lookatme21
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
.
Πολύ φοβούμαι ότι ακόμη και οι πρωινοί αντί του πρωινού πνεύματος προτίμησαν το βραδινό οινόπνευμα.Καλημέρα στους πρωϊνούς...
Εις εκ των οποίων είμαι και εγώ αγαπητέ. Απλά δεν πήγα ακόμη για ύπνο...Πολύ φοβούμαι ότι ακόμη και οι πρωινοί αντί του πρωινού πνεύματος προτίμησαν το βραδινό οινόπνευμα.
Εύχομαι να τα πέρασες ακόμη καλύτερα απ´ ότι ακούγεται και να παραδοθείς ειρηνικά στις αγκάλες του Μορφέα.Εις εκ των οποίων είμαι και εγώ αγαπητέ. Απλά δεν πήγα ακόμη για ύπνο...
Εις εκ των οποίων είμαι και εγώ αγαπητέ. Απλά δεν πήγα ακόμη για ύπνο...
Πολύ φοβούμαι ότι ακόμη και οι πρωινοί αντί του πρωινού πνεύματος προτίμησαν το βραδινό οινόπνευμα.
Μπα, μη το λες. Κάποια στιγμή που το είχα προσπαθήσει, υπό καλές συνθήκες, το είχα κόψει κανά τρίμηνο. Μαχαίρι. Σε αυτή τη φάση, θα καταπιεστώ, και δεν είμαι για να καταπιέζω άλλο τον εαυτό μου.
Αγαπητήκαλημερα σας κ Βλαντη
Αγαπητή
κι εσύ ξενυχτισμένη;
Εξαιρετικά! Θέλω κι εγώ μια φορά να χορτάσω ύπνο ...οχι ...εγω δε δουλευω αυτες τις μερες ...ανταμωσα με αγαπημενους φιλους εφαγα ηπια και μετα νωρις για νανακια χορτασα υπνο μου ελειπε
Εξαιρετικά! Θέλω κι εγώ μια φορά να χορτάσω ύπνο ...
Καλημέρα στον χορτάτο Κωλόγερο. Αν είχαμε άλλη δουλειά εδώ θα ήμασταν;Καλα. Πρωι-πρωι αλλη δουλεια δεεν εχετε κυριακατικα;
Καλημερα παιδακια.
Που ειναι η κα. 40αρα;
Ειναι καλα;
Μία γρήγορη καλημέρα και από εμένα.
Χαίρομαι που η κα. Καυτή επανεμφανίσθηκε και είναι καλά!
Θεωρώ ότι δεν γράφτηκαν αυτά που γράφτηκαν στις προηγούμενες 20 σελίδες.
Ακόμη και ο κ. raopau θεωρείται πλέον επιβήτορας...
Έχει δίκιο ο κ. tourbakhs, που θέλει να φύγει.
Θα ανοίξω νέο νήμα για τους 100% αγάμητους και με αυστηρά κριτήρια εισδοχής μελών.
Ωιμέ!
Υπάγω ...