blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.490
- Πόντοι
- 26.316
παιδγιά είτε προκλητικότατοι σήμερα η μου φαίνεται;
http://[URL unfurl="true"]www.allsmileys.com/files/smiley-central-holidays/4416.gif[/img[/URL]]
[/quote]
:fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :pipa3: :pipa3: :pipa3: :pipa3: :pipa3: :pipa3: :pipa3: :pipa3: :pipa3: :pipa3:
καλημερα κουμπαριτσα εγω τι να πω που εκεινος ο αποτετοιος με ειπε κοτα....?ακομα το φυσαω κ δε κρυωνει....δε το περιμενα ποτε απ αυτον....γι αυτο..
μαλλον δεν ειχε παρει τα χαπια του κεινη τη μερα ..γι αυτο
καλημερα κουμπαριτσα εγω τι να πω που εκεινος ο αποτετοιος με ειπε κοτα....?ακομα το φυσαω κ δε κρυωνει....δε το περιμενα ποτε απ αυτον....γι αυτο..
ειχαμε πάει για κυνήγι ρομα με το λακη και την τοπικη χρυση αυγη οπως οι Άγγλοι ευγενείς και λόρδοι πάνε για κυνήγι
Εγω νομιζω οτι αγαπιεστε διχως αυριο.
Νομιζω οτι προκαλειτε και σεις τωρα.
δεν θα μιλήκω γιατί είναι φίλος σου αλλά με τις ιδέες που έχει και τα μυαλά που κουβαλάει ήταν αναμενόμενοκαλημερα κουμπαριτσα εγω τι να πω που εκεινος ο αποτετοιος με ειπε κοτα....?ακομα το φυσαω κ δε κρυωνει....δε το περιμενα ποτε απ αυτον....γι αυτο..
χμ....σιγα μην αγαπαω καποιον που με λεει κοτα...στην (τσι)Μπουκα τον εχω απο τοτε....
ζηλευω γιατι ολοι στελνουν φιλακια στην Ερη κι οχι σε μενα
δεν θα μιλήκω γιατί είναι φίλος σου αλλά με τις ιδέες που έχει και τα μυαλά που κουβαλάει ήταν αναμενόμενο
στο εικονισμα; α οχι θα σε δω απο κονδα και θα τα ακούσειςΚαλησπέρα, κυρία!
Δεν μπορεί να σας απαντήσει τώρα. Έχει αναρτήσει φωτογραφία μου στον τοίχο της και πτύει επ΄ αυτής ...
Καλησπέρα, κυρία!
Δεν μπορεί να σας απαντήσει τώρα. Έχει αναρτήσει φωτογραφία μου στον τοίχο της και πτύει επ΄ αυτής ...
προσπαθώ να μην γίνουμε μπίλιες σήμερις και γενικώς γιατί δέχομαι επαναληπτικά προκλήσειςΔεν το αντεχεις και συ το ξυλο, ε;
στο εικονισμα; α οχι θα σε δω απο κονδα και θα τα ακούσεις
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
γιατί τι έχει το σκυλοπηδημα;τον κορφο της να φτυνει που δεν την εχει σκυλοπηδηξει κανενας γιουφτος η κανας προσφυγας...η σερσεμα