ΚΑΥΤΗ ΣΑΡΑΝΤΑΡΑ
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2015
- Like
- 489
Εγώ δε σου μίλησα ποτέ έτσι. Ίσα ίσα που σου λέω δώσε πράμα στο λαό!
δωσμα κυριε...δωσαμε τωρα καθομαστε στον καναπε με το ποδαρι ψηλα...μπαταρισμενο
Εγώ δε σου μίλησα ποτέ έτσι. Ίσα ίσα που σου λέω δώσε πράμα στο λαό!
δωσμα κυριε...δωσαμε τωρα καθομαστε στον καναπε με το ποδαρι ψηλα...μπαταρισμενο
Και χθες μου ταξες βόλτα και την τελευταία στιγμή με πέταξες σαν στυμμένη λεμονόκουπα :S Πλλλλληγώθηκα :'(
Οτι έχει κανείς ψηλά στις μέρες μας, κέρδος είναι και επιτυχία!!!
Περαστικά κούκλα μας! ;)
Καλώς το συναγωνιστή. Πως πάει το πόδι?
Μετακινείσαι καθόλου ή είσαι μόνιμα ξάπλα?δεμένο, για μερικές εβδομάδες σε ακινησία και βλέπουμε...
Δηλαδή κυρία μου στις κυρίες που το κάνουν "επι χρήμασι" δεν αρέσει?Θα μου επιτρέψετε να μην απαντήσω συγκεκριμένα καθώς δεν απαντώ σε τέτοιες ερωτήσεις. Παρ΄ όλα αυτά θα σας πω γενικά ότι οι γυναίκες αρέσκονται στα πάντα όταν είναι με έναν άντρα που τους έχει κατακτήσει το νου και την καρδιά. ;)
Μόνο τα απαραίτητα και λίγο στο γραφείο γιατί μου έχουν σπάσει τα νεύρα από την ξάπλα.
Δεν γνωρίζω πως λειτουργεί στις γυναίκες που η ερωτική επαφή συνοδεύεται από οικονομική συναλλαγή.Θα ήταν καλύτερο να ρωτήσετε τις ίδιες.Δηλαδή κυρία μου στις κυρίες που το κάνουν "επι χρήμασι" δεν αρέσει?
Πόσο σε νιώθω. 5 μέρες έκατσα στο σπίτι με απαγόρευση οδήγησης και παραλίγο να κάνω φόνο.Μόνο τα απαραίτητα και λίγο στο γραφείο γιατί μου έχουν σπάσει τα νεύρα από την ξάπλα.
Ακαδημαικά το συζητάμε...Συγγνώμη!Δεν γνωρίζω πως λειτουργεί στις γυναίκες που η ερωτική επαφή συνοδεύεται από οικονομική συναλλαγή.Θα ήταν καλύτερο να ρωτήσετε τις ίδιες.