Λιάρης5695236
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2014
- Like
- 200
- Πόντοι
- 166
να δω mature anal
η
teachers gangbang
γνωμη σας
η
teachers gangbang
γνωμη σας
να δω mature anal
η
teachers gangbang
γνωμη σας
έλεοςνα δω mature anal
η
teachers gangbang
γνωμη σας
Αφού δεν ... από το άλλο, εκτονώνουμε την ενέργειά μας κάνοντας θόρυβο ...
να δω mature anal
η
teachers gangbang
γνωμη σας
σοφή πρόταση,Θα πρότεινα mature blowjob.
καλα εσενα τι σε εχουμε ..δεν σου ειπα να τους προσεχεις και να μην κανουν φασαρια ???
πιστευω τα φοκαλ θα δωσουν μια ποιο αληθινη διασταση στο gag reflex της julia annθα παίζουν και τα καινούργια ηχεία ν' ακούει η γειτονιά??
πιστευεις οτι το μπου με εχει χαλασει?
Αυτα εχει η μεταναστευση αγαπημενη"Μια άλλη πτυχή της σύγχρονης Θεσσαλονίκης, που ενέκυψε μετά από τους πρόσφατους (ακραίους) παγετούς.
Το όνομα τους είναι Δαχτυλιδολαίμης Ψιττακίσκος (Psittacula krameri) και δυστυχώς γίνανε και αυτοί κομμάτι της σύγχρονης Θεσσαλονίκης. Είναι βέβαια οι γνωστοί πράσινοι παπαγάλοι, οι οποίοι από τα τέλη της δεκαετίας του ’80 άρχισαν να κοσμούν τις περιοχές πέριξ και εντός των μεγάλων αστικών χώρων πρασίνου (πλατεία ΧΑΝΘ, χώροι ΑΠΘ) όπου και παρατηρήθηκαν και οι πρώτες φωλιές (επισημαίνοντας την επιτυχή αναπαραγωγή του εισβολέα αυτού).
Πανέμορφα πουλιά, με εντυπωσιακό πράσινο πτέρωμα, δημιουργούν μεγάλα σμήνη τα οποία εντυπωσιάζουν ακόμα παραπάνω με την ομαδική τους πτήση στο χώρο. Παρόλα αυτά, ως εισβολείς, αποτελούν απειλή για την ισορροπία των τοπικών οικοσυστημάτων τα οποία αποικίζουν. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, έχει πλέον καταγραφεί ο εκτοπισμών ντόπιων ειδών (δρυοκολάπτες, κουκουβάγιες, κάργιες και ψαρόνια), κάποια από τα οποία ήδη βρίσκονται υπό σημαντική οικολογική πίεση (απώλεια τροφικών πεδίων, απώλεια αναπαραγωγικών πεδίων και σημείων, ηχητική και χημική όχληση, κα), με δυσοίωνες προοπτικές για τη μελλοντική τους επιτυχή επιβίωση.
Η έλλειψη φυσικών εχθρών (λόγω της εισηγμένης φύσης τους) και ο επιθετικός τους χαρακτήρας (χρήση σμηνών, γρήγορο και επιθετικό πέταγμα, δυνατό κρόξιμο, εύρωστο σώμα), προάγει την σταθερή τους επέκταση, τόσο χωροταξικά όσο και οικολογικά, εναντίον των ειδών που εκτοπίζουν."
μπλιζ; έφερες παπαγαλακια για να πετάξεις έξω τους δρυοκολάπτες; :o
Αυτα εχει η μεταναστευση αγαπημενη
Ναι ; Καλά θα σε φτιάξω και εσένα. Αγαπημένε.Αυτα εχει η μεταναστευση αγαπημενη
Ναι ; Καλά θα σε φτιάξω και εσένα. Αγαπημένε.
πιστευεις οτι το μπου με εχει χαλασει?
χιλια συγνώμη αλλά τους άντρες και τους ανθρώπους δεν τους έχω στο κεφάλι μου σε κατηγορίες με το χρώμα ή το έθνος ή το πάχος ή το στυλ ή το ύψος ή κτλ... και ειδικά στο πήδημα . αλλά σε κάποιον που μου αρέσει θέλω γουστάρω με γκαβλώνει. Τώρα αν είναι άγγλος έλληνας γύφτος ή αφρικανός δεν το σκέφτηκα ποτέ . Το ίδιο και με όσους κάνω παρεα ή συναναστρεφομαι. τα κριτήριά μου είναι με τι άνθρωποέχω να κάνω και τα υπόλοιπα τα αφήνω γιαυτούς που τα βάζουν όλα σε κουτάκια- ταμπέλες . Και βέβαια δεν τα καταφέρνω πάντα καλά γιατι ειμαι και εγω μέρος μιας κοινωνίας σαπιας ελπίζω όμως να τα καταφέρω καλύτερα κάποια στιγμή
Ακολουθεί το ένθετο του νήματος < Η κα. Έριναλ υβρίζει τον κ. Βασιλόφρονα >!
Ισχύει. Στην αρχή συμμετείχα σε κάτι κοινωνικά και πολιτικά θρεντ με σοβαρές τοποθετήσεις λες και ήμουν κάνας ντιντήςΑλίμονο.Το μπου προάγει τις προσωπικότητες
Έλειπε και ήρθε με φόρα. Να μας μιλήσει για την μετανάστευση των πουλιών. στο τέλος θα μας πει ότι το 80 τα έφερε ο Τσίπρας και τα κουμμούνια.. Βεβαίως εμείς συναινούμε στην άποψη του. Όσοι παίρνουν τα πουλιά τους και τα γυρίζουν εδώ και εκεί πρέπει να θανατώνονται.