raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 22.277
- Πόντοι
- 5.006
Ναι ζηλευω τον καψερο που φορτωθηκε εσενα την φωκια...πολλά νεύρα. Ζηλευεις βασιλοφρων ? Λογικό είναι πολύ ανώτερος σου
Ναι ζηλευω τον καψερο που φορτωθηκε εσενα την φωκια...πολλά νεύρα. Ζηλευεις βασιλοφρων ? Λογικό είναι πολύ ανώτερος σου
Ναι γιατι ειμαστε λαικα παιδια και μας αρεσουν οι ξεκωλεςμλκα εδώ μέσα μην δείτε γριά κιτς αμέσως να την πηδηξετε μην χάσετε. Ανωμαλακια αχαχαχαχαχαχα
μλκα εδώ μέσα μην δείτε γριά κιτς αμέσως να την πηδηξετε μην χάσετε. Ανωμαλακια αχαχαχαχαχαχα
σε εχει γαμησει μπαρμανς;μλκα εδώ μέσα μην δείτε γριά κιτς αμέσως να την πηδηξετε μην χάσετε. Ανωμαλακια αχαχαχαχαχαχα
σωπα ρε ραοπαπι που ξέρεις και αν με φορτωθηκε αν είναι καψερος αν γαμαει και ποιες και ότι είμαι φωκια. Πες μας τώρα πόση παντοφλα έφαγες μέσα στη βδομάδα κ βγάζεις τόσο πόνοΝαι ζηλευω τον καψερο που φορτωθηκε εσενα την φωκια...
οχι δεν είχα γνωριμίες αχαχαχαχαχαχασε εχει γαμησει μπαρμανς;
Αφου δεν βγαινεις για ποτο με το Λακηοχι δεν είχα γνωριμίες αχαχαχαχαχαχα
Εχω την δικια μου την εχω..να κανει να με μιλησει οπως εσυ, θα της αστραψω δυο χαστουκια σταυρωτα να ρθει στα ισια της...σωπα ρε ραοπαπι που ξέρεις και αν με φορτωθηκε αν είναι καψερος αν γαμαει και ποιες και ότι είμαι φωκια. Πες μας τώρα πόση παντοφλα έφαγες μέσα στη βδομάδα κ βγάζεις τόσο πόνο
Εχω την δικια μου την εχω..να κανει να με μιλησει οπως εσυ, θα της αστραψω δυο χαστουκια σταυρωτα να ρθει στα ισια της...
Καλα ρε, τοσες φορες εχω παει σε μπαρ με τη γυναικα μου, δεν βρεθηκε ουτε ενας πουστης μπαρμαν να της τη πεσει, μπας και τη ξεφορτωθωΕγω αμα κάνω καμάκι κοιτάω να ειμαι κοντά σε μπαρ αν κατι δεν παει καλα να τα φορτώσω στον μπάρμαν
Τυπε μη λες τετοια και τα μαθει καμια πεθερα και σε χασουμε :SΕχω την δικια μου την εχω..να κανει να με μιλησει οπως εσυ, θα της αστραψω δυο χαστουκια σταυρωτα να ρθει στα ισια της...
τυπε πρεπει να πηγαίνεις σε μπαρ με πισίναΚαλα ρε, τοσες φορες εχω παει σε μπαρ με τη γυναικα μου, δεν βρεθηκε ουτε ενας πουστης μπαρμαν να της τη πεσει, μπας και τη ξεφορτωθω
Σιγα μην γνωρισω την δικια μου το αθωο με αυτο εδω το γυναιο του δρομου...θα μου το μαγαρισει...φέρτην καμιά μέρα στο νήμα να την γνωρίσουμε...
θα γίνουν φίλες με την Έρη!
Τι λες ρε τυπε τωρα; Και εχω ξοδεψει μια περιουσια σε κωλομπαρα που δεν ειχαν πισινα. Θα πηδηχτω απο το παραθυρο τωρα που το εμαθα (οπως ελεγε και ο Μπαροκ)τυπε πρεπει να πηγαίνεις σε μπαρ με πισίνα
πρόβλημα της που βρηκε εσένα. Άτυχη.Εχω την δικια μου την εχω..να κανει να με μιλησει οπως εσυ, θα της αστραψω δυο χαστουκια σταυρωτα να ρθει στα ισια της...
Σιγα μην γνωρισω την δικια μου το αθωο με αυτο εδω το γυναιο του δρομου...θα μου το μαγαρισει...
να ζητήσεις τον προϊστάμενο μπάρμαν καλύτερα αχαχαχαχαχαχαΕγω αμα κάνω καμάκι κοιτάω να ειμαι κοντά σε μπαρ αν κατι δεν παει καλα να τα φορτώσω στον μπάρμαν
χοντροδεν είναι μόνο η Έρη, τόσο κόσμο έχει εδώ να γνωρίσει...