Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (4 μέλη και 27 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.
OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.494
Πόντοι
26.316
1 μέλος και 10 επισκέπτες...

See you in my next e-life ...
if ever ...

Moscowita

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2014
Κριτικές
16
Like
1.593
Πόντοι
506
Καλημερα αγαπητέ Μπλιζ,

Μα γιατι αποθαρρύνεσαι;
Εχεις ενεπνεύσει πολλακις την ελπίδα και την προσμονή διαχρονικώς.
Τα περηφανα μέλη του παρόντος υπήχθησαν εις χειμερίαν νάρκην.

Τελευταία τροποποίηση:
OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.494
Πόντοι
26.316
Καλημερα αγαπητέ Μπλιζ,

Μα γιατι αποθαρρύνεσαι;
Εχεις ενεπνεύσει πολλακις την ελπίδα και την προσμονή διαχρονικώς. Τα περηφανα μέλη του παρόντος εβρίσκονται εις χειμερίαν νάρκην.
Όταν κάποτε ξυπνήσουν, ας με ειδοποιήσουν.
Δεν διαγράφομαι.
Απλά βαρέθηκα ... ελπίζω το Νήμα να επιβιώσει και είμαι σίγουρος ότι αυτό θα συμβεί.
Ο κ. @amjik θα συνεχίσει να αναρτά τα ψάρια του και εγώ ΔΕΝ θα αυτοδιαγραφώ, όπως εσφαλμένα έπραξα την προηγούμενη φορά.
ΒΑΡΕΘΗΚΑ, όμως.

Υ.Γ. Και για να τα λέμε όλα ... και επειδή ΕΙΜΕΘΑ εις το Νήμα της ΑΛΗΘΕΙΑΣ και της ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑΣ, κ. @rodriguez96!

ΟΧΙ! Δεν απέπεμψα τους κ.κ. @Annapurna , @BigMountain και @Elganador από το Νήμα μας και ούτε πρόκειται ποτέ να το κάνω, παρά τη εμμονή κάποιου από εσάς, ο οποίος παρέσυρε και άλλους.
Δεν γνωρίζω τι συμβαίνει σε κάποιο άλλο παράλληλο site. Δεν έχω ιδέα ποιο είναι αυτό το site και έχω να πάω με εργαζόμενη πάρα πολλά χρόνια [...νομίζω 7 ή και λίγο παραπάνω}.

Και ξέρετε γιατί δεν τους απέμπεμψα;;;
Επειδή αυτοί οι 3 τους δεν προσέβαλαν κανένα στο παρόν Νήμα. Δεν συμμετέχουν πολύ στο παρόν Νήμα και άρα δεν το κάνω επειδή θέλω να γράφονται σελίδες. Δεν πρόκειται όμως να τους διαγράψω επειδή ο κάθε ένας τους, με την προσωπικότητά του, μετέχει και συμμετέχει!

Moscowita

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2014
Κριτικές
16
Like
1.593
Πόντοι
506
Δεν διαγράφομαι.
Απλά βαρέθηκα ... ελπίζω το Νήμα να επιβιώσει και είμαι σίγουρος ότι αυτό θα συμβεί.
Ο κ. @amjik θα συνεχίσει να αναρτά τα ψάρια του και εγώ ΔΕΝ θα αυτοδιαγραφώ, όπως εσφαλμένα έπραξα την προηγούμενη φορά.
ΒΑΡΕΘΗΚΑ, όμως.

Υ.Γ. Και για να τα λέμε όλα ... και επειδή ΕΙΜΕΘΑ εις το Νήμα της ΑΛΗΘΕΙΑΣ και της ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑΣ, κ. @rodriguez96!

ΟΧΙ! Δεν απέπεμψα τους κ.κ. @Annapurna , @BigMountain και @Elganador από το Νήμα μας και ούτε πρόκειται ποτέ να το κάνω, παρά τη εμμονή κάποιου από εσάς, ο οποίος παρέσυρε και άλλους.
Δεν γνωρίζω τι συμβαίνει σε κάποιο άλλο παράλληλο site. Δεν έχω ιδέα ποιο είναι αυτό το site και έχω να πάω με εργαζόμενη πάρα πολλά χρόνια [...νομίζω 7 ή και λίγο παραπάνω}.

