Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 31.416
- Πόντοι
- 28.246
Κυρία Λούκου! Καλησπέρα σας και χρόνια σας πολλά!
http://[URL unfurl="true"]www.tsantiri.gr/wp-content/uploads/2013/07/rose1.jpg[/img[/URL]]
[/quote] Ωωωωωω, σας ευχαριστω πολυ αγαπητε Ζεμπου ;)
Γιατι μας βριζεις ρε φιλε;Καλησπέρα σας κυρίες και κύριοι!
Καλώς το κωλογεράκιΚαλησπερα παιδακια
Ρεγκινακι εμαθα οτι γιορταζεις σημερα, για τις αναγκες του νηματος. Χρονια πολλα. Τι θα μας κερασεις;Καλώς το κωλογεράκι
Ευχαριστώ κωλογεράκι μου. Για τις ανάγκες του νήματος, θα σας τρατάρω ένα φοντανάκιΡεγκινακι εμαθα οτι γιορταζεις σημερα, για τις αναγκες του νηματος. Χρονια πολλα. Τι θα μας κερασεις;
o κωλογερας μαλλον θα προτιμουσε κουλουρι...Ευχαριστώ κωλογεράκι μου. Για τις ανάγκες του νήματος, θα σας τρατάρω ένα φοντανάκι
Δεν είχες έρθει ακόμα. Καλήσπέρα σκατόκωλό-γερε!Γιατι μας βριζεις ρε φιλε;
Ωραίοι τρόποι. Ουτε τους μεγαλύτερους σου δε σέβεσαι πια :So κωλογερας μαλλον θα προτιμουσε κουλουρι...
Φιρι-φιρι το πας, να σου δειξω καμμια σελφιo κωλογερας μαλλον θα προτιμουσε κουλουρι...
Και μετά ο νηματοθέτης θέλει να τον τακιμιάσει σε γάμο με την Έρη! :SΩραίοι τρόποι. Ουτε τους μεγαλύτερους σου δε σέβεσαι πια :S
Ωραιοι τροποι. Αλλα με οποιους κανεις παρεαΔεν είχες έρθει ακόμα. Καλήσπέρα σκατόκωλό-γερε!
Αν είναι δυνατόν να αφήσει τώρα τον Βασιλόφρων για να τακιμιάσει με το Ράο. Από που ν΄ αρχίσω δεν ξέρω :SΚαι μετά ο νηματοθέτης θέλει να τον τακιμιάσει σε γάμο με την Έρη! :S
Φιρι-φιρι το πας, να σου δειξω καμμια σελφι
Μα σε είπα Κύριο και δεν σου άρεσε! Σε λέω έτσι πάλι δεν σου αρέσει. Πως θέλεις να σε πω επιτέλους; :oΩραιοι τροποι. Αλλα με οποιους κανεις παρεα
καλα μωρη ενω το να ειναι ενας παιδαρος σαν και μενα με την αχλαδω την ερι σου φαινεται φυσιολογικο???? :S :S :S :SΑν είναι δυνατόν να αφήσει τώρα τον Βασιλόφρων για να τακιμιάσει με το Ράο. Από που ν΄ αρχίσω δεν ξέρω :S
Η σκατογερο η κωλο-γερο.Μα σε είπα Κύριο και δεν σου άρεσε! Σε λέω έτσι πάλι δεν σου αρέσει. Πως θέλεις να σε πω επιτέλους; :o
Να τα βλέπει ο νηματοθέτης αυτά! Εγώ τα είπα το πρωί! Τα Πασαλιμανιώτικα του αδερφού και η Παριαζιανικη φινέτσα της Έρης δεν κολάνε!καλα μωρη ενω το να ειναι ενας παιδαρος σαν και μενα με την αχλαδω την ερι σου φαινεται φυσιολογικο???? :S :S :S :S
Μη γλειφεσαι. Μονο στη πρωινη ζωνη, για να ανεβαζουμε λιγο τη τηλεθεαση.