troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 29.036
- Πόντοι
- 5.506
μου κοπηκαν τα γονατα....Τρουμπάκη.
μου κοπηκαν τα γονατα....Τρουμπάκη.
μου κοπηκαν τα γονατα....
Όχι εγώ αγαπητέ ο κ. Τρουμπάκης έθεσε ερώτημα. Η μερέντα είναι παραπλανητικός όρος. Μην την αναφέρετε έτσι απλά
Με τέτοιο άβαταρ, είμαι σίγουρος πως είστε ο τύπος του άντρα "περπατάω και τρέμει η γη"...Τώρα κάτι πάει να γίνει.
(Και γω έσπασα το shift από την πολλή μαγκιά)
Όχι εγώ αγαπητέ ο κ. Τρουμπάκης έθεσε ερώτημα. Η μερέντα είναι παραπλανητικός όρος. Μην την αναφέρετε έτσι απλά
πες νουτελα....
Με τέτοιο άβαταρ, είμαι σίγουρος πως είστε ο τύπος του άντρα "περπατάω και τρέμει η γη"...
Αν με την μερέντα , εννοείτε αυτό που κατάλαβα, τότε...Όχι εγώ αγαπητέ ο κ. Τρουμπάκης έθεσε ερώτημα. Η μερέντα είναι παραπλανητικός όρος. Μην την αναφέρετε έτσι απλά
Για να πω την μαυρη αλήθεια, είμαι κι εγώ λίγο κακεντρεχής. Μην δω άνδρα με γόβα στιλέτο και ζαρτιέρες, αμέσως να τον πω αδερφή...Αααααα, όταν ανέβασα τη συγκεκριμένη φωτό έσπασε ολόκληρο πληκτρολόγιο από τη μαγκιά, ξεχείλιζε και από το στρινγκ τότε. Τώρα είμαι λίγο πιο ήπιος.
νουτελα,λαχανοντολμαδες και γλυφομουνι....Αν με την μερέντα , εννοείτε αυτό που κατάλαβα, τότε...
Για να πω την μαυρη αλήθεια, είμαι κι εγώ λίγο κακεντρεχής. Μην δω άνδρα με γόβα στιλέτο και ζαρτιέρες, αμέσως να τον πω αδερφή...
Να τρυπάει την μπλούζα της σαραντάρας ....
καλησπερα σας
Για να πω την μαυρη αλήθεια, είμαι κι εγώ λίγο κακεντρεχής. Μην δω άνδρα με γόβα στιλέτο και ζαρτιέρες, αμέσως να τον πω αδερφή...
Καυτή μου, καλησπέρα, την "τρυπάς τη μπλούζα";;;
αμα ειναι σκαρτο το υφασμα φιλε μου ναι.....αλλα σου ειπα ριξε κατι πανω σου θα κρυωσεις
Μια ο Τρουμπακης να ρωτάει την Ρεγγίνα για το στοματικό σεξ, μια εσύ να ρωτάς την σαραντάρα αν τρυπάει την μπλούζα... Έλεος δλδ, μπουρδέλο το κάναμε το νήμα...Καυτή μου, καλησπέρα, την "τρυπάς τη μπλούζα";;;
Αμάν ... η Σαραντάρα...
Μια ο Τρουμπακης να ρωτάει την Ρεγγίνα για το στοματικό σεξ, μια εσύ να ρωτάς την σαραντάρα αν τρυπάει την μπλούζα... Έλεος δλδ, μπουρδέλο το κάναμε το νήμα...