ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 39
- Like
- 15.346
- Πόντοι
- 24.346
Γαλοπούλες εναντίον κότας....
Εις ποίαν των κατηγοριών ανήκετε αγαπημένη;;;
Εις ποίαν των κατηγοριών ανήκετε αγαπημένη;;;
του σφαγεα.....λατρεια μου
Σοφόν το σαφές!
Διάγετε περίοδον πνευματικής φόρμας. Είναι φανερόν!!!
Και μενα τυπε με εχουνε κλεψει δυο φορες οι τζιπσυ μικρο,την μια το ποδηλατο,την αλλη το αποκριατικο ροπαλο, τη δευτερη φορα παραλιγο να φαω και ξυλο(κανονικο οχι αποκριατικο)Προτού υπάγω προς βιοπορισμόν, επιτρέψτε μου να αναρτήσω το παρακάτω και να το αφιερώσω σε αυτούς που θεωρούν τους ρομά, τους μετανάστες και τους τεμπέληδες ως πυλώνες της Ελληνικής κοινωνίας και εγγυητές της συνέχειας του Ελληνικού κράτους!
Με «όπλο» τα ξύλινα ρόπαλα που κρατούσαν, δύο 9χρονοι και δύο ακόμη ανήλικοι- 11 και 12 ετών- λήστεψαν φαρμακείο στο Περιστέρι.
[size=20pt]Οι τέσσερις ανήλικοι Ρομά[/size] εισέβαλαν στο φαρμακείο, στην οδό Παναγή Τσαλδάρη, στις 10 το πρωί του Σαββάτου και με την απειλή των ξύλινων κονταριών ακινητοποίησαν την 32χρονη ιδιοκτήτρια και απέσπασαν μικρό χρηματικό ποσό.
Τους δράστες εντόπισαν λίγο αργότερα στην περιοχή αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και τους συνέλαβαν. Στην κατοχή τους βρέθηκαν τα ξύλινα κοντάρια και ένας αναπτήρας ομοίωμα όπλου.
Πηγή: Περιστέρι: Τέσσερις ανήλικοι λήστεψαν φαρμακείο -Μόλις 9, 11 και 12 ετών | iefimerida.gr
Και μενα τυπε με εχουνε κλεψει δυο φορες οι τζιπσυ μικρο,την μια το ποδηλατο,την αλλη το αποκριατικο ροπαλο, τη δευτερη φορα παραλιγο να φαω και ξυλο(κανονικο οχι αποκριατικο)
Οχι τυπε υπηρξε πειμπακ,το ιδιο το γυφτοπουλο που μου το αρπαξε,επειδη μεσα στο καταυλισμο του το πηρανε και αυτουνου,ηρθε σπιτι χτυπησε κουδουνι και μας τα ειπε χαρτι και καλαμαρι που ειναι το ποδηλατο για να εκδικηθει τους δικους του που τον ριξανε.Ο πατερας μου ηθελε να παρει την αστυνομια,αλλα ο παππους μου σηκωθηκε και πηγε μονος του κατω στα γυφτικα.Δεν εμαθα ποτε τι εγινε εκει μεσα,αλλα μετα απο λιγη ωρα ο παππους επεστρεψε σπιτι θριαμβευτης με το ποδηλατοΦρονώ ότι δεν θα σας ενόχλησε.
Αυτό λέγεται ανακατανομή του επίγειου πλούτου. Άλλωστε σεις ή οι γονείς σας [ στην παιδική ηλικία σας ] θα εργασθούν και θα αγοράσουν άλλο ποδήλατο κλπ ενώ οι ρομά, που δεν δουλεύουν, δεν είναι δυνατόν να στερηθούν το ποδήλατο!
Οχι τυπε υπηρξε πειμπακ,το ιδιο το γυφτοπουλο που μου το αρπαξε,επειδη μεσα στο καταυλισμο του το πηρανε και αυτουνου,ηρθε σπιτι χτυπησε κουδουνι και μας τα ειπε χαρτι και καλαμαρι που ειναι το ποδηλατο για να εκδικηθει τους δικους του που τον ριξανε.Ο πατερας μου ηθελε να παρει την αστυνομια,αλλα ο παππους μου σηκωθηκε και πηγε μονος του κατω στα γυφτικα.Δεν ξερω ποτε τι εγινε εκει μεσα,αλλα μετα απο λιγη ωρα ο παππους επεστρεψε σπιτι θριαμβευτης με το ποδηλατο
δε με προλαβε μαν ειδη αγορασα καινουρια γουφερΚαλημέρα!!
(πρόλαβα... )
δε με προλαβε μαν ειδη αγορασα καινουρια γουφερ
λιγο καλυτερα απο της μαριανας βεβαια
Οχι τυπε δεν ειχε σιδερικα,απλα ειχε ζησει-πολεμησει ΒΠΠ,και αν εχεις περασει κατι τετοιο,πολλα πραγματα στη ζωη μεταξυ αυτων και μια χουφτα τζιπσυ τα εχεις για πρωινοείχε-έχει καραμπίνα ο παππούς?
ψαροντούφεκο μήπως?
ένα φλογοβόλο έστω, ξεχασμένο από τον ΒΠ?
εκανα μαγκια με τον χωρο και τα ακουω απο τα 3-4 μετρατι πήρες?
για υπολογιστή??
έχαασες την ευκαιρία να την γνωρίσεις από κοντά...
Οχι τυπε δεν ειχε σιδερικα,απλα ειχε ζησει-πολεμησει ΒΠΠ,και αν εχεις περασει κατι τετοιο,πολλα πραγματα στη ζωη μεταξυ αυτων και μια χουφτα τζιπσυ τα εχεις για πρωινο