erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 93
- Πόντοι
- 866
πετσετακι πολυτελείας παρακαλώαυριο θα ειμαι ξεμεθυστος αλλα εσυ θα εξακολουθεις να εισαι πατσαβουρα![]()
πετσετακι πολυτελείας παρακαλώαυριο θα ειμαι ξεμεθυστος αλλα εσυ θα εξακολουθεις να εισαι πατσαβουρα![]()
πρεπει να γραψεις πολλα χιλιομετρα ακομα στο πεζοδρομιο για να σηκωσεις κεφαλι σε μεναπετσετακι πολυτελείας παρακαλώ
στην ηλικία σου καμία μασελα θα έχεις και μου την πλασάρεις για δόντι![]()
αν ξεμεθυσεις ξαναμιλαμεπρεπει να γραψεις πολλα χιλιομετρα ακομα στο πεζοδρομιο για να σηκωσεις κεφαλι σε μενα![]()
αν ξυπναγες ομορφη μπορει και να τα ξαναλεγαμεαν ξεμεθυσεις ξαναμιλαμε![]()
αυριο θα ειμαι ξεμεθυστος αλλα εσυ θα εξακολουθεις να εισαι πατσαβουρα![]()
νικολα με συγχωρεις δεν ειχα τετοια προθεση
χρησικτησια εκανα![]()
προσοχή λίγο με την ιδιοποίηση ξένης πνευματικής περιουσίας...
ΥΓ. αλλά ξέχασα, εσείς μεταφράζετε απλώς, άρα δεν υποχρεούστε να αναφέρετε πηγές, όπως κάποιος παλιότερα...
Κάτι deja vu που τρώω ώρες-ώρες...![]()
πάει η καρέκλα του υπουργείου...
Κι ένα τραγουδάκι για την Αφροδίτη μας, διότι κάποτε όλοι μας υπήρξαμε παιδιά (κάποιοι βέβαια, εξακολουθούν ακόμα και στα 105)!
Μοναδική πατρίδα μας, τα παιδικά μας χρόνια!
Δεν παίζει κάτι τέτοιο.
Βάλτε με το νου σας πόσα τετραγωνικά μέτρα θα πρέπει να είναι η τούρτα για να τα χωρέσει, και μετά τα ξαναλέμε.![]()
![]()
προσοχή λίγο με την ιδιοποίηση ξένης πνευματικής περιουσίας...
ΥΓ. αλλά ξέχασα, εσείς μεταφράζετε απλώς, άρα δεν υποχρεούστε να αναφέρετε πηγές, όπως κάποιος παλιότερα...
Κάτι deja vu που τρώω ώρες-ώρες...![]()
[...] Ότι την κνήμην είχε σαθράν ο Λαισποδίας
και μέχρι των κάτω περιβάλλετο. [και οι βάρβαροι δε τα σκέλη περιβέβληνται.]
Λαισποδίας δε και Δαμασίας ως κακόκνημοι διαβάλονται [...]
Δικός μας είναι ο Ένορχις, γέρος κακόκνημος με μπαστουνάκια....![]()
Kρίμα που δεν είχα ανακαλύψει το νήμα ως Λαισποδιας.
Μου ταιριάζει απόλυτα.
Μόλις εχθές διάβασα το πρώτο ποστ του νηματοθέτη...Αυτό ακριβώς έψαχνα ο Ενορχις-Λαισποδίας.
Να είστε όλοι καλά.
ευχαριστω και για τις ευχες και για το κομματι που μου αφιερωσες....μαλιστα ειναι και ενα απο τα αγαπημενα μου![]()
...
αφιερωμενο ...οταν γιορταζω ειμαι στις καλες μου μοιραζω δωρα....ενα θηλυκο μουλαρι λοιπον για τον αγιο μας για τις δυσκολες ωρες
Feeling blue ως θα έλεγε και η Αγγλίδα τροφός του κ. νηματοθέτη.έντονα συναισθηματικά φορτισμένο διήγημα κύριε Vlandis.