κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 40.290
- Πόντοι
- 19.795
Ρε πουστη μου, δεν γαμαω και δεν κατεχω και απο ψαρεμα
Καμμια συμβουλη ρε παιδια; 

φέρνει και κλαψομουνες βέβαια τύπου άγιος που καίγονται σαν τιτικε (κλεμμένο) επειδή πριν πέντε χρόνια φάγαν μπουλινγκ στο μπουρδελα αχαχαχαχαχαχα αχαχαχαχ με αυτό γέλασα πολύΤο νήμα των παππούληδων, συσπειρώνει τις υγιείς δυνάμεις του φόρουμ...![]()
χωρισες ?μαζί με την σκορδα ?αυτο είναι ύποπτο Σαούλ..δεν υπαρχει πια κυπρια, την εστειλα στη μανα της![]()
![]()
![]()
τι θες να πεις για την φαιη?χωρισες ?μαζί με την σκορδα ?αυτο είναι ύποπτο Σαούλ..
τι θες να πεις για την φαιη?
δε ξερω τιποτα εγω δε παρακολουθω τηλεωρασητώρα εξηγούνται πολλά!!!
για πες...
κάτι άκουσα που είπε για τρίτο πρόσωπο.... αν ακουστεί κ τίποτα για τσιμπθδακι θα καταλάβουμε την αλήθειαδε ξερω τιποτα εγω δε παρακολουθω τηλεωραση![]()
φέρνει και κλαψομουνες βέβαια τύπου άγιος που καίγονται σαν τιτικε (κλεμμένο) επειδή πριν πέντε χρόνια φάγαν μπουλινγκ στο μπουρδελα αχαχαχαχαχαχα αχαχαχαχ με αυτό γέλασα πολύ
Kρίμα που δεν είχα ανακαλύψει το νήμα ως Λαισποδιας.
Μου ταιριάζει απόλυτα.
Μόλις εχθές διάβασα το πρώτο ποστ του νηματοθέτη...Αυτό ακριβώς έψαχνα ο Ενορχις-Λαισποδίας.
Να είστε όλοι καλά.
εγώ πάντως νοιώθω πολύ σελεμπριτι εδώ στο δεντροποταμο που έχω σταλκερ τον άγιο να κρατάει ημεροχρονολογιες για το πότε έχω περίοδο. Βέβαια επειδή συνηθίζει να βάζει την προσωπική του πινελιά με δικές του σάλτσες,χαρακτηριστικό ανθρώπων μυθομανων, σκέφτομαι να χρησιμοποιηθεί το ταλέντο του στην βιογραφία μου που μπορεί να γράψει. Θσ σπάσει ταμεία.Να ήταν μόνο το μπούλινγκ.....
Η Αγγλις τροφος σας σας εκανε μεγαλο κακο, τελικα, κυριε. Σας εμαθε να κοιμοσαστε, ως ενας ευπρεπης τζεντλεμαν, αντι να σας κραταει ξαγρυπνο, ως μια πραγματικη τροφοςStalker.
Προφερεται στοκερ, κυρια... ως και η Αγγλις τροφος μου θα σας εδιορθωνε ελαφρα εκνευρισμενη.