4_352789905
Την ειχα παρει 1-2 φορες, ειχα γραψει και κριτικη για τις επιδοσεις της.Εγώ σε αναζήτηση στον ιστό για παρθένες που ήταν ιέρειες στο ναό του Παρθενώνα βρήκα αυτό https://www.researchgate.net/figure...elike-ca-440-BC-British-Museum_fig4_352789905
Πρέπει κύριε roger να αναλάβετε τις ευθύνες σας το νήμα ερήμωσε λόγω τον αρχηγικών αντιπαλότητων..... Βρε καλά δεν ήμασταν με τον κύριο @blizardeye ...Με την σύνταξη του ΟΓΑ που παίρνουμε μόνο με παρθένες που ήταν ιέρειες στο ναό του Παρθενώνα μπορούμε να πάμε.
Αντε καλο βόλι αγαπητεΠρέπει κύριε roger να αναλάβετε τις ευθύνες σας το νήμα ερήμωσε λόγω τον αρχηγικών αντιπαλότητων..... Βρε καλά δεν ήμασταν με τον κύριο @blizardeye ...
Υπάγω να συνουσιαστώ
Καλημέρα λατρεμένοοι μού κύριοι ..Καλημερα χουφταλα και απομαχοι της ζωής
Ρε σεις ντροπη
Εχω πει χιλιες φορές
οταν πινεται καφε να βαζετε τα φλυτζανια στο νεροχυτη με λιγο νερακι
να μαζευετε το ταβλι
και να σκουπιζετε τα βρβμοποδαρα σας ..γεμισατε το μαγαζι λασπες
Και σταματηστε να χουφτωνετε τις καθαριστριες ....λιγουρια ....
Μας κάνει? TikTok - Make Your DayΚαλημέρα λατρεμένοοι μού κύριοι ..
Καλημέρα κ. Roger πείτε μας παρακαλώ πού μπορούμε να υποβάλουμε πάραπονα ...
Είμαι γαλοπούλες χωρίς αρχηγο.
μπορειτε να πειτε τον πονο σας ελευθερα και τα παραπονα σας επισης ...Καλημέρα λατρεμένοοι μού κύριοι ..
Καλημέρα κ. Roger πείτε μας παρακαλώ πού μπορούμε να υποβάλουμε πάραπονα ...
Είμαι γαλοπούλες χωρίς αρχηγο.
μπορειτε να πειτε τον πονο σας ελευθερα και τα παραπονα σας επισης ...
θα τα εξετασει η τριμελης επιτροπη στην οποια ειστε μελος και θα αποφανθει δεοντως