laispodias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2015
- Κριτικές
- 4
- Like
- 172
- Πόντοι
- 286
Καλωσορίζουμε τον Ένορχι, γεροντάκι φίνο, μπαρουτοκαπνισμένο και στους... Βαλκανικούς... ;)![]()
Ευχαριστω για το καλωσορισμα Κε Popov.
Πόσα ξέρετε εσείς...
Καλωσορίζουμε τον Ένορχι, γεροντάκι φίνο, μπαρουτοκαπνισμένο και στους... Βαλκανικούς... ;)![]()
Ρε δεν πατε να γαμηθείτε παπάρες?
Ήρθε εντελώς τυχαία ο Μπαλαμός να ανασύρει ένα ποστ 2 ημερών μπαγιατικο 20 σελίδες πίσω για να κάνετε κουβέντα?
όλως τυχαίως?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
[size=5pt]Εχεις πμ...[/size] ;)
[/quote author=erinal link=topic=219698.msg7236605#msg7236605 date=1478343783]α γιε μήπως θυμάσαι το Νοέμβριο του 2013 στις 25 τι φαγητό είχα γράψει ότι είχα φάει ? Αχαχαχαχαχαχα δεν μπορεί Κάτι θα είχα γράψει επ αυτού.
και ? Εγώ για το φαΐ σε ρώτησα. Μισές δουλειές κάνεις
Όχι.
Αλλά θυμάμαι τοτε που είχατε εγκταλείψει το Bou (μαινόμενη και καθυβρίζοντας του πάντες και τα πάντα) για να πάτε σε άλλο ιστότοπο, όπως θυμάμαι και τότε που είχατε ξαναγυρίσει σαν το βρεγμένο γατί.![]()
![]()
και εγώ πιστεύω ότι ο ενορχις είναι δακτυλος της κυβέρνησης και των κέντρων εξουσίαςτο ήξερα ότι συμφωνείς
Ευχαριστω για το καλωσορισμα Κε Popov.
Πόσα ξέρετε εσείς...
[...] Ότι την κνήμην είχε σαθράν ο Λαισποδίας
και μέχρι των κάτω περιβάλλετο. [και οι βάρβαροι δε τα σκέλη περιβέβληνται.]
Λαισποδίας δε και Δαμασίας ως κακόκνημοι διαβάλονται [...]
Δικός μας είναι ο Ένορχις, γέρος κακόκνημος με μπαστουνάκια....![]()
θα σε πολεμησω. Είμαι γνωστή καρεκλοκενταυροςΑυτός είμαι.Εγω εισηγήθηκα την γκομενα στον Αλέξη και 'χασες την υπουργική...Με ακούει!
Τι εγινε ρε κωλο-παιδα; Γαματε, γαματε;![]()
Θα σου πρ'οτεινα να συμμαχήσουμε.Σε συμφερει...Εχω δόντιθα σε πολεμησω. Είμαι γνωστή καρεκλοκενταυρος![]()
ειναι στα γονατα μου τωρα απασχολημενη θα της τα μεταβιβασωΚαι σε αυτό το σημείο θυμήθηκα τη ρετσινα και θέλω να στείλω τα φιλιά μου κ τους θερμους χαιρετισμούς μου![]()
πες μας ρε όταν είδες τη ροζυ γιατί μετά είπες είναι σαν βόδι. Σου την έπεσε ? Η μόνο στο νικ επειδή άκουσε για τη πουτσα του ?Όχι. Περιμένουμε τον κιμπάρη τον καπετάν Ανδρέα Ζέπο, να πουλήσει κανα ψάρι και να μας χαρτζιλικώσει, για να πάμε κάνα μετάξι και εμείς τα φτωχάδια...![]()
σου έχω πει το πρωί το ποτό με ρεγουλα... Αχαχαχαχαχαχαειναι στα γονατα μου τωρα απασχολημενη θα της τα μεταβιβασω
Όλα τα ανακαλύπτεις...Αριστοφανικός?
στην ηλικία σου καμία μασελα θα έχεις και μου την πλασάρεις για δόντιΘα σου πρ'οτεινα να συμμαχήσουμε.Σε συμφερει...Εχω δόντι![]()
και ? Εγώ για το φαΐ σε ρώτησα. Μισές δουλειές κάνεις![]()
δεν έχω ταβέρνα ρε αγιε αχαχαχαχαχαχα αχαχαχαχ εξάλλου ρεγκα δεν τρωγω από τότε που έπαθα αλλεργία στα δέκα μουΓιγαντες στο φούρνο με ρέγγα λαδολέμονο και 1,5 λίτρο ξηρό λευκό χύμα.![]()
αυριο θα ειμαι ξεμεθυστος αλλα εσυ θα εξακολουθεις να εισαι πατσαβουρασου έχω πει το πρωί το ποτό με ρεγουλα... Αχαχαχαχαχαχα