NICK TRIVE
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 53
- Like
- 9.319
- Πόντοι
- 25.786
ε συνηθως λενε "ποσες πιπες θα εχει κανει για να φτασει εδώ"εγώ δεν μπορώ τι θα πει ο κόσμος όταν υπουργοποιηθω
θα αλλαξει σε " πόσα φουττζομπ....."

ε συνηθως λενε "ποσες πιπες θα εχει κανει για να φτασει εδώ"εγώ δεν μπορώ τι θα πει ο κόσμος όταν υπουργοποιηθω
Εμείς πάντα σας θαυμάζαμε και σας εκτιμούσαμε!!!
http://[URL unfurl="true"]www.allsmileys.com/files/sweetim-emotions/6405.gif[/img[/URL]]
[/quote]
συμμαζεψου γτ θα το βγαλω.....................
Υπάγω για την δικεπεραίωσιν εργασιών τινών.
Καλημέρα!
Υπάγω για την δικεπεραίωσιν εργασιών τινών.
Καλημέρα!
στο καλο ...και να θυμασαι ...στο πεζοδρομια τα σηκωνουμε τα ποδαρια μας..δεν τα σβαρνιζουμε
Πότε ήμασταν εμείς 41;![]()
![]()
![]()
ο ζερο το χε βγαλει στη φοραΡε σεις κ. Μπράμπε!!!
Εσείς που είστε παλαιός στον παρόντα, θυμάστε τότε που ένα "παρεάκι" στα πολιτικά θρέντ άρχισε να αποκαλεί στραπονιάρη τον Τραβαμούνη;![]()
ο ζερο το χε βγαλει στη φορα
Το θυμαμαι εγω
εχω τα γενεθλια μου σημερα ..κλεινω αισιως τα 105 ....
πιο πολυ θα κοστιζουν τα κερια απ την τουρταΧρόνια πολλά και καλά με υγεία στην αγαπημένη Αφροδίτη μας!![]()
δεν τα θυμαμαι ολα αυταΤότε προφανώς θα θυμάστε και το ότι η τακτική του να καλείς τις εκδιδόμενες για να σε υποστηρίξουν μπροστά στους επικριτές σου (όπως η περίπτωση Popov - Nagia, καλή ώρα) είναι déjà vu.
Τότε, ήταν ο κ. Τραβαμούνης που είχε βάλει τα cg Δόμνα και Ράνια να του γράψουν κριτικές, προκειμένου να ανασκευάσει τις κατηγοριες, που του είχαν προσάψει.
Θυμάστε όμως πως είχε αντιδράσει τότε η (νυν όψιμη προστάτιδα των πουτανοαγαπούληδων) κ. Ερινάλια; Καθώς και με ποιά κοσμητικά επίθετα τον είχε λούσει, γι αυτή του την κίνηση;![]()
πιο πολυ θα κοστιζουν τα κερια απ την τουρτα![]()
πιο πολυ θα κοστιζουν τα κερια απ την τουρτα![]()
Καλημέρα σε όλα τα καλά παιδιά.
Μια ελπιδοφόρα ημέρα ξημέρωσε μετα τον ανασχηματισμό που ανακοινώθηκε.
θα την ξεκωλιάσουν τα παππούδια την http://[URL unfurl="true"]www.voria.gr/images/news/1/6/166352/pic-0-big.jpg[/img[/URL]] Εφούλα :fuck2: :headbang3:
[/quote]
Ψιτ Κύριος?
Που δουλευει η Εφούλα? ;D