Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.
OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.481
Πόντοι
26.316
OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.481
Πόντοι
26.316
Το νήμα των ασπασμών και της συναδέλφωσης!!!

Εγγρ.
25 Οκτ 2015
Like
491
δεν θα μιλήκω γιατί είναι φίλος σου αλλά με  τις ιδέες που έχει και τα μυαλά που κουβαλάει ήταν αναμενόμενο  :coffee: :dunno:

φιλος μου αυτος?με ειπε κοτα.....ποσο φιλος σου μπορει ναναι καποιος που σε λεει ΚΟΤΑ :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:

ΡΙΧΝΕΙ ΚΑΙ ΜΠΑΤΣΕς ΣΕ ΚΥΡΙΕΣ ...αυτο παλι που το πας

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
φιλος μου αυτος?με ειπε κοτα.....ποσο φιλος σου μπορει ναναι καποιος που σε λεει ΚΟΤΑ :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:

ΡΙΧΝΕΙ ΚΑΙ ΜΠΑΤΣΕς ΣΕ ΚΥΡΙΕΣ ...αυτο παλι που το πας
Ρε μην με  γυρνάς το μαχαίρι στην πληγή να  αρχίσω τα περι φασισμού- κομπλεξισμού  δεν θα τελειώσουμε αναίμακτα .. :orchestra:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
μαρη ....καλα σε ειπα γω σερσεμα...

ισα ειναι να σε σκυλοπηδαει μπαλαμος ...και το ιδιο γιουφτος?

τρελλαθηκες?
χιλια συγνώμη αλλά τους άντρες και τους ανθρώπους δεν τους έχω στο κεφάλι μου σε κατηγορίες με το χρώμα ή το έθνος ή το πάχος ή το στυλ ή  το ύψος ή  κτλ... και ειδικά στο πήδημα  . αλλά σε κάποιον που μου αρέσει θέλω γουστάρω με γκαβλώνει. Τώρα αν είναι άγγλος έλληνας γύφτος ή αφρικανός  δεν το σκέφτηκα ποτέ . Το ίδιο και με όσους κάνω παρεα ή συναναστρεφομαι. τα κριτήριά μου είναι με τι άνθρωποέχω να κάνω και τα υπόλοιπα τα αφήνω γιαυτούς που τα βάζουν όλα σε κουτάκια- ταμπέλες . Και βέβαια δεν τα καταφέρνω πάντα καλά  γιατι ειμαι και εγω μέρος μιας κοινωνίας  σαπιας ελπίζω όμως να τα καταφέρω καλύτερα κάποια στιγμή :hi:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
ας μιλήσουμε για σκυποπηδήματα μετά απο τις καψούρες που το βρίσκω σικ  :orchestra: :grin:

Εγγρ.
25 Οκτ 2015
Like
491
χιλια συγνώμη αλλά τους άντρες και τους ανθρώπους δεν τους έχω στο κεφάλι μου σε κατηγορίες με το χρώμα ή το έθνος ή το πάχος ή το στυλ ή  το ύψος ή  κτλ... και ειδικά στο πήδημα  . αλλά σε κάποιον που μου αρέσει θέλω γουστάρω με γκαβλώνει. Τώρα αν είναι άγγλος έλληνας γύφτος ή αφρικανός  δεν το σκέφτηκα ποτέ . Το ίδιο και με όσους κάνω παρεα ή συναναστρεφομαι. τα κριτήριά μου είναι με τι άνθρωποέχω να κάνω και τα υπόλοιπα τα αφήνω γιαυτούς που τα βάζουν όλα σε κουτάκια- ταμπέλες . Και βέβαια δεν τα καταφέρνω πάντα καλά  γιατι ειμαι και εγω μέρος μιας κοινωνίας  σαπιας ελπίζω όμως να τα καταφέρω καλύτερα κάποια στιγμή :hi:

κοιτα ...εδω που τα λεμε εχεις δικιο......ενας αφρικανος δε θα με χαλαγε καθολου ...το γιουφτο θα στον χαρισω...για να γινεις καλιτερος ανθρωπος ...τον αραπη τον θελω μονο για μενα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom