blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.513
- Πόντοι
- 26.316
ΚΑΛΗΜΕΡΑ στους συνετους και νουνεχεις γεροντες!
εγώ μπορεί να συγχεω τα πράγματα ενώ μπαίνουν αβέρτα γκολ..... Αχαχαχα αλλά.. Η ηλιθιότητα δεν διώκεται σε αντίθεση με την απάτη... Το ξεφτιλισμενες είναι άποψη σου επειδή θεωρείς ότι μια γυναίκα δεν πρέπει να επιδιώκει να βρει ένα ωραίο άντρα να πηδηχτει και να γουσταρει ενώ ο άντρας ακόμα και χαλιας να είναι το δικαιούται. Γεροντοαποψεις
Με κολακευεις.Αν ηταν σαν καροτο δεν θα εγραφα σε αυτο το θρεντ.
ουτε απατη ειναι γιατι δεν υπαρχει περιουσιακο οφελος ή ζημια, ουτε βιασμος,ουτε τιποτα...2)Η απάτη διώκεται αλλά δεν είναι βιασμός (από αυτή την αφετηρία ξεκίνησε η συζήτηση........ριμπεμπερ? )
Πρωινοί στις επάλξεις βλέπω. Καλημέρες
ουτε απατη ειναι γιατι δεν υπαρχει περιουσιακο οφελος ή ζημια, ουτε βιασμος,ουτε τιποτα...
πιο πιθανο ειναι να βγαλουνε την γκομενα τρελη και να τρεχουν τον τυπο για καταχρηση σε ασελγεια...
εσύ πάλι έγινες σημείο αναφοράς του ΛουκΠρωινοί στις επάλξεις βλέπω. Καλημέρες
ουτε απατη ειναι γιατι δεν υπαρχει περιουσιακο οφελος ή ζημια, ουτε βιασμος,ουτε τιποτα...
πιο πιθανο ειναι να βγαλουνε την γκομενα τρελη και να τρεχουν τον τυπο για καταχρηση σε ασελγεια...
Καλημέρα σ όλους ( είμαι στις καλές μου σήμερα )
καλημερα !
καφεδακι και κασεροπιτα !! ( εσπασα τον κουμπαρα μου !)
αυτά είναι δικά σας χωράφια, δεν επεμβαίνω, η συζήτηση ξεκίνησε για το αν η ΄κατηγορία "βιασμός" είναι λογική στη "συγκεκριμένη περίπτωση" .
Μετά μπλέξαμε τις έννοιες απάτη, ηλιθιότητα κλπ, και κατέληξα εγώ να έχω γεροντοαπόψεις επί παντός επιστητού.
το μόνο που είπα και επαναλαμβάνω μετά βεβαιότητος, είναι ότι δεν αποτελεί βιασμό. Αυτό και τίποτε άλλο από όσα μου καταλογίστηκαν.
και εγώ περιμένω να μπει το επικουρικό για να αγοράσω ζαμπονοτυρόπιτα.
Πάαααααλι;εσύ πάλι έγινες σημείο αναφοράς του Λουκ
Πάαααααλι;
ζαμπονοτυροπιτα?! κα ιη χοληστερηνη σου ?! αχ ....κακομοιρη να το μαθει ο γιατρος!!!