Eraser..
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2016
- Like
- 11.192
- Πόντοι
- 2.606
Εσυ που εισαι παιδαρος θα εισαι η γκομενοπαγιδα, και εγω θα τις πηδαω
Θα βλέπει τουλάχιστον?
Ακουσες παίδαρος εσύ και έσκασες μύτη?
Τουλαχιστον εχει καμμια Κυπρια;οχι δυστυχως ακομα την βγαζω με τιουμπ γκαλορ
Εχουμε κλείσει από παίδαρους η αλήθεια είναι :S :SΑπλά ερώτησα αν με θέλετε κατιτίς. Α, είδα έχετε και το ραοπαπι.
Τουλαχιστον εχει καμμια Κυπρια;
εννοειται, θα σε βολεψω και εσενα..μες τα πιπινια θα σε εχω..αλλα θελω λουσα..και να τα λουλουδικα και να τα μπουκαλια..μονο μην μας μεινεις και δεν ξερουμε τι να σε κανουμε μετα....Εσυ που εισαι παιδαρος θα εισαι η γκομενοπαγιδα, και εγω θα τις πηδαω
Δεν κανει τετοια ο παοπαοκ. Ειναι ντομπρο παιδι, το τιμαει το στεφανι του.Θα βλέπει τουλάχιστον?
Θα εχουμε μαζι και κινητη μοναδα τπυ ΕΚΑΒ. Μη φοβασαι.εννοειται, θα σε βολεψω και εσενα..μες τα πιπινια θα σε εχω..αλλα θελω λουσα..και να τα λουλουδικα και να τα μπουκαλια..μονο μην μας μεινεις και δεν ξερουμε τι να σε κανουμε μετα....
Τα μπουκαλια τι τα θελουμε; Αν δεν μπορουμε με τον σωστο τροπο, θα τις βολευουμε με γλωσσα καιε δακτυλαεννοειται, θα σε βολεψω και εσενα..μες τα πιπινια θα σε εχω..αλλα θελω λουσα..και να τα λουλουδικα και να τα μπουκαλια..μονο μην μας μεινεις και δεν ξερουμε τι να σε κανουμε μετα....
Τα μπουκαλια τι τα θελουμε; Αν δεν μπορουμε με τον σωστο τροπο, θα τις βολευουμε με γλωσσα καιε δακτυλα
τι θα πιουμε ρε μεγαλε στα μπουζουκια?δεν θα ανοιξουμε κανα μπουκαλακι???Τα μπουκαλια τι τα θελουμε; Αν δεν μπορουμε με τον σωστο τροπο, θα τις βολευουμε με γλωσσα καιε δακτυλα
θα φερεις απ τη τρουμπα?τι θα πιουμε ρε μεγαλε στα μπουζουκια?δεν θα ανοιξουμε κανα μπουκαλακι???
παρε κανα χαπι αμα δεν μπορεις για το αλλο...αλλα θα σε φορτωσω εγω μες στα πιπινια, δεν θα εχεις προβλημα...
στο γαβγαδικο θα τις γνωρισουμε και θα τις φορτωσουμε μετα....θα φερεις απ τη τρουμπα?
α τοσο κανονισμενο..στο γαβγαδικο θα τις γνωρισουμε και θα τις φορτωσουμε μετα....
θα κανω παιχνιδι εγω + τα πετροδολαρα του κωλογερα = 100% επιτυχιαα τοσο κανονισμενο..
καλα μονο που θα σαι εσυ θα πεφτουν κατω ξερεςθα κανω παιχνιδι εγω + τα πετροδολαρα του κωλογερα = 100% επιτυχια
Σίγουρη επιτυχία :Sστο γαβγαδικο θα τις γνωρισουμε και θα τις φορτωσουμε μετα....