lookatme21
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Εδώ μέσα δεν μπορείς να είσαι σίγουρος για τίποταεγω καλε?το μονο σιγουρο ειναι οτι δεν θα με γαμησει αντρας απο το νημα
Εδώ μέσα δεν μπορείς να είσαι σίγουρος για τίποταεγω καλε?το μονο σιγουρο ειναι οτι δεν θα με γαμησει αντρας απο το νημα
εγω καλε?το μονο σιγουρο ειναι οτι δεν θα με γαμησει αντρας απο το νημα
παλιομαλακεςΚαλά, πήγαινε εσύ ραντεβού με τη Ρεγκίνα Λούκου και βλέπουμε.
Γιατί μου σαμποτάρεις τη βραδιά?Καλά, πήγαινε εσύ ραντεβού με τη Ρεγκίνα Λούκου και βλέπουμε.
Γιατί μου σαμποτάρεις τη βραδιά?
Το σωσες τώρα :SΣορυΝικ. Τρουμπάκη σου συστήνω ανεπιφύλακτα ραντεβού με τη Ρεγκίνα, το καλύτερο κορίτσι του νήματος.
Έχετε σε τόσα πολλά δίκιο. Οσο για το ραντεβού, αυτή η σουπιά ο μπαρόκ τα φταίει όλαρεγκινα δεν θα βγουμε σημερα.
Συμπαθω πολυ τον νικ αλλα μονο για να φαμε κανα κοψιδι και να πουμε για γκομενες.
ο τομα το παιζει αρρωστος αλλα ειναι σκουληκι.ο μπλες ολο θεωρειες αλλα γαμει και αυτος 40αρες.τα κοριτσια εδω ολο στο λιανοκλαδι ειναι....ολοι οι αλλοι του νηματος ειναι σουπιες...αλλος 754789 και κανει παραπονα αλλος του φταει το ανσασερ....
φευγω
ΑΝΤΙΟ ΝΗΜΑ
δεν πειραζει κυρια ρεγκινα μου....Έχετε σε τόσα πολλά δίκιο. Οσο για το ραντεβού, αυτή η σουπιά ο μπαρόκ τα φταίει όλα
θα το δεις στην τηλεοραση σε λιγο...Κομματάρα ανεβασε ο Τρουμπάκης. Να τα λέμε κι αυτά
Οσο για αυτό, να είστε βέβαιοςδεν πειραζει κυρια ρεγκινα μου....
θα ερθουν καλυτερες μερες και για εμας...
Που?θα το δεις στην τηλεοραση σε λιγο...
Ασε, έχω χορτάσει από όνειρα. Ξυπνάς απότομα και δε λέει.ρεκλαμα....
πουλαμε ονειρα
λεει...Ασε, έχω χορτάσει από όνειρα. Ξυπνάς απότομα και δε λέει.
κανε ονειρα....ΖΗΣΕ!!!!...λεει...
σου αρεσε αυτο?
Αγαπημένη διαφήμιση. Ιδεατά νοήματα.λεει...
σου αρεσε αυτο?
Αγαπημένη διαφήμιση. Ιδεατά νοήματα.