barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 24.965
- Πόντοι
- 5.506
προσπαθώ να μην γίνουμε μπίλιες σήμερις και γενικώς γιατί δέχομαι επαναληπτικά προκλήσεις
:-* :-* :-* :-* :-*
προσπαθώ να μην γίνουμε μπίλιες σήμερις και γενικώς γιατί δέχομαι επαναληπτικά προκλήσεις
τωρα μαλιστα επανηλθε η ταξη
γιατί τι έχει το σκυλοπηδημα;
στον ΠΑΟΚ έχουμε πολλούς γύφτους συγγενείς μου απο τον δενδροπόταμο να το πω στον μπλιζ;:-* :-* :-* :-* :-*
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
τι ειναι σερσέμα;Ε, καλα σε ειπε, σερσεμα. Κλαιω.
δεν θα μιλήκω γιατί είναι φίλος σου αλλά με τις ιδέες που έχει και τα μυαλά που κουβαλάει ήταν αναμενόμενο
τι ειναι σερσέμα;
Ρε μην με γυρνάς το μαχαίρι στην πληγή να αρχίσω τα περι φασισμού- κομπλεξισμού δεν θα τελειώσουμε αναίμακτα ..φιλος μου αυτος?με ειπε κοτα.....ποσο φιλος σου μπορει ναναι καποιος που σε λεει ΚΟΤΑ
ΡΙΧΝΕΙ ΚΑΙ ΜΠΑΤΣΕς ΣΕ ΚΥΡΙΕΣ ...αυτο παλι που το πας
α εντάξει ζαβο ειμαισερσελου ζεβζεκα...ζαβο δηλ
γιατί τι έχει το σκυλοπηδημα;
Ρε μην με γυρνάς το μαχαίρι στην πληγή να αρχίσω τα περι φασισμού- κομπλεξισμού δεν θα τελειώσουμε αναίμακτα ..
ριξε πραμα ...τα γουσταρει ο κωλος τους
χιλια συγνώμη αλλά τους άντρες και τους ανθρώπους δεν τους έχω στο κεφάλι μου σε κατηγορίες με το χρώμα ή το έθνος ή το πάχος ή το στυλ ή το ύψος ή κτλ... και ειδικά στο πήδημα . αλλά σε κάποιον που μου αρέσει θέλω γουστάρω με γκαβλώνει. Τώρα αν είναι άγγλος έλληνας γύφτος ή αφρικανός δεν το σκέφτηκα ποτέ . Το ίδιο και με όσους κάνω παρεα ή συναναστρεφομαι. τα κριτήριά μου είναι με τι άνθρωποέχω να κάνω και τα υπόλοιπα τα αφήνω γιαυτούς που τα βάζουν όλα σε κουτάκια- ταμπέλες . Και βέβαια δεν τα καταφέρνω πάντα καλά γιατι ειμαι και εγω μέρος μιας κοινωνίας σαπιας ελπίζω όμως να τα καταφέρω καλύτερα κάποια στιγμήμαρη ....καλα σε ειπα γω σερσεμα...
ισα ειναι να σε σκυλοπηδαει μπαλαμος ...και το ιδιο γιουφτος?
τρελλαθηκες?
Εγω που ψηφισα το 5 ειμαι καλος ανθρωπος.
χιλια συγνώμη αλλά τους άντρες και τους ανθρώπους δεν τους έχω στο κεφάλι μου σε κατηγορίες με το χρώμα ή το έθνος ή το πάχος ή το στυλ ή το ύψος ή κτλ... και ειδικά στο πήδημα . αλλά σε κάποιον που μου αρέσει θέλω γουστάρω με γκαβλώνει. Τώρα αν είναι άγγλος έλληνας γύφτος ή αφρικανός δεν το σκέφτηκα ποτέ . Το ίδιο και με όσους κάνω παρεα ή συναναστρεφομαι. τα κριτήριά μου είναι με τι άνθρωποέχω να κάνω και τα υπόλοιπα τα αφήνω γιαυτούς που τα βάζουν όλα σε κουτάκια- ταμπέλες . Και βέβαια δεν τα καταφέρνω πάντα καλά γιατι ειμαι και εγω μέρος μιας κοινωνίας σαπιας ελπίζω όμως να τα καταφέρω καλύτερα κάποια στιγμή
ας μιλήσουμε για σκυποπηδήματα μετά απο τις καψούρες που το βρίσκω σικ