ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 39
- Like
- 15.346
- Πόντοι
- 24.346
το έχει άλλος!Μήπως να κκα΄νω αυτό avatar ?
Αγαπητέ μου φίλε, μετά τις τελευταίες κριτικές, ιδιαίτερα των φίλων μας εδώ μέσα, αισθάνομαι ότι δεν έχω τίποτα να προσφέρω.Ο κύριος Βλαντής γιατί δεν έχει ανεβάσει ακόμα νέα κριτική; Φοβάται να τραβήξει χαρτί από 29 μην καεί στο 31? :S
Τράβα χαρτί εσύ και που ξέρεις; Μπορεί να κάτσει 2Αγαπητέ μου φίλε, μετά τις τελευταίες κριτικές, ιδιαίτερα των φίλων μας εδώ μέσα, αισθάνομαι ότι δεν έχω τίποτα να προσφέρω.
Χαρτιά τραβάω, αλλά δεν τα ανοίγω ...Τράβα χαρτί εσύ και που ξέρεις; Μπορεί να κάτσει 2
Άσε τις Ρωσίδες, τα τοπικά θέλουμε!Δευτερη φορα που η προχθεσινη μιλφομουνα Ρωσσιδα, ηρθε και καθησε διπλα μου σε μινπας. Ειναι δυνατον τετοια συμπτωση; Δεδομενου οτι σημερα ο προορισμος ηταν διαφορετικος. Αμηχανια και χαμογελο απο μερους της, ενα "ντομπρα ουτρα" εγω, και συζητηση για την οικονομια σε Ελλαδα και Ρωσσια, με μεταφραστη τον αντρα της. Αυτη δεν μιλαει ουτε λεξη αγγλικα.
Παιχνίδι είναι αγαπητέ! Άνοιξε!Χαρτιά τραβάω, αλλά δεν τα ανοίγω ...
Βρε καλώς τα παιδιά τα ξενητεμένα!Καλημέρα !
Πράγματι υπέροχη !
Καλημέρα φίλε.Βρε καλώς τα παιδιά τα ξενητεμένα!
Κάτι τέτοια έβλεπαν ο yiorkie και ο κωλόγερος , και πήραν το δρόμο της ξενιτιάς...
Τα τοπικα μονο οταν ειναι απαρτια υο πειθαρχικο του νηματοςΆσε τις Ρωσίδες, τα τοπικά θέλουμε!
???Καλημέρα φίλε.
Πάλι είδα τα ίδια στο θρέντ της αλληνής..
Ξεκόλλα επιτέλους..
Υπάρχουν και πολύ καλύτερες.
Καλά να περνάς!Τα τοπικα μονο οταν ειναι απαρτια υο πειθαρχικο του νηματος