Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (0 μέλη και 22 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356
Σήμερα ειχε μείνει μια στο φανάρι σε διακλάδωση και κατέβηκαν να την σπρώξουν διερχόμενοι γιατι έκλεινε το δρόμο ,αυτή ήταν στο τιμόνι και το στρίβει προς την μεριά της ανηφόρας  :2funny: της λένε τι κανεις κυρα μου και τους λέει η άλλη με απορία ´μα απο δω πηγαίνώ´  :2funny: :2funny: :2funny:

Νταξ, έχει χαθεί ο ιπποτισμός στις μέρες μας.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Στη περιπτωση αυτη δεν εγινε τιποτα τετοιο........Και δεν επρεπε να μαθευτει
Σου μιλαω για κατι συγκεκριμενο και παs αλλου.σε λεφτα σε εκβιασμο κτλ
ρε πουλί μου είπες ότι κάποιος θα γίνει ρεζίλι και σου απάντησα ότι καθημερινά γίνονται ρεζίλι χιλιάδες στα δικαστήρια κάνοντας αγωγές και εγκλησεις για ότι μπορείς να φανταστείς από την πικα τους . Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι άνθρωποι με τέτοιο διανοητικο επίπεδο και ίσως και μορφωτικό με τέτοιες επιλογές ζωής όπως του άρθρου έχουν την αίσθηση της αξιοπρέπειας ίδια με την δική σου ?

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
ρε πουλί μου είπες ότι κάποιος θα γίνει ρεζίλι και σου απάντησα ότι καθημερινά γίνονται ρεζίλι χιλιάδες στα δικαστήρια κάνοντας αγωγές και εγκλησεις για ότι μπορείς να φανταστείς από την πικα τους . Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι άνθρωποι με τέτοιο διανοητικο επίπεδο και ίσως και μορφωτικό με τέτοιες επιλογές ζωής όπως του άρθρου έχουν την αίσθηση της αξιοπρέπειας ίδια με την δική σου ?
Απαντησα στα δικα σου γραπτα, που εξισωνεs την διανοητικα αναπηρη με την βλαμμενη.......Για την διανοητικα αναπηρη θα με βρειs συμμαχο σου.........Αλλα για την βλαμμενη οχι
Η μεν πρωτη , δεν εχει καν την στοιχειωδη λογικη να αντιδρασει, να απορριψει, να χαστουκισει , να φωναξει, να σηκωθει να φυγει..........
Η βλαμμενη ειναι ικανη να βαλει τα δαχτυλα τηs στην πριζα κι υστερα να μηνυσει την ΔΕΗ γιατι την χτυπησε το ρευμα...Χεστηκα για το μορφωτικο τουs επιπεδο, αλλα δεν μπορουν να ζητανε δικαιωση στην μαλακια τουs
Εμ την κανανε, εμ θελουνε κι αποζημιωση...Τοτε σ ολη μαs την ζωη θα γεμισουμε δικαστεs και δικαστηρια
Δεν θα τολμαμε να κλασουμε θαχουμε και δικεs με το παραμικρο
Εχειs υπολογισει ποτε, ποσεs δικεs θα πρεπει να γινονται για τα οσα λεγονται σε εφημεριδεs , σε καναλια, σε περιοδικα , ακομα κι εδω μεσα???

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356
Life το μπου όλο είναι ένα δικαστήριο, κάθε μέρα όλοι δικάζουν και καταδικάζουν.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
μη συγχέεις τα πράγματα, ειδικά σε περιπτώσεις βιασμού είμαι πάντα με το μέρος της γυναίκας, αρκεί ο βιασμός να μην είναι σαν αυτόν της σημερινής σου ανάρτησης. Μη μας βάζεις όλους στο τσουβάλι όταν μιλάς.

Συμφωνώ πως είναι ξεφτίλας ο τύπος που εξαπάτησε για να πηδήξει, αλλά τόσο επίσης ξεφτιλισμένες είναι και αυτές που πίστεψαν ότι θα παίξουν τις 50 αποχρώσεις του γκρι με πρίγκηπα μοντέλο.  
εγώ μπορεί να συγχεω τα πράγματα ενώ μπαίνουν αβέρτα γκολ..... Αχαχαχα αλλά.. Η ηλιθιότητα δεν διώκεται σε αντίθεση με την απάτη... Το ξεφτιλισμενες είναι άποψη σου επειδή θεωρείς ότι μια γυναίκα δεν πρέπει να επιδιώκει να βρει ένα ωραίο άντρα να πηδηχτει και να γουσταρει ενώ ο άντρας ακόμα και χαλιας να είναι το δικαιούται. Γεροντοαποψεις

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Life το μπου όλο είναι ένα δικαστήριο, κάθε μέρα όλοι δικάζουν και καταδικάζουν.
Ναι αλλα εδω πεφτει κανα μπινελικι και τελειωνει το ματs.....Στο πραγματικο δικαστηριο δεν σταματαει εκει

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Απαντησα στα δικα σου γραπτα, που εξισωνεs την διανοητικα αναπηρη με την βλαμμενη.......Για την διανοητικα αναπηρη θα με βρειs συμμαχο σου.........Αλλα για την βλαμμενη οχι
Η μεν πρωτη , δεν εχει καν την στοιχειωδη λογικη να αντιδρασει, να απορριψει, να χαστουκισει , να φωναξει, να σηκωθει να φυγει..........
Η βλαμμενη ειναι ικανη να βαλει τα δαχτυλα τηs στην πριζα κι υστερα να μηνυσει την ΔΕΗ γιατι την χτυπησε το ρευμα...Χεστηκα για το μορφωτικο τουs επιπεδο, αλλα δεν μπορουν να ζητανε δικαιωση στην μαλακια τουs
Εμ την κανανε, εμ θελουνε κι αποζημιωση...Τοτε σ ολη μαs την ζωη θα γεμισουμε δικαστεs και δικαστηρια
Δεν θα τολμαμε να κλασουμε θαχουμε και δικεs με το παραμικρο
Εχειs υπολογισει ποτε, ποσεs δικεs θα πρεπει να γινονται για τα οσα λεγονται σε εφημεριδεs , σε καναλια, σε περιοδικα , ακομα κι εδω μεσα???
εσύ δεν συγχωρείς την βλακεια και την επιπιλαιοτητα λοιπόν. Και θεωρείς ότι ο κόσμος δεν πάει στα δικαστήρια. Μάλλον ζει σε άλλο κόσμο

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
εγώ μπορεί να συγχεω τα πράγματα ενώ μπαίνουν αβέρτα γκολ..... Αχαχαχα αλλά.. Η ηλιθιότητα δεν διώκεται σε αντίθεση με την απάτη... Το ξεφτιλισμενες είναι άποψη σου επειδή θεωρείς ότι μια γυναίκα δεν πρέπει να επιδιώκει να βρει ένα ωραίο άντρα να πηδηχτει και να γουσταρει ενώ ο άντρας ακόμα και χαλιας να είναι το δικαιούται. Γεροντοαποψεις
Αλλα ντ αλλων.......Με γελασε ενα μπαζο και μου εμφανιζοτανε σαν μιs Πετραλωνα...Κι επαθα εσωτερικη μαρμαρυγη που διορθωνεται μονο με 100.000  ευρω ............Ριχνουμε και την ταφοπλακα των επιχειρηματων με μια λεξη....γεροντοαποψειs..........και εδεσε το γλυκο

εντιτ........Εχω κι αλλη λεξη ταφοπλακα    σεξιστηs.  Φοριεται πολυ τελευταια

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356
Εντάξει δε μπορώ να συγκεντρωθώ με το γατί.

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
εσύ δεν συγχωρείς την βλακεια και την επιπιλαιοτητα λοιπόν. Και θεωρείς ότι ο κόσμος δεν πάει στα δικαστήρια. Μάλλον ζει σε άλλο κόσμο
Ναξερεs ποσο με νοιαζει....Αυτοι γινονται ρομπα

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
Ναξερεs ποσο με νοιαζει....Αυτοι γινονται ρομπα
Ειναι αληθές οτι η προσφυγη στα δικαστηρια (εκτός από τις περιπτωσεις που ειναι διαδικαστικά απαραίτητο) αποτελεί δείγμα κατά τεκμήριο μη σοβαρών ανθρωπων.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Ενώ το ξεφτιλισμενες και ρεζίλι είναι επιχει ρήματα ορθά ?

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Ε όσο και να πεις χεχε

agharal

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Διαβασα τις τελευταιες σελιδες,και δεν καταλαβα το θεμα που συζητατε.Να αρχισω να ανησυχω?Να το κοιταξω λιαν συντομως?IQ ραδικιου?Πειτε μου γιατρε μου.

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
3.419
Πόντοι
606
Διαβασα τις τελευταιες σελιδες,και δεν καταλαβα το θεμα που συζητατε.Να αρχισω να ανησυχω?Να το κοιταξω λιαν συντομως?IQ ραδικιου?Πειτε μου γιατρε μου.
ουτε εγω καταλαβα :dunno:

agharal

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Τυπε μαλλον ειμαστε ψωλοβροντηδες και οι 2.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom