Kala_na_pername
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 91
- Πόντοι
- 6
καλημερα σε ολους και καλη εβδομαδα να εχουμε με υγεια
καλημερα,καλη εβδομαδα...
Θα πρέπει να εισηγηθείτε στον κ. Αντισθένη, να φτιάξει μια ειδική ρύθμιση, μόνο για το ευγενές νήμα
των παππούληδων, προκειμένου να μπλοκάρονται από τον Νηματοθέτη, πάραυτα και δια παντός, τέτοιοι αγενέστατοι εισβολείς οι οποίοι με το θράσος τους και την ασεβή έκφρασή τους, μας ανεβάζουν την πίεση και θέτουν σε κίνδυνο την ήδη
εύθραυστη υγεία μας. Αυτή είναι η γνώμη μου. Μπαίνει, ξέφραγο αμπέλι, ο κάθε ένας εδώ μέσα και μας συγχίζει...
Καλημέρα σε όλους και σε όλες!
Υπάγω προς εργασίαν εντός ολίγου ...
Στην ηλικια μας που δεν ξερουμε αν θα τη βγαλουμε μετα απο 1 ωρα, πρεπει να βιαστουμε. (Ενιοτε και να μας βιαζουν καποια θηλυκα)Καλημέρα στους καινούριους και βιαστικούς.
Στην ηλικια μας που δεν ξερουμε αν θα τη βγαλουμε μετα απο 1 ωρα, πρεπει να βιαστουμε. (Ενιοτε και να μας βιαζουν καποια θηλυκα)
Η σκέψις σας είναι λίαν ώριμος και προσγειωμένη, κύριε!
Δεν κοιμάσαι εσύ; Καλημέρα!Καλημέρα στα άγρια νιάτα...
Εγώ είμαι τούρμπο αγαπητέ. Επανήλθα εις συμπρωτεύουσαν , και είμαι εδώ , πιστός εις τας επάλξεις...Δεν κοιμάσαι εσύ; Καλημέρα!
Με κίνδυνο να με πουν φασίστα (όχι ότι θα έχουν άδικο , αλλά τέλως πάντων), οφείλω να πω ότι κατά τη διάρκεια του Β ΠΠ, το πογκρόμ είχε εξαπολυθεί και κατά των τσιγγάνων (εκτός των Εβραίων)από τους Γερμανούς, με τελικό σκοπό την εξάλειψή τους (των τσιγγάνων). Κάποιοι γλυτώσανε, και να τι τραβάμε τώρα...Προτού υπάγω προς βιοπορισμόν, επιτρέψτε μου να αναρτήσω το παρακάτω και να το αφιερώσω σε αυτούς που θεωρούν τους ρομά, τους μετανάστες και τους τεμπέληδες ως πυλώνες της Ελληνικής κοινωνίας και εγγυητές της συνέχειας του Ελληνικού κράτους!
Με «όπλο» τα ξύλινα ρόπαλα που κρατούσαν, δύο 9χρονοι και δύο ακόμη ανήλικοι- 11 και 12 ετών- λήστεψαν φαρμακείο στο Περιστέρι.
[size=20pt]Οι τέσσερις ανήλικοι Ρομά[/size] εισέβαλαν στο φαρμακείο, στην οδό Παναγή Τσαλδάρη, στις 10 το πρωί του Σαββάτου και με την απειλή των ξύλινων κονταριών ακινητοποίησαν την 32χρονη ιδιοκτήτρια και απέσπασαν μικρό χρηματικό ποσό.
Τους δράστες εντόπισαν λίγο αργότερα στην περιοχή αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και τους συνέλαβαν. Στην κατοχή τους βρέθηκαν τα ξύλινα κοντάρια και ένας αναπτήρας ομοίωμα όπλου.
Πηγή: Περιστέρι: Τέσσερις ανήλικοι λήστεψαν φαρμακείο -Μόλις 9, 11 και 12 ετών | iefimerida.gr
Εγώ είμαι τούρμπο αγαπητέ. Επανήλθα εις συμπρωτεύουσαν , και είμαι εδώ , πιστός εις τας επάλξεις...