Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (4 μέλη και 6 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

Excalibur

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
55
Like
5.105
Πόντοι
15.565
Καλημέρα σας κυριες  :hi: και κυριοι  :hi:
καλην εβδομαδα να εχουμε ολοι

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Σοφόν το σαφές!
Διάγετε περίοδον πνευματικής φόρμας. Είναι φανερόν!!!  :hi:

Προ εβδομάδος μου άλλαξε ο ιατρός τα φάρμακα δια την άνοια και μου έδωσε παράλληλα
κάποιες ευεργετικές βιταμίνες δια την ενίσχυσιν της μνήμης. Φρονώ κι εγώ ότι κάνουν δουλειά,
αλλά τώρα δεν θυμάμαι απ' έξω τα ονόματά τους, βρε που να πάρει ο μπελάς... :think:  :grin:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.495
Πόντοι
26.316
324ccb6fa0f9eb5d2638055e8d25692a_old-man-taking-medicine-pills-doctor-old-man-clipart_550-408.jpeg

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
7.600
Πόντοι
1.406
Προτού υπάγω προς βιοπορισμόν, επιτρέψτε μου να αναρτήσω το παρακάτω και να το αφιερώσω σε αυτούς που θεωρούν τους ρομά, τους μετανάστες και τους τεμπέληδες ως πυλώνες της Ελληνικής κοινωνίας και εγγυητές της συνέχειας του Ελληνικού κράτους! :rockon:

Με «όπλο» τα ξύλινα ρόπαλα που κρατούσαν, δύο 9χρονοι και δύο ακόμη ανήλικοι- 11 και 12 ετών- λήστεψαν φαρμακείο στο Περιστέρι.

[size=20pt]Οι τέσσερις ανήλικοι Ρομά[/size] εισέβαλαν στο φαρμακείο, στην οδό Παναγή Τσαλδάρη, στις 10 το πρωί του Σαββάτου και με την απειλή των ξύλινων κονταριών ακινητοποίησαν την 32χρονη ιδιοκτήτρια και απέσπασαν μικρό χρηματικό ποσό.

Τους δράστες εντόπισαν λίγο αργότερα στην περιοχή αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και τους συνέλαβαν. Στην κατοχή τους βρέθηκαν τα ξύλινα κοντάρια και ένας αναπτήρας ομοίωμα όπλου.

Πηγή: Περιστέρι: Τέσσερις ανήλικοι λήστεψαν φαρμακείο -Μόλις 9, 11 και 12 ετών | iefimerida.gr
Και μενα τυπε με εχουνε κλεψει δυο φορες οι τζιπσυ μικρο,την μια το ποδηλατο,την αλλη το αποκριατικο ροπαλο, τη δευτερη φορα παραλιγο να φαω και ξυλο(κανονικο  οχι αποκριατικο)

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.495
Πόντοι
26.316
Και μενα τυπε με εχουνε κλεψει δυο φορες οι τζιπσυ μικρο,την μια το ποδηλατο,την αλλη το αποκριατικο ροπαλο, τη δευτερη φορα παραλιγο να φαω και ξυλο(κανονικο  οχι αποκριατικο)

Φρονώ ότι δεν θα σας ενόχλησε.
Αυτό λέγεται ανακατανομή του επίγειου πλούτου. Άλλωστε σεις ή οι γονείς σας [ στην παιδική ηλικία σας ] θα εργασθούν και θα αγοράσουν άλλο ποδήλατο κλπ ενώ οι ρομά, που δεν δουλεύουν, δεν είναι δυνατόν να στερηθούν το ποδήλατο!

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Όταν ακούμε ηλικίες 9 και 11 χρονών δεν μπορούμε να μιλάμε για Εθνικότητες ούτε για συλλήψεις.
Πρέπει να μιλάμε για προστασία των παιδιών αυτών από την ζούγκλα που ζουν. Τα παιδιά είναι σαν τα σκυλιά, όπως τα μάθεις. Δεν έχουν επιλογή.

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
7.600
Πόντοι
1.406
Φρονώ ότι δεν θα σας ενόχλησε.
Αυτό λέγεται ανακατανομή του επίγειου πλούτου. Άλλωστε σεις ή οι γονείς σας [ στην παιδική ηλικία σας ] θα εργασθούν και θα αγοράσουν άλλο ποδήλατο κλπ ενώ οι ρομά, που δεν δουλεύουν, δεν είναι δυνατόν να στερηθούν το ποδήλατο!
Οχι τυπε υπηρξε πειμπακ,το ιδιο το γυφτοπουλο που μου το αρπαξε,επειδη μεσα στο καταυλισμο του το πηρανε και αυτουνου,ηρθε σπιτι χτυπησε κουδουνι και μας τα ειπε χαρτι και καλαμαρι που ειναι το ποδηλατο για να εκδικηθει τους δικους του που τον ριξανε.Ο πατερας μου ηθελε να παρει την αστυνομια,αλλα ο παππους μου σηκωθηκε και πηγε μονος του κατω στα γυφτικα.Δεν εμαθα ποτε τι εγινε εκει μεσα,αλλα μετα απο λιγη ωρα ο παππους επεστρεψε σπιτι θριαμβευτης με το ποδηλατο  :orchestra:

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
12.659
Πόντοι
2.606
Οχι τυπε υπηρξε πειμπακ,το ιδιο το γυφτοπουλο που μου το αρπαξε,επειδη μεσα στο καταυλισμο του το πηρανε και αυτουνου,ηρθε σπιτι χτυπησε κουδουνι και μας τα ειπε χαρτι και καλαμαρι που ειναι το ποδηλατο για να εκδικηθει τους δικους του που τον ριξανε.Ο πατερας μου ηθελε να παρει την αστυνομια,αλλα ο παππους μου σηκωθηκε και πηγε μονος του κατω στα γυφτικα.Δεν ξερω ποτε τι εγινε εκει μεσα,αλλα μετα απο λιγη ωρα ο παππους επεστρεψε σπιτι θριαμβευτης με το ποδηλατο  :orchestra:

είχε-έχει καραμπίνα ο παππούς? :grin:
ψαροντούφεκο μήπως? :grin: :grin:
ένα φλογοβόλο έστω, ξεχασμένο από τον ΒΠ? :orchestra:

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
12.659
Πόντοι
2.606
δε με προλαβε μαν ειδη αγορασα καινουρια γουφερ

λιγο καλυτερα απο της μαριανας βεβαια :orchestra: :rockon:

τι πήρες?
για υπολογιστή??
έχαασες την ευκαιρία να την γνωρίσεις από κοντά... :orchestra:

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
7.600
Πόντοι
1.406
είχε-έχει καραμπίνα ο παππούς? :grin:
ψαροντούφεκο μήπως? :grin: :grin:
ένα φλογοβόλο έστω, ξεχασμένο από τον ΒΠ? :orchestra:
Οχι τυπε δεν ειχε σιδερικα,απλα ειχε ζησει-πολεμησει ΒΠΠ,και αν εχεις περασει κατι τετοιο,πολλα πραγματα στη ζωη μεταξυ αυτων και μια χουφτα τζιπσυ τα εχεις για πρωινο  :sunglasses:

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166

Συνημμένα

• test-focal-aria905-18.jpg
    test-focal-aria905-18.jpg
    307 KB · Εμφανίσεις: 6

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
12.659
Πόντοι
2.606
Οχι τυπε δεν ειχε σιδερικα,απλα ειχε ζησει-πολεμησει ΒΠΠ,και αν εχεις περασει κατι τετοιο,πολλα πραγματα στη ζωη μεταξυ αυτων και μια χουφτα τζιπσυ τα εχεις για πρωινο  :sunglasses:

:hi:
και ο δικός μου παππούς είχε πατήσει Αλβανία, ξέρω... ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom