ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 39
- Like
- 15.346
- Πόντοι
- 24.346
Σιγά τα σιρόπια... Κολλήσαμε...
Καλησπέρα φίλτατεΣιγά τα σιρόπια... Κολλήσαμε...
Καλησπέρα δεσποσύνη; Πως είσθε; Σας ενοχλεί μήπως ο κ. Τρουμπάκης, να τον ανακαλέσουμε στην τάξη;Καλησπέρα φίλτατε
αφηστε κυριε να κανομεν λιγο φλερτ....Σιγά τα σιρόπια... Κολλήσαμε...
Είμαι λίγο αρρωστούλα αλλά γενικά είμαι καλά. Ο κ. Τρουμπάκης δε με ενοχλεί διόλου. ;)Καλησπέρα δεσποσύνη; Πως είσθε; Σας ενοχλεί μήπως ο κ. Τρουμπάκης, να τον ανακαλέσουμε στην τάξη;
δεν περασα τα ορια κυριε....Καλησπέρα δεσποσύνη; Πως είσθε; Σας ενοχλεί μήπως ο κ. Τρουμπάκης, να τον ανακαλέσουμε στην τάξη;
σας ευχαριστω κυρια μου που δεν παρεξηγησατεΕίμαι λίγο αρρωστούλα αλλά γενικά είμαι καλά. Ο κ. Τρουμπάκης δε με ενοχλεί διόλου. ;)
Περαστικά. Τι έχετε , αν επιτρέπεται;;;Είμαι λίγο αρρωστούλα αλλά γενικά είμαι καλά. Ο κ. Τρουμπάκης δε με ενοχλεί διόλου. ;)
δεν περασα τα ορια κυριε....
αν ναι σας οφειλω συγγνωμη
[/quote
Όχι σε εμένα κύριε... Στην κυρία.
Μια ελαφριά ίωση υποθέτω. Τίποτα το ιδιαίτερο.Περαστικά. Τι έχετε , αν επιτρέπεται;;;
Πω πω... Η επιτομή του savoir vivre, έχουμε γίνει σ' αυτό το νήμα, ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΜΟΥ ΜΕΣΑ...δεν περασα τα ορια κυριε....
αν ναι σας οφειλω συγγνωμη
[/quote
Όχι σε εμένα κύριε... Στην κυρία.
Εσάς να παρεξηγήσω? Μα τι λέτε? ;)σας ευχαριστω κυρια μου που δεν παρεξηγησατε
Με γαλλικά και πιάνο Κρατάμε όλοι κάτω από το μαξιλάρι μας βιβλία του ΖαμπούνηΠω πω... Η επιτομή του savoir vivre, έχουμε γίνει σ' αυτό το νήμα, ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΜΟΥ ΜΕΣΑ...
εχουμε επιπεδοΠω πω... Η επιτομή του savoir vivre, έχουμε γίνει σ' αυτό το νήμα, ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΜΟΥ ΜΕΣΑ...
εγω κανω και μπαλετο...και με το βιβλιο του ζαμπουνη κοιμαμε καθε βραδυΜε γαλλικά και πιάνο Κρατάμε όλοι κάτω από το μαξιλάρι μας βιβλία του Ζαμπούνη
Φοράς τούτου και πουέντ ? Μη μου λες τέτοια ...εγω κανω και μπαλετο...και με το βιβλιο του ζαμπουνη κοιμαμε καθε βραδυ
Ακαριαία πτώση επιπέδουΓια να το ρίξω λίγο...
κοκκινα....Φοράς τούτου και πουέντ ? Μη μου λες τέτοια ...