Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 31.416
- Πόντοι
- 28.246
Ό,τι πείτε!Η σκατογερο η κωλο-γερο.
Τώρα να υπάγω γιαβας γιαβας!
Ό,τι πείτε!Η σκατογερο η κωλο-γερο.
Για ένα παίδαρο δεν ξέρω. Αλλά μιλάμε για σένα Ράο. Μην μπερδεύουμε τους παίδαρους στην συζήτηση μάς :Sκαλα μωρη ενω το να ειναι ενας παιδαρος σαν και μενα με την αχλαδω την ερι σου φαινεται φυσιολογικο???? :S :S :S :S
Ο παοπαοκ ειναι διμετρο κουκλακι. Και τον παραδεχτηκε και η Ερη.Για ένα παίδαρο δεν ξέρω. Αλλά μιλάμε για σένα Ράο. Μην μπερδεύουμε τους παίδαρους στην συζήτηση μάς :S
Δε το λες και μικρό για να το κάνεις συζήτηση εδώΕχει πεσει θυμα ομως της στιγνης κατασυκοφαντησης που του κανουν οι γεροντιντιδες που τον ζηλευουν
Και ενα μικρο προβληματακι το κανανε θεμα.
Εναν αλφα μειλ εχουμε στο νημα.ο γερος δεν ειναι κομπλεξαρα και ξερει να αναγνωριζει...ειναι μπεσαλης ανθρωπος
Ε που να το ελεγε ο ανθρωπος; Το σαιτ φημιζεται για τους εξειδικευμενους επιστημονες που εχει σε ιατρικα θεματαΔε το λες και μικρό για να το κάνεις συζήτηση εδώ
α ρε γερο πρεπει να σε παρω να παμε σε κανα σκυλαδικο να κανουμε σαματα...εννοειται θα τα σκασεις και θα σε εχω αρχοντα....Εναν αλφα μειλ εχουμε στο νημα.
Να μην πουμε την αληθεια;
Γειαβυζ Σαουλ. Βρηκες καμμια Κυπρια μιλφαρα για να αντικαταστησεις τη Κυπρια απο το Παγκρατι;βυζgeia
Εναν αλφα μειλ εχουμε στο νημα.
Να μην πουμε την αληθεια;
Για ένα παίδαρο δεν ξέρω. Αλλά μιλάμε για σένα Ράο. Μην μπερδεύουμε τους παίδαρους στην συζήτηση μάς :S
Τέτοια κατάθεση ψυχής σε αυτό το σάη, έχει αναμενόμενα αποτελέσματαΕ που να το ελεγε ο ανθρωπος; Το σαιτ φημιζεται για τους εξειδικευμενους επιστημονες που εχει σε ιατρικα θεματα
Εσυ που εισαι παιδαρος θα εισαι η γκομενοπαγιδα, και εγω θα τις πηδαωα ρε γερο πρεπει να σε παρω να παμε σε κανα σκυλαδικο να κανουμε σαματα...εννοειται θα τα σκασεις και θα σε εχω αρχοντα....
Ακουσες παίδαρος εσύ και έσκασες μύτη?Με ζητήσατε;;;
οχι δυστυχως ακομα την βγαζω με τιουμπ γκαλορΓειαβυζ Σαουλ. Βρηκες καμμια Κυπρια μιλφαρα για να αντικαταστησεις τη Κυπρια απο το Παγκρατι;
α ρε γερο πρεπει να σε παρω να παμε σε κανα σκυλαδικο να κανουμε ζημιά...εννοειται θα τα σκασεις και θα σε εχω αρχοντα....
Ναι γιατί κάποιος πρέπει να μπορεί να σας βγάλει ασπροπρόσωπουςΕσυ που εισαι παιδαρος θα εισαι η γκομενοπαγιδα, και εγω θα τις πηδαω
Ειναι μαγικο αυτπ το σαηΤέτοια κατάθεση ψυχής σε αυτό το σάη, έχει αναμενόμενα αποτελέσματα