Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
κοιτα ...εδω που τα λεμε εχεις δικιο......ενας αφρικανος δε θα με χαλαγε καθολου ...το γιουφτο θα στον χαρισω...για να γινεις καλιτερος ανθρωπος ...τον αραπη τον θελω μονο για μενα
ώστε είναι αλήθεια αυτό που λένε ε; :tooth: :tooth:

Εγγρ.
25 Οκτ 2015
Like
491
ώστε είναι αλήθεια αυτό που λένε ε; :tooth: :tooth:

δεν ξερω αγαπη μου ...τοσα χρονια στο κουρμπετι ο αραπης μου ξεφυγε....ειπε καποιος θα μου φερει καποιον για να χορτασω γαμησι λεει ...αλλα μολις μου τοπε τον εστειλα σστη μανα του ...καλα δεν εκανα?

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.481
Πόντοι
26.316

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
δεν ξερω αγαπη μου ...τοσα χρονια στο κουρμπετι ο αραπης μου ξεφυγε....ειπε καποιος θα μου φερει καποιον για να χορτασω γαμησι λεει ...αλλα μολις μου τοπε τον εστειλα σστη μανα του ...καλα δεν εκανα?
δυο φίλες μου έχουν πει ότι ισχύει. :grin: Σαούλ  όχι η ντιστρικτ  :2funny:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.481
Πόντοι
26.316
Ο κ. NICK TRIVE δεν φάνηκε σήμερα ...  :think:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
"Μια άλλη πτυχή της σύγχρονης Θεσσαλονίκης,  που ενέκυψε μετά από τους πρόσφατους (ακραίους) παγετούς.
Το όνομα τους είναι Δαχτυλιδολαίμης Ψιττακίσκος (Psittacula krameri) και δυστυχώς γίνανε και αυτοί κομμάτι της σύγχρονης Θεσσαλονίκης. Είναι βέβαια οι γνωστοί πράσινοι παπαγάλοι, οι οποίοι από τα τέλη της δεκαετίας του ’80 άρχισαν να κοσμούν τις περιοχές πέριξ και εντός των μεγάλων αστικών χώρων πρασίνου (πλατεία ΧΑΝΘ, χώροι ΑΠΘ) όπου και παρατηρήθηκαν και οι πρώτες φωλιές (επισημαίνοντας την επιτυχή αναπαραγωγή του εισβολέα αυτού).
Πανέμορφα πουλιά, με εντυπωσιακό πράσινο πτέρωμα, δημιουργούν μεγάλα σμήνη τα οποία εντυπωσιάζουν ακόμα παραπάνω με την ομαδική τους πτήση στο χώρο. Παρόλα αυτά, ως εισβολείς, αποτελούν απειλή για την ισορροπία των τοπικών οικοσυστημάτων τα οποία αποικίζουν. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, έχει πλέον καταγραφεί ο εκτοπισμών ντόπιων ειδών (δρυοκολάπτες, κουκουβάγιες, κάργιες και ψαρόνια), κάποια από τα οποία ήδη βρίσκονται υπό σημαντική οικολογική πίεση (απώλεια τροφικών πεδίων, απώλεια αναπαραγωγικών πεδίων και σημείων, ηχητική και χημική όχληση, κα), με δυσοίωνες προοπτικές για τη μελλοντική τους επιτυχή επιβίωση.
Η έλλειψη φυσικών εχθρών (λόγω της εισηγμένης φύσης τους) και ο επιθετικός τους χαρακτήρας (χρήση σμηνών, γρήγορο και επιθετικό πέταγμα, δυνατό κρόξιμο, εύρωστο σώμα), προάγει την σταθερή τους επέκταση, τόσο χωροταξικά όσο και οικολογικά, εναντίον των ειδών που εκτοπίζουν."

:huh: :huh: :huh: μπλιζ; έφερες παπαγαλακια για να  πετάξεις έξω τους δρυοκολάπτες; :o

Excalibur

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
55
Like
5.105
Πόντοι
15.565
Να σας πω ..πολύ φασαρια κανετε σημερα ...
Να φυγετε να πατε αλλου ...μου πηρατε τα αυτια

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.481
Πόντοι
26.316
Η έλλειψη φυσικών εχθρών (λόγω της εισηγμένης φύσης τους) και ο επιθετικός τους χαρακτήρας (χρήση σμηνών, γρήγορο και επιθετικό πέταγμα, δυνατό κρόξιμο, εύρωστο σώμα), προάγει την σταθερή τους επέκταση, τόσο χωροταξικά όσο και οικολογικά, εναντίον των ειδών που εκτοπίζουν."

:huh: :huh: :huh: μπλιζ; έφερες παπαγαλακια για να  πετάξεις έξω τους δρυοκολάπτες; :o

:wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.481
Πόντοι
26.316
Να σας πω ..πολύ φασαρια κανετε σημερα ...
Να φυγετε να πατε αλλου ...μου πηρατε τα αυτια

Αφού δεν ... από το άλλο, εκτονώνουμε την ενέργειά μας κάνοντας θόρυβο ...  :rockon:

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786
Καλημέρα μόλις ξύπνησα

Stories