Επειδή αυτοί οι 3 τους δεν προσέβαλαν κανένα στο παρόν Νήμα. Δεν συμμετέχουν πολύ στο παρόν Νήμα και άρα δεν το κάνω επειδή θέλω να γράφονται σελίδες. Δεν πρόκειται όμως να τους διαγράψω επειδή ο κάθε ένας τους, με την προσωπικότητά του, μετέχει και συμμετέχει!
Απο τα οσα καταφερα να καταλαβω έχοντας παρακολουθήσει καποια πραγματα θελω να πω τα ακολουθα:
Νομιζω ολοι λιγο πολυ σ αυτη τη ζωή τρωμε τα κολληματά μας, αλλα καλά κ αλλα κακά.
Δυστυχως με το διαδικτυο ως παραλληλου συμπαντος του τι συμβαινει εξω απ αυτό είμαστε μέρος του και δυστυχώς χάνουμε την επαφη με καποια απλα και καθημερινα δινοντας μεγαλυτερη προσοχή και χρονο στο παραλληλο συμπαν που περιγραφω παραπανω.
Δεν γνωριζω το κινητρο σου, το λογο δηλαδη που επιθυμεις να πολλαπλασιαζονται οι σελιδες.
Η δημιουργια καποιου αλλου νηματος και η συμμετοχη καποιων εκει και οχι εδω δεν θα επρεπε να σ απασχολει γιατι νομίζω ετσι κ αλλιως στη ζωη σου κανεις επιλογες ποιοι μπαινουν στο σπιτι σου , ποιοι απλα στεκονται εξω απ την πορτα σου και ποιοι απαγορευεται να πλησιάσουν. Ετσι δεν ειναι;
Επειδη υπαρχει ενα ιστορικό αρκετα μεγάλο ισως ακομα και νεα μελη ή ακομα και παλαιά αδυνατουν να παρακολουθησουν τη ροή.
Άρα; γιατι χαλιεσαι αφου ετσι κι αλλιώς οι σταθερες παραμενουν και θα συνεχισουν να υφιστανται.

• Like
Αντιδράσεις: amjik

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.844
Πόντοι
22.785
:kiss-mark::kiss-mark::kiss-mark::kiss-mark:
Καλημέρα λατρεμένοοι μού κύριοι..
Κ. @blizardeye τι σκοπό θα έχει να αναρτώ ΠΣΑΡΙΑκαι λεκτικές μεταφορές εν την απουσία σας από το παρόν.
Εισθαι η λεκτική εντιμότητα του bou...
Υπάγω προς το 800αρι σε αργό μοτίβο δια να σκεφτώ και εγώ την αυριανή ημέρα.
Φεύ εις τις μελαχρινές!!

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.494
Πόντοι
26.316
Απο τα οσα καταφερα να καταλαβω έχοντας παρακολουθήσει καποια πραγματα θελω να πω τα ακολουθα:
Νομιζω ολοι λιγο πολυ σ αυτη τη ζωή τρωμε τα κολληματά μας, αλλα καλά κ αλλα κακά.
Δυστυχως με το διαδικτυο ως παραλληλου συμπαντος του τι συμβαινει εξω απ αυτό είμαστε μέρος του και δυστυχώς χάνουμε την επαφη με καποια απλα και καθημερινα δινοντας μεγαλυτερη προσοχή και χρονο στο παραλληλο συμπαν που περιγραφω παραπανω.
Δεν γνωριζω το κινητρο σου, το λογο δηλαδη που επιθυμεις να πολλαπλασιαζονται οι σελιδες.
Η δημιουργια καποιου αλλου νηματος και η συμμετοχη καποιων εκει και οχι εδω δεν θα επρεπε να σ απασχολει γιατι νομίζω ετσι κ αλλιως στη ζωη σου κανεις επιλογες ποιοι μπαινουν στο σπιτι σου , ποιοι απλα στεκονται εξω απ την πορτα σου και ποιοι απαγορευεται να πλησιάσουν. Ετσι δεν ειναι;
Επειδη υπαρχει ενα ιστορικό αρκετα μεγάλο ισως ακομα και νεα μελη ή ακομα και παλαιά αδυνατουν να παρακολουθησουν τη ροή.
Άρα; γιατι χαλιεσαι αφου ετσι κι αλλιώς οι σταθερες παραμενουν και θα συνεχισουν να υφιστανται.
Γι΄ αυτό λοιπόν αφήνω τις σταθερές να συνεχίσουν είτε είμαι εγώ παρών είτε όχι!

• Like
Αντιδράσεις: amjik

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.844
Πόντοι
22.785

Moscowita

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2014
Κριτικές
16
Like
1.593
Πόντοι
506
Γι΄ αυτό λοιπόν αφήνω τις σταθερές να συνεχίσουν είτε είμαι εγώ παρών είτε όχι!
Το νημα δεν εχει κανενα λογο υπαρξης χωρις εσενα . Ειναι οπως το σωμα με την ψυχη(αν αυτη υπαρχει) . Εδω υπαρχει.

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.494
Πόντοι
26.316
Απο καθαρη επιλογη; Ή απλα βαρεθηκες κι εκει
Έχω πάει με πάρα πολλές εργαζόμενες. Πολλές περισσότερες από τις 40 κριτικές μου.
Εδώ και αρκετά χρόνια ζω με μία από αυτές που έχει αποχωρήσει από το Άθλημα.

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.494
Πόντοι
26.316
Το νημα δεν εχει κανενα λογο υπαρξης χωρις εσενα . Ειναι οπως το σωμα με την ψυχη(αν αυτη υπαρχει) . Εδω υπαρχει.
Σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια αλλά αυτό είναι ακριβώς το στοιχείο που με κούρασε.
Κάποια στιγμή θα επανέλθω ... Ελπίζω ...
Αλλά αυτή την στιγμή χρειάζομαι ξεκούραση και πρέπει να αντιμετωπίσω τα πολλά θέματά μου στην πραγματική ζωή.

Ας μην το συνεχίσουμε άλλο!

See you when I see you!!!

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.494
Πόντοι
26.316
say-goodbye-2890801_1280.jpg

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
26.046
Πόντοι
6.236
Τι πάθατε, κε Bliz;
Ούτε το νήμα του ΚΕ προχωράει (ευτυχώς βάζει κάτι βιντεάρες ο Αγράμματος) αλλά life goes on.
Και ο Ναύαρχος Rod τι σχέση έχει με αυτό;

peloma

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Σεπ 2014
Κριτικές
6
Like
38.298
Πόντοι
6.236
Δεν διαγράφομαι.
ΒΑΡΕΘΗΚΑ, όμως.

Πραγματικά σε νιώθω. Είναι λογικό να αισθάνεσαι κούραση. Αλλά μη ξεχνάς: ακόμα κι ο Σωκράτης είχε λίγους μαθητές, κι όμως έκανε σχολή.

Ποιος νοιάζεται πόσες σελίδες γράφονται; Το περιεχόμενο μετράει! Καλύτερα δέκα σελίδες γεμάτες σκέψη, παρά εκατό με copy-paste συνταγές για παστίτσιο.
Το internet όντως είναι παράλληλο σύμπαν, αλλά μην ξεχνάς: ακόμα και στον παράλληλο κόσμο, χρειάζεται κάποιος να δείξει το δρόμο.

Το ότι έχεις να πας με “εργαζόμενη” 7+ χρόνια, αξίζει χειροκρότημα.
Σε φόρουμ σαν αυτό, αυτή είναι η πιο σοκαριστική αλήθεια που διάβασα. Keep going!
Αν βαρέθηκες, κάνε ένα διάλειμμα – αλλά όχι "μπαμ και κάτω".
Το νήμα είναι σαν εκείνο το παρατημένο πικάπ. Αν του δώσεις λίγη αγάπη, μπορεί να ξαναπαίξει τις καλύτερες μελωδίες.

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
93.789
Πόντοι
46.423
Δεν διαγράφομαι.
ΒΑΡΕΘΗΚΑ, όμως.

Καλημέρα αγαπητέ κύριε Μπλίζ.

Δεν είναι λύση η διαγραφή.

Και για να σας πω την αλήθεια έχει περάσει και απο μένα αυτή η σκέψη.

Προχωράμε όλοι μαζί ενωμένοι.

Τέρμα οι ανούσιες κόντρες.

Ιζνογκουντ

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Φεβ 2014
Κριτικές
6
Like
10.311
Πόντοι
2.586
:kiss-mark::lipsrsealed::kiss-mark::kiss-mark:
ΠΣΑΡΑΑΑΑΑ πού είσαι??
Ευσεβης ποθος ηταν να παω για ψαρεμα αλλα η στρατονομία ειχε αλλη αποψη
οποτε επισκευθηκα το χωριο του νηματοθετη για μιαν επιτοπια επιθεωρηση ορισμένων αντικειμένων
too many memories .....ΦΕΥ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom