Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 34 άτομα (0 μέλη και 34 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.
Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Κι ένα τραγουδάκι για την Αφροδίτη μας, διότι κάποτε όλοι μας υπήρξαμε παιδιά (κάποιοι βέβαια, εξακολουθούν ακόμα και στα 105)!
Μοναδική πατρίδα μας, τα παιδικά μας χρόνια!  :hi:

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
15.173
Πόντοι
2.606
Δεν παίζει κάτι τέτοιο.

Βάλτε με το νου σας πόσα τετραγωνικά μέτρα θα πρέπει να είναι η τούρτα για να τα χωρέσει, και μετά τα ξαναλέμε.  :)
μηπως θα  θα μπορουσατε να βαλετε επανω στην τουρτα  και την φωτογραφια μου ?
μαλιστα βεβαιως οι καλεσμενοι θα ειναι πανω απο εκατο?  :2funny:

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786
Ρε δεν πατε να γαμηθείτε παπάρες?

Ήρθε εντελώς τυχαία ο Μπαλαμός να ανασύρει ένα ποστ 2 ημερών μπαγιατικο 20 σελίδες πίσω για να κάνετε κουβέντα?

όλως τυχαίως?

:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Αγαπητή φίλη,
Δυστυχώς όμως τώρα δεν ζω αυτές τις δόξασμένες στιγμες...Εχω ζαρώσει λίγο,έχω καμπουριάσει κάπως  και το όργανο είναι σαν χουρμάς Ισραηλ.Μην ωρέγεσαι λοιπον τον ένδοξο Ενορχι που πολέμησε στην Τροία.Ειμαι ένα γεροντάκι,αλλα το χουι πεθαίνει τελευταίο:μολις βλέπω θηλυκό,το μυαλό παιρνει αναποδες-αλλα μόνο το μυαλο...Υπο αυτάς τασ συνθήκας το αφήνω στην κρίση σας αν θέλετε να συνευρεθούμε ...Ειμαι ξεκάθαρος?

Καλωσορίζουμε τον Ένορχι, γεροντάκι φίνο, μπαρουτοκαπνισμένο και στους... Βαλκανικούς... ;)  :hi:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Τότε προφανώς θα θυμάστε και το ότι η τακτική του να καλείς τις εκδιδόμενες για να σε υποστηρίξουν μπροστά στους επικριτές σου (όπως η περίπτωση Popov - Nagia, καλή ώρα) είναι déjà vu.

Τότε, ήταν ο κ. Τραβαμούνης που είχε βάλει τα cg Δόμνα και Ράνια να του γράψουν κριτικές, προκειμένου να ανασκευάσει τις κατηγοριες, που του είχαν προσάψει.   :)

Θυμάστε όμως πως είχε αντιδράσει τότε η (νυν όψιμη προστάτιδα των πουτανοαγαπούληδων) κ. Ερινάλια; Καθώς και με ποιά κοσμητικά επίθετα τον είχε λούσει, γι αυτή του την κίνηση;  :grin:
[/quoteαγιε μήπως θυμάσαι το Νοέμβριο του 2013   στις 25 τι φαγητό είχα γράψει ότι είχα φάει ? Αχαχαχαχαχαχα δεν μπορεί Κάτι θα είχα γράψει επ αυτού.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.446
Πόντοι
25.467
Ρε δεν πατε να γαμηθείτε παπάρες?

Ήρθε εντελώς τυχαία ο Μπαλαμός να ανασύρει ένα ποστ 2 ημερών μπαγιατικο 20 σελίδες πίσω για να κάνετε κουβέντα?

όλως τυχαίως?

:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Ε ναι!  :)

Όλως τυχαίως!  :)

'Αλλωστε τώρα τελευταία όλο "τυχαία γεγονότα" και "συμπτώσεις", συμβαίνουν.   :)

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786
εγω παντως το 2013 δε θυμαμαι ουτε τι μουνια γαμουσα, όχι τι εγραφε ο τραβαμουνης

να στειλω κανενα ψιλο να γαμησετε?

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Ε ναι!  :)

Όλως τυχαίως!  :)

'Αλλωστε τώρα τελευταία όλο "τυχαία γεγονότα" και "συμπτώσεις", συμβαίνουν.   :)
και εγώ πιστεύω ότι ο ενορχις είναι δακτυλος της κυβέρνησης και των κέντρων εξουσίας  :tooth: το ήξερα ότι συμφωνείς

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
[...] Ότι την κνήμην είχε σαθράν ο Λαισποδίας
και μέχρι των κάτω περιβάλλετο. [και οι βάρβαροι δε τα σκέλη περιβέβληνται.]
Λαισποδίας δε και Δαμασίας ως κακόκνημοι διαβάλονται [...]

Δικός μας είναι ο Ένορχις, γέρος κακόκνημος με μπαστουνάκια.... :woldman:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.446
Πόντοι
25.467

[/quote author=erinal link=topic=219698.msg7236605#msg7236605 date=1478343783]α γιε μήπως θυμάσαι το Νοέμβριο του 2013   στις 25 τι φαγητό είχα γράψει ότι είχα φάει ? Αχαχαχαχαχαχα δεν μπορεί Κάτι θα είχα γράψει επ αυτού.
[/quote]

Όχι.

Αλλά θυμάμαι τοτε που είχατε εγκταλείψει το Bou (μαινόμενη και καθυβρίζοντας του πάντες και τα πάντα) για να πάτε σε άλλο ιστότοπο, όπως θυμάμαι και τότε που είχατε ξαναγυρίσει σαν το βρεγμένο γατί.  :)

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
εγω παντως το 2013 δε θυμαμαι ουτε τι μουνια γαμουσα, όχι τι εγραφε ο τραβαμουνης

είναι δύσκολες αι εποχαι   εξάλλου του Αγίου του γαμησα τη ψυχουλα τότε που τον έκανα λέει με την Αλιντισσα μπουλινγκ. Ψυχικά τραύματα του άφησα από τότε μέχρι σήμερα και το θυμάται αχαχαχαχαχαχα

Επισκέπτης
Εγω δε λεω για 2013

Ειναι πολυ πιο παλιο το σκηνικο που ο ζερο ειπε οτι ο τραμ στραπονιαζεται και ανεφερε και λεπτομερειες

Τοτε ο τραμ ηταν ακομα τερας1956

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.446
Πόντοι
25.467

Ευχαριστώ για την ευγενική σας προσφορά, αλλά δεν θα την αποδεχτώ διότι γαμάμε, και γαμάμε και πολύ μάλιστα!  :)

Απόδειξη ότι δεν έχουμε πάντα θολωμένο το μυαλό από την αγαμία, και ούτως μπορούμε να συγκρατούμε και να θυμόμαστε πολλά πράγματα.  :)

Επισκέπτης
Ευχαριστώ για την ευγενική σας προσφορά, αλλά δεν θα την αποδεχτώ διότι γαμάμε, και γαμάμε και πολύ μάλιστα!  :)

Απόδειξη ότι δεν έχουμε πάντα θολωμένο το μυαλό από την αγαμία, και ούτως μπορούμε να συγκρατούμε και να θυμόμαστε πολλά πράγματα.  :)

[size=5pt]Εχεις πμ...[/size] ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom