blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.494
- Πόντοι
- 26.316
Summer has come and passed
The innocent can never last
Wake me up when September ends
The innocent can never last
Wake me up when September ends
Όταν κάποτε ξυπνήσουν, ας με ειδοποιήσουν.Καλημερα αγαπητέ Μπλιζ,
Μα γιατι αποθαρρύνεσαι;
Εχεις ενεπνεύσει πολλακις την ελπίδα και την προσμονή διαχρονικώς. Τα περηφανα μέλη του παρόντος εβρίσκονται εις χειμερίαν νάρκην.
Απο τα οσα καταφερα να καταλαβω έχοντας παρακολουθήσει καποια πραγματα θελω να πω τα ακολουθα:Όταν κάποτε ξυπνήσουν, ας με ειδοποιήσουν.
Δεν διαγράφομαι.
Απλά βαρέθηκα ... ελπίζω το Νήμα να επιβιώσει και είμαι σίγουρος ότι αυτό θα συμβεί.
Ο κ. @amjik θα συνεχίσει να αναρτά τα ψάρια του και εγώ ΔΕΝ θα αυτοδιαγραφώ, όπως εσφαλμένα έπραξα την προηγούμενη φορά.
ΒΑΡΕΘΗΚΑ, όμως.
Υ.Γ. Και για να τα λέμε όλα ... και επειδή ΕΙΜΕΘΑ εις το Νήμα της ΑΛΗΘΕΙΑΣ και της ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑΣ, κ. @rodriguez96!
ΟΧΙ! Δεν απέπεμψα τους κ.κ. @Annapurna , @BigMountain και @Elganador από το Νήμα μας και ούτε πρόκειται ποτέ να το κάνω, παρά τη εμμονή κάποιου από εσάς, ο οποίος παρέσυρε και άλλους.
Δεν γνωρίζω τι συμβαίνει σε κάποιο άλλο παράλληλο site. Δεν έχω ιδέα ποιο είναι αυτό το site και έχω να πάω με εργαζόμενη πάρα πολλά χρόνια [...νομίζω 7 ή και λίγο παραπάνω}.
Και ξέρετε γιατί δεν τους απέμπεμψα;;;
Επειδή αυτοί οι 3 τους δεν προσέβαλαν κανένα στο παρόν Νήμα. Δεν συμμετέχουν πολύ στο παρόν Νήμα και άρα δεν το κάνω επειδή θέλω να γράφονται σελίδες. Δεν πρόκειται όμως να τους διαγράψω επειδή ο κάθε ένας τους, με την προσωπικότητά του, μετέχει και συμμετέχει!
Γι΄ αυτό λοιπόν αφήνω τις σταθερές να συνεχίσουν είτε είμαι εγώ παρών είτε όχι!Απο τα οσα καταφερα να καταλαβω έχοντας παρακολουθήσει καποια πραγματα θελω να πω τα ακολουθα:
Νομιζω ολοι λιγο πολυ σ αυτη τη ζωή τρωμε τα κολληματά μας, αλλα καλά κ αλλα κακά.
Δυστυχως με το διαδικτυο ως παραλληλου συμπαντος του τι συμβαινει εξω απ αυτό είμαστε μέρος του και δυστυχώς χάνουμε την επαφη με καποια απλα και καθημερινα δινοντας μεγαλυτερη προσοχή και χρονο στο παραλληλο συμπαν που περιγραφω παραπανω.
Δεν γνωριζω το κινητρο σου, το λογο δηλαδη που επιθυμεις να πολλαπλασιαζονται οι σελιδες.
Η δημιουργια καποιου αλλου νηματος και η συμμετοχη καποιων εκει και οχι εδω δεν θα επρεπε να σ απασχολει γιατι νομίζω ετσι κ αλλιως στη ζωη σου κανεις επιλογες ποιοι μπαινουν στο σπιτι σου , ποιοι απλα στεκονται εξω απ την πορτα σου και ποιοι απαγορευεται να πλησιάσουν. Ετσι δεν ειναι;
Επειδη υπαρχει ενα ιστορικό αρκετα μεγάλο ισως ακομα και νεα μελη ή ακομα και παλαιά αδυνατουν να παρακολουθησουν τη ροή.
Άρα; γιατι χαλιεσαι αφου ετσι κι αλλιώς οι σταθερες παραμενουν και θα συνεχισουν να υφιστανται.
Απο καθαρη επιλογη; Ή απλα βαρεθηκες κι εκειέχω να πάω με εργαζόμενη πάρα πολλά χρόνια [...νομίζω 7 ή και λίγο παραπάνω}.
Εάν αποχωρησετε.κ.@blizardeye θα αποχωρήσω & εγώ.Γι΄ αυτό λοιπόν αφήνω τις σταθερές να συνεχίσουν είτε είμαι εγώ παρών είτε όχι!
Το νημα δεν εχει κανενα λογο υπαρξης χωρις εσενα . Ειναι οπως το σωμα με την ψυχη(αν αυτη υπαρχει) . Εδω υπαρχει.Γι΄ αυτό λοιπόν αφήνω τις σταθερές να συνεχίσουν είτε είμαι εγώ παρών είτε όχι!
Έχω πάει με πάρα πολλές εργαζόμενες. Πολλές περισσότερες από τις 40 κριτικές μου.Απο καθαρη επιλογη; Ή απλα βαρεθηκες κι εκει
Σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια αλλά αυτό είναι ακριβώς το στοιχείο που με κούρασε.Το νημα δεν εχει κανενα λογο υπαρξης χωρις εσενα . Ειναι οπως το σωμα με την ψυχη(αν αυτη υπαρχει) . Εδω υπαρχει.
Πραγματικά σε νιώθω. Είναι λογικό να αισθάνεσαι κούραση. Αλλά μη ξεχνάς: ακόμα κι ο Σωκράτης είχε λίγους μαθητές, κι όμως έκανε σχολή.Όταν κάποτε ξυπνήσουν, ας με ειδοποιήσουν.
Δεν διαγράφομαι.
Απλά βαρέθηκα ... ελπίζω το Νήμα να επιβιώσει και είμαι σίγουρος ότι αυτό θα συμβεί.
Ο κ. @amjik θα συνεχίσει να αναρτά τα ψάρια του και εγώ ΔΕΝ θα αυτοδιαγραφώ, όπως εσφαλμένα έπραξα την προηγούμενη φορά.
ΒΑΡΕΘΗΚΑ, όμως.
Υ.Γ. Και για να τα λέμε όλα ... και επειδή ΕΙΜΕΘΑ εις το Νήμα της ΑΛΗΘΕΙΑΣ και της ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑΣ, κ. @rodriguez96!
ΟΧΙ! Δεν απέπεμψα τους κ.κ. @Annapurna , @BigMountain και @Elganador από το Νήμα μας και ούτε πρόκειται ποτέ να το κάνω, παρά τη εμμονή κάποιου από εσάς, ο οποίος παρέσυρε και άλλους.
Δεν γνωρίζω τι συμβαίνει σε κάποιο άλλο παράλληλο site. Δεν έχω ιδέα ποιο είναι αυτό το site και έχω να πάω με εργαζόμενη πάρα πολλά χρόνια [...νομίζω 7 ή και λίγο παραπάνω}.
Επειδή αυτοί οι 3 τους δεν προσέβαλαν κανένα στο παρόν Νήμα. Δεν συμμετέχουν πολύ στο παρόν Νήμα και άρα δεν το κάνω επειδή θέλω να γράφονται σελίδες. Δεν πρόκειται όμως να τους διαγράψω επειδή ο κάθε ένας τους, με την προσωπικότητά του, μετέχει και συμμετέχει!
Όταν κάποτε ξυπνήσουν, ας με ειδοποιήσουν.
Δεν διαγράφομαι.
ΒΑΡΕΘΗΚΑ, όμως.
Ευσεβης ποθος ηταν να παω για ψαρεμα αλλα η στρατονομία ειχε αλλη αποψη
ΠΣΑΡΑΑΑΑΑ πού είσαι??