ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 39
- Like
- 15.343
- Πόντοι
- 24.346
Το νήμα λέγεται "παπούληδες και μικροτσούτσουνοι" όχι "φιλενάδες βγάζουν τα εσώψυχά τους"κοκκινα....
Το νήμα λέγεται "παπούληδες και μικροτσούτσουνοι" όχι "φιλενάδες βγάζουν τα εσώψυχά τους"κοκκινα....
Kinky boyκοκκινα....
ωραιοι τροποιΤο νήμα λέγεται "παπούληδες και μικροτσούτσουνοι" όχι "φιλενάδες βγάζουν τα εσώψυχά τους"
Ναι ρε... Μιλάς και συ;;;;; Που ρωτάς γυναίκα , αν της αρέσει το στοματικό σεξ;;;;;ωραιοι τροποι
Θα μου επιτρέψετε να μην απαντήσω συγκεκριμένα καθώς δεν απαντώ σε τέτοιες ερωτήσεις. Παρ΄ όλα αυτά θα σας πω γενικά ότι οι γυναίκες αρέσκονται στα πάντα όταν είναι με έναν άντρα που τους έχει κατακτήσει το νου και την καρδιά. ;)κυρια ρεγκινα? σας αρεσει το στοματικο σεξ?
απο αντρα προς γυναικα να μην παρεξηγηθω
ευγενικα...στα πλαισια της πληροφορησης...Ναι ρε... Μιλάς και συ;;;;; Που ρωτάς γυναίκα , αν της αρέσει το στοματικό σεξ;;;;;
Ναι ρε... Μιλάς και συ;;;;; Που ρωτάς γυναίκα , αν της αρέσει το στοματικό σεξ;;;;;
με καλυψατε πληρως κυρια μου...συγγνωμη για το ακομψο της ερωτησης μουΘα μου επιτρέψετε να μην απαντήσω συγκεκριμένα καθώς δεν απαντώ σε τέτοιες ερωτήσεις. Παρ΄ όλα αυτά θα σας πω γενικά ότι οι γυναίκες αρέσκονται στα πάντα όταν είναι με έναν άντρα που τους έχει κατακτήσει το νου και την καρδιά. ;)
Συγχωρεμένοςμε καλυψατε πληρως κυρια μου...συγγνωμη για το ακομψο της ερωτησης μου
Κατάλαβες φίλε Τρουμπάκη τι θέλει να πει η κυρία;Θα μου επιτρέψετε να μην απαντήσω συγκεκριμένα καθώς δεν απαντώ σε τέτοιες ερωτήσεις. Παρ΄ όλα αυτά θα σας πω γενικά ότι οι γυναίκες αρέσκονται στα πάντα όταν είναι με έναν άντρα που τους έχει κατακτήσει το νου και την καρδιά. ;)
Ντροπή σας φίλτατεΚατάλαβες φίλε Τρουμπάκη τι θέλει να πει η κυρία;
σας ευχαριστω...εχετε καταλαβει οτι ειμαι αδαμαντινος χαρακτηρας αλλωστεΣυγχωρεμένος
αισχοςΚατάλαβες φίλε Τρουμπάκη τι θέλει να πει η κυρία;
Αυτό εξυπακούεται βεβαίως βεβαίωςσας ευχαριστω...εχετε καταλαβει οτι ειμαι αδαμαντινος χαρακτηρας αλλωστε
Εσείς μιλάτε για στοματικό σεξ , μεσημεριάτικα, κι εγώ πρέπει να ντρέπομαι;;;Ντροπή σας φίλτατε
βεβαιως βεβαιως κυρια Λουκου μου...Αυτό εξυπακούεται βεβαίως βεβαίως
συγγνωμη αν παρεκτραπω παλι αλλα και το μουνι ειναι....Εσείς μιλάτε για στοματικό σεξ , μεσημεριάτικα, κι εγώ πρέπει να ντρέπομαι;;;
Άλλωστε, ως γνωστόν , όταν λέμε στοματικό σεξ, εννοούμε την μερέντα και τους λαχανοντολμάδες. Όλα τα άλλα είναι πίπες...
Όχι εγώ αγαπητέ ο κ. Τρουμπάκης έθεσε ερώτημα. Η μερέντα είναι παραπλανητικός όρος. Μην την αναφέρετε έτσι απλάΕσείς μιλάτε για στοματικό σεξ , μεσημεριάτικα, κι εγώ πρέπει να ντρέπομαι;;;
Άλλωστε, ως γνωστόν , όταν λέμε στοματικό σεξ, εννοούμε την μερέντα και τους λαχανοντολμάδες. Όλα τα άλλα είναι πίπες